WWE Super Show-Down 2018 predviđanja

Pred nama je veliki australski show za WWE koji će se dogoditi sutra i to s početkom u prijepodnevnim satima po našem vremenu, što znači da će biti odlična prilika za gledati uživo. Mi vam donosimo naša predviđanja.

Cedric Alexander (c) vs. Buddy Murphy (Cruiserweight Championship)

Alen Butumović: Drago mi je da će dati priliku Cruiserweightima ovdje. Ovo bi u teoriji mogao biti super meč, čini mi se da sam gledao već jedan njihov meč ove godine koji je bio vrlo dobar ili odličan. Samo je problem taj koliko će publika biti upoznata s pričom i koliko će pridonijeti dobroj atmosferi za vrijeme meča. Dobro bi došla promjena prvaka ovdje, Murphy je zaista kvalitetan otkako je došao u Cruiserweight diviziju i dobro bi mu došla titula.

Filip Stanković: Dobro je pa su se sjetili Crusierweighta. Highfly potezi će podići publiku i definitivno će biti drugačiji ritam nego u ostalim mečevima. Mislim kako titula neće promijeniti vlasnika.

Asuka & Naomi vs. The IIconics

Alen Butumović: Filler meč koji je vjerojatno tu zbog toga što su Kay i Royce iz Australije i dali su im meč u njihovoj rodnoj zemlji. I baš zbog toga mi se čini da će izgubiti. Nadam se da će meč što kraće trajati.

Filip Stanković: Najgori meč na cardu. Ne znam čemu bi on trebao služiti. Asuka i Naomi uzimaju pobjedu.

The New Day (c) vs. The Bar (Smackdown Tag Team Championship)

Alen Butumović: Potencijalno jedan od boljih mečeva večeri, svi znamo koliko ovi timovi mogu biti dobri, što u međusobnim mečevima, što u mečevima s nekim drugim timovima. Iako New Day generalno nema lošu vladavinu, bilo bi vrijeme da Sheamus i Cesaro ugrabe titule i imaju neki poduži reign s istima.

Filip Stanković: New Day je prošle godine imao sjajnu seriju mečeva sa Usosima. Isto to je imao i Bar, ali sa Shieldom. Kad bi oba tima sutra bila na toj razini, meč bi bio sigurni ****+.

John Cena & Bobby Lashley vs. Kevin Owens & Elias

Alen Butumović: Još jedan filler meč koji će imati povratnika Johna Cenu i zato bi trebao kao biti poseban. Build koji je odradio ostatak ekipe iz ovog meča je bio grozan i totalno neinteresantan. Elias mi debelo kreće ići na živce, Lashley je najdosadniji lik na rosteru valjda, a Owens ne može tu baš mnogo pomoći. Nadam se da će i ovo trajati što kraće, neka samo Cena pobijedi i spase nas muke. Jer znamo da rezultat drugačiji biti ne može.

Filip Stanković: Bit će zanimljivo vidjeti opet John Cenu u akciji i to je uglavnom to. Ne znam što drugo mogu očekivati od ovog nasumičnog tag team meča.

Becky Lynch (c) vs. Charlotte Flair (Smackdown Women’s Championship)

Alen Butumović: Ako ponove ono s Hell in a Cella onda ću biti zadovoljan. A ako ponove to, malo nadograde meč i izbace ona mala neslaganja i pogreške iz tog meča, imat će jako dobar ili čak odličan meč ovdje. Znam da to imaju u sebi. Build za meč je dijelom bio super jer se Becky odlično snašla u novoj ulozi koju WWE forsira i koja je totalna pogrešna, ali Becky uspijeva izvući maksimum jer se ne ini kao onaj totalni negativac, nego njen karakter ima elemente svega. Ovdje će vjerojatno publika i dalje navijati za Becky, a ako odu u tom smjeru da žele napraviti Charlotte pozitivkom koja pokušava preći preko prepreka, varanja i spletki koje Becky ima, to neće biti dobro, tu onda dinamike nema. Nadam se da Becky zadržava.

Filip Stanković: Charlotte i Becky su pružile prilično solidan meč na Hell i na Cellu i očekujem tako nešto slično i ovdje.

Ronda Rousey & The Bella Twins vs. The Riott Squad

Alen Butumović: Još jedan meč koji me ne interesira i za koji se nadam da će što kraće trajati. Vjerojatno planiraju Ronda/Nikki za neki event, tako da bi taj program mogao početi ovdje. Valjda će se ovaj puta Bella suzdržati od toga da ne ozlijedi sebe ili nekog drugog.

Filip Stanković: Ovo mi smrdi na heel turn Nikki Belle nad Rondom. Od meča ne očekujem ništa pretjerano dobro.

Daniel Bryan vs. The Miz (#1 Contender’s meč za WWE titulu)

Alen Butumović: Jako me interesira ovaj meč, iako sam čak malo ostao razočaran njihovim SummerSlam mečom. No, ovo bi trebalo definitivno biti bolje jer imamo na liniju priliku za meč za WWE titulu. To je prilično velika stipulacija i drago mi je da su je stavili upravo na ovaj meč budući da je njihov program možemo slobodno reći glavni ili barem jedan od glavnijih na SmackDownu. Nadam se odličnom meču ovaj puta, da se neće fokusirati isključivo na storytelling pa da kompletno zanemare samu in-ring akciju. Pretpostavljam da Bryan dobiva.

Filip Stanković: Najbolji trenutni feud na cijelom WWE rosteru se približava kraju. Drago mi je da su Miz i DB dobili stipulaciju da pobjednik postaje prvi izazivač za WWE titulu. To će još više začinit ovaj meč. Najviše se njemu radujem i jedva čekam da krene

AJ Styles (c) vs. Samoa Joe (No DQ meč, WWE Championship)

Alen Butumović: Program je bio solidan, imaju već dva jako dobra meča iza sebe, tako da ovdje očekujem jednako, ako ne i bolje, budući da je i stipulacija tu. Ona je bila očekivana i naravno logična ako gledamo na to kako su završili njihovi dosadašnji mečevi. Pretpostavljam da će Styles zadržati titulu, no bilo tko da osvoji i ako Bryan pobijedi u meču protiv Miza mislim da nas čekaju sjajna rivalstva.

Filip Stanković: Njihova prva dva meča su bila na jako visokoj razini, a vjerujem da će ovaj meč biti još i bolji zbog No DQ stipulacije. Vjerujem kako je i ovaj meč kraj feuda, tj. AJ bi trebao odnijeti pobjedu.

The Shield vs. Braun Strowman, Dolph Ziggler, & Drew McIntyre

Alen Butumović: Mogao biti biti tipično zabavan Shield meč, a mogao bi biti i dosadan meč. Ambroseov heel turn bi definitivno dobro došao ovdje da malo dadne neki drugačiji pečat ovome meču i izdvoji ga od običnog six man taga.

Filip Stanković: Očekujem jedan prilično kvalitetan meč jer su sva šestorica odlični wrestleri i akcija neće prestajati tokom meča. Priče između njih ima tako da ovo neće biti bezvrijedan meč.

The Undertaker vs. Triple H

Alen Butumović: Slogan za ovaj meč je zadnji puta ikada, a s obzirom da su upravo s ovom dvojicom ovim mečom isti takav slogan od WrestleManije 28 prekinuli, nekako nisam siguran ni ovaj puta. Meč će vjerojatno dobiti svoje mjesto u main eventu i bit će užasan jer 2018. godina je, a ova dvojica i dalje imaju međusobne mečeve, glavni su feud na Rawu i to je sve skupa užasno. A pojava HBK-a i Kanea me ne veseli jer su svi stari, jedva se kreću, samo riskiraju ozljedu. Čudi me što nisu dali neku stipulaciju ovome pa da bude totalni kaos i overbooking, iako i ovdje očekujem to, barem u tragovima.

Filip Stanković: Bolje da nisu ubacivali Kanea i Shawna u priču. Trebali su HHH i Taker to čisto odradit i gotovo. Ovako će nas umjesto 2 veterana “zabavljati” 4 veterana.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "WWE Super Show-Down 2018 predviđanja"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*