WWE SummerSlam 2019 predviđanja

Pred nama je SummerSlam, a evo i predviđanja.

Cruiserweight titula – Drew Gulak (c) vs Oney Lorcan

Alen Butumović: Šteta je što nije Gallagher dobio priliku ovdje ili eventualno Gable, no u redu. Mislim da je Lorcan također dobar protivnik koji će s Gulakom dostaviti jako dobar meč. Ne očekujem promjenu prvaka ovdje.

Vedran Karlić: Očekujem solidan meč, no ništa više od tog. Gdje nam prvak ostaje isti.

SmackDown Women’s titula – Bayley (c) vs Ember Moon

Alen Butumović: Mogao bi biti okej meč, ali me ne zanima ni najmanje jer smatram Bayley irelevantnom čak i s tom titulom, a Ember nema šanse da uzme titulu.

Vedran Karlić: Meč će biti bolji nego što mi je interes za njega, a to je nula. Bayley još nije dobar šampion, Ember Moon nije relevantan izazivač(ica). Plus, ne očekujem da će dobiti minutažu, očekujem kako pojas ostaje na Bayley.

Raw Women’s titula; Submission meč – Becky Lynch (c) vs Natalya

Alen Butumović: Ako će ovo održati čistim, onda bi mogao biti dobar meč. No ako će ići raditi nešto na foru Montreal Screwjoba, bolje neka se ovaj meč ne dogodi. Obje cure su talentirane i mislim da bi meč mogao biti okej, pogotovo s ovom stipulacijom, ali me strah bookinga. Becky zadržava titulu.

Vedran Karlić: Dajte im meč bez ikakvih gluposti i mislim da nas čeka jedna od boljih stvari na showu. No bilo što osim toga, s nekim overbookiranjem, je potencijalna dosada u najavi. Očekuje. Kako Becky zadržava.

Trish Stratus vs Charlotte

Alen Butumović: Joj, Bože mili. Ne želim gledati Trish, jednostavno ne želim. Ne vjerujem da će pružiti išta dobrog u ringu i to je to. Ne znam zašto ni kako su uopće došli na ovu ideju. Sve osim pobjede Charlotte je besmisleno.

Vedran Karlić: Trish je u meču. Hvala lijepa, no ovo preskačem. Njeno vrijeme je odavno prošlo.

Goldberg vs Dolph Ziggler

Alen Butumović: Poštedit ću i sebe i vas riječi i samo reći kako je zapravo sramotno što se ovaj meč događa. Zašto vraćati Goldberga u ring nakon onakvog debakla protiv Undertakera meni nije jasno. Jadan Ziggler.

Vedran Karlić: Preskačem i ovaj.

United States titula – AJ Styles (c) vs Ricochet

Alen Butumović: Mislim da mogu napraviti i bolji meč nego što je to bio onaj na Extreme Rulesu. Samo da bude što manje uplitanja Cluba i bit će okej. Ne dajem pretjerane šanse Ricochetu jer trebaju izgraditi Stylesa sad kad je heel, tako da će mu definitivno pasati duži reign s titulom.

Vedran Karlić: Potencijalni meč večeri ako budu imali meč. Ako budu imali uplitanje Cluba, onda imamo još jedan potencijal bačen u vjetar. AJ treba zadržati pojas.

Finn Balor vs Bray Wyatt

Alen Butumović: Jedna od rijetkih svijetlih točaka ovog carda. Jako me interesira kako će se Wyatt ponašati u svom prvom meču otkako ima ovaj svoj novi karakter. Jedino što mi nema smisla je to da se Balor neće ovdje pojaviti kao Demon. Jednostavno mi nema smisla da ne ide svojim najjačim oružjem na Fienda. Očekujem u najmanju ruku dobar meč i pobjedu Wyatta.

Vedran Karlić: Zanima me kakav će biti Wyatt, no meč me ne zanima. Zašto bi netko pobogu najavio da neće doći kao demon? Pa daj protivniku da razbija glavu time… Ah… Wyatt dobiva.

Shane McMahon vs Kevin Owens

Alen Butumović: Šteta što nisu stavili stipulaciju na ovo. Ovako imam prilično mala očekivanja za meč jer nisam siguran koliko je Shane u stanju odraditi jedan dobar singles meč. Nadam se da će ovo biti što je jednostavnije moguće po pitanju bookinga i da će Owens uzeti jednu čistu pobjedu koja mu je stvarno potrebna u ovom trenutku. Ako Shane uzme i ako Owens bude radio neke invazije na SD ili nešto slično, neće biti dobro. To mi se jednostavno ne gleda.

Vedran Karlić: Onog trena kada se smetim kako je Shane jedna od najbolje bookiranih osoba u 2019. godini prestane me biti briga za meč. Owens bi trebao ići preko njega lakoćom, ali ovo je WWE i on ke šefov sin…

WWE titula – Kofi Kingston (c) vs Randy Orton

Alen Butumović: Moram reći kako se jako veselim ovom meču jer mi je feud dosta dobro odrađen. Lijepo su se pozvali na njihov feud iz 2009. i na to da je Orton u neku ruku zaslužan što je Kingston prvak sada jer je ozlijedio Alija i ustupio mjesto Kofiju. Očekujem jedan okej meč i nadam se da Orton ipak ne osvaja titulu.

Vedran Karlić: Moke trenutno razmišljanje ide ka tome da je bajci ovdje kraj. Kako će Kofi izgubiti od Ortona, što ne smatram problemom pošto je on uvijek relevantan. Dio mojih misli ide na prelazak na Fox i palo mi je na pamet kako bi možda oni htjeli veliki Cena Orton program… Ali, manimo se toga. Očekuje sasvim dobar meč.

Universal titula – Brock Lesnar (c) vs Seth Rollins

Alen Butumović: Ne znam što točno očekivati od ovog meča no siguran sam da Lesnar ne gubi titulu i to je to. A sad, hoće li ovaj meč trajati tri minute ili petnaest, to zaista ne bih znao reći. Neću postaviti neka velika očekivanja jer ovo je ipak Lesnar no vidjet ćemo.

Vedran Karlić: Ako Seth ne dobije potpuno čisto onda obu titulu komotno mogu baciti u smeće. Želite nove zvijezde? Evo vam prilika!

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "WWE SummerSlam 2019 predviđanja"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*