WWE SummerSlam 2017 predviđanja

SummerSlam je pred nama, mnogo mečeva se nalazi na cardu ako uključimo i tri meča na Kickoffu, sve skupa 6 sati wrestling showa su ispred nas, a kako se nama svidjelo što su napravili s mečevima u ovih nekoliko tjedana i koliko smo zainteresirani za koji, doznajte u nastavku.

Brock Lesnar (c) vs Roman Reigns vs Braun Strowman vs Samoa Joe – Universal titula

Filip Stanković: Drago mi je da će ovo biti main event, a ne Mahal vs Nakamura. Ovaj meč će biti duplo bolji. Radujem se ovome meču, ali ne sviđa mi se njegova pozadina. Roman Reigns je u zadnjih nekoliko mjeseci izgubio dva puta čisto od Strowmana i izgubio je u fatal 5-way meču na Extreme Rulesu. Također je pokušao ubiti Strowmana. Zašto je on u ovome meču onda? Premda mi je Samo Joe najdraži lik na Rawu sa njim je slična situacija. Izgubio je od prvaka u samo 6 minuta. Ajde da je on pružio neki veći otpor, tj. da je meč trajao oko 20 minuta, onda uredu, ali ovako mislim da i on ne zaslužuje biti u ovome meču. Strowman jedini zaslužuje biti izazivaču ovome meču. Ovaj meč je dobio na neizvjeznosti kad je Jon Jones prozvao Lesnara i kad je stavljena stipulacija da Lesnar napušta WWE ako ovdje ne sačuva titulu. Glasine su sve veće da se vraća u UFC i ne bi me začudilo da ovdje izgubi titulu. Volio bi da ju onda izgubi od Joea. Joe je u zadnjih nekoliko mjeseci napokon pokazao koliko je dobar.

Alen Butumović: Jedan od rijetkih mečeva kojima se radujem. Build je većinom bio jako dobar, premda su malo često radili kombinacije singles/triple threat mečeva ove trojice na Rawu pa mi je to malo ubilo posebnost ovoga meča, ali nećemo sitničarati. Mislim kako bi meč mogao biti stvarno dobar i brutalan. Neka se samo tuku, neka razbijaju stolove i stolice, mogu to ovdje napraviti jer je No DQ, tako da mislim da bi mogao meč ispasti dobro. Iskreno se nadam da Lesnar neće zadržati titulu. Ne smije, tko će ga onda trpjeti još nekoliko mjeseci. Prihvatit ću i Romana i Strowmana kao prvake, iako bih najradije da Joe ovdje osvoji.

Vedran Karlić: Potencijalno vrhunski meč, mislim da su odradili solidan posao i da imamo meč četiri prilično zanimljiva lika. Volio bih da Joe osvoji, a najgora opcija bi bila da Roman ugrabi pojas.

Emir Ahmethodžić: Mana Lesnarovih matcheva je uglavnom u tome što su kratki i sačinjavaju 80% njegovu ofanzivu. Ovako, Lesnar može raditi isto onoliko kao i inače, a ostatak vremena će popuniti ostala trojica u matchu. Ovo bi moralo voditi odličnom main eventu. Volio bih da Joe uzme pobjedu, ali bi Reigns mogao pobijediti i čuvati titulu do Manije gdje bi se trebao suočiti sa Lesnarom. Strowmanu je možda malo rano za titulu, mada ne bih imao zamjerku ako je osvoji. Sve osim Lesnarovog retaina je zapravo prihvatljiv izbor.

Jinder Mahal (c) vs Shinsuke Nakamura – WWE titula

Filip Stanković: Mahal je kriminalno loš prvak. Nadam se da će Nakamura uzeti titulu. Ne očekujem uopće dobar meč. Mahal će vjerojatno raditi na Nakamurinoj nozi. Očekivao sam ovdje da će Nakamura osvojiti titulu i da će Corbin onda keširati svoj kovčeg na njemu i da će se nastaviti priča između njih dvojice. To bi bilo odlično. Corbin je nažalost glupo izgubio svoj kovčeg.

Alen Butumović: Samo maknite titulu s Mahal, meč može biti loš koliko želi, iako mislim da će Nakamura nešto izvući iz Mahala pa da meč bude solidan, ali suludo je da imamo ovaj meč za WWE titulu na SummerSlamu. Samo dajte titulu Nakamuri.

Vedran Karlić: Dosta Jindera.Hvala lijepa. Nije bilo dobro dok je trajalo. Ovaj meč mora trajati 3 minute u kojem će ga Naakmura polomiti i pokazati koliko je sjajan. Ako im daju 20 minuta imat ćemo grozan meč.

Emir Ahmethodžić: Najgori prvak od Khalija. Vratio je SmackDown unazad barem tri-četiri godine. Ne očekujem ništa od ovoga, ali ću biti zadovoljan samo da Nakamura uzme titulu i nogira Jindera u ponor.

AJ Styles (c) vs Kevin Owens – United States titula; Shane McMahon sudac

Filip Stanković: Nadam se da Shane neće biti glavna točka ovoga meča, nego da će pustiti ovu dvojicu sjajnih hrvača da nam napokon dostave jedan fantastičan meč. Oni to zasigurno mogu. Styles bi trebao ovdje pobijediti i završiti ovo rivalstvo. Također mislim da će Shane imati svoje prste u ovome meču i da će na neki način koštati Owensa titule jer čuo sam da bi mogli vidjeti u budućnosti Shane vs Owens meč.

Alen Butumović: Dobili su priču u zadnjih nekoliko tjedna i odmah se koncepcija meča promijenila, za razliku od Battleground meča, za ovaj sam uzbuđen. Nadam se da će biti nešto bolji nego što su bili u dosadašnjim susretima jer stvarno vjerujem kako imaju odličan meč u sebi. Baš me zanima kako će se ovo odviti sa Shaneom i kako će postaviti taj Shane/Owens meč. Prilično sam siguran da Styles zadržava.

Vedran Karlić: Možemo li dobiti jedan sjajan meč njih dvojce? Jedan bez previše overbookiranja? To je sve što tražim. No mislim kako ćemo imati Shanea u nekoj ulozi tijekom meča, a to je ono što mi se ne sviđa. AJ bi trebao ostati prvak.

Emir Ahmethodžić: Match ima dobru pozadinu. Obojica su bili žrtve loših sudijskih odluka, koji su oštetili kvalitete njihovih matcheva, ali sada su doveli Shanea da uvodi red, što bi trebalo dovesti do poštenog 1v1 između Owensa i Stylesa za titulu, gdje bi trebali napraviti kandidata za MOTY. Možda previše očekujem, ali ću ostati pozitivan do kraja. Styles bi trebao retainati, dok bi Owens ušao u program sa Shaneom.

The Bar (c) vs Dean Ambrose & Seth Rollins – Raw Tag Team titule

Filip Stanković: Priča između Ambrosea i Rollinsa je najbolja priča trenutno u WWE-u. Šlag na tortu bi bilo njihovo osvajanja titula. Također ovdje očekujem jedan jako dobar meč. Sheamus i Cesaro su jako zabavan tim i bez problema mogu pružiti vrhunski meč.

Alen Butumović: Meč za koji sam najviše uzbuđen, apsolutno sjajno odrađen build između Rollinsa i Ambrosea, a onda između njih i prvaka. Dvije priče spojile su se u jedan meč i mislim kako će ovo biti sjajno jer su oba tima stvarno odlična. I sami su odlično nahypali meč u zadnja dva dana s onim brawlom tijekom podcasta, a onda i sada na onom intervjuu za WWE 2K18. Stvarno sam uzbuđen, volio bih da Dean i Rollins uzmu titule, to bi stvarno bio fantastičan trenutak.

Vedran Karlić: Jedina zbilja dobro građena priča u kojoj bi bilo sjajno da Daen i Seth osvoje. Premda, puno bolje bi bilo da prije toga na jednom PPVu nisu uspjeli, pošto su Sheamus i Cesaro prošli sličnu priču. Moglo se tu puno više ispričati od onoga što je. Osobno bih bookirao da ex-Shield izgubi ovaj meč te da tek nešto kasnije osvoje. Pričao bih kako još nisu ujedinjeni te kako nisu jedan drugom oprostili do kraja.

Emir Ahmethodžić: Ovo ima odličnu priču iza sebe. Pomirenje Rollinsa i Ambrosea je dobro građeno već sedmicama, sa kuliminacijom na Rawu kada su konačno udružili šake. Build up na 2k panelu je isto fenomenalno odrađeno i baš me nahajpalo za match. Mislim da Shieldovci ovdje odnose pobjedu i dokazuju kako su ipak sila u tag team hrvanju kada su ujedinjeni. Ovo može voditi kasnijoj priči gdje se Finn udružuje sa Clubom koji idu na titule, što bi dovelo do toga da Reigns stane rame uz rame sa svojom braćom ponovno u dream matchu Shield vs Club.

Alexa Bliss (c) vs Sasha Banks – Raw Women’s titula

Filip Stanković: Ovo bi moglo biti dobro. Alexa i Sasha su već imale jedan dobar meč gdje su pokazale da se jako mrze. Pobjednik? Alexa mi je super, ali ne bih imao problema s time da Sasha uzme titulu. Svi želimo opet staru Sashu. Onu staru, dobru iz NXT-a Sashu. Ako ovdje pobjedi biti će to dobar novi početak za nju.

Alen Butumović: Nadam se da će biti dobro. Bit će zasigurno bolje nego Bayley/Alexa što im je bio prvi plan, a ne mogu se načuditi koliko je to bila loša odluka. Malo sam razočaran buildom za meč, trebali su jednostavno nastaviti ovaj feud od Great Ballsa, a oni su radili sve te silne mečeve na Rawu i ovaj meč opet nema pravu priču. Jako šteta. Volio bih da Alexa zadrži titulu, premda eto, nekako mi je svejedno tko će uzeti.

Vedran Karlić: Ako pokažu njihovo mržnju ovo će biti odlično. Ako to odluče izbaciti ovaj meč će biti meh. Sasha Bansk bi bila bolji izbor, ali to bi joj bila četvrta titula… Možda malo previše…

Emir Ahmethodžić: Dobro vrijeme od oko 15ak minuta, clean booking i ovo bi mogao biti jako dobar match. Na GBOF su bili na putu da imaju takav, ali ih je kraj malo omeo. Nadam se da će ovdje dobiti prostora da pokažu šta znaju.

Naomi (c) vs Natalya – SmackDown Women’s titula

Filip Stanković: Slabo je izgrađen feud ovdje. Otkako je Natalya pobijedila u meču za prvu izazivaču nisu napravili ništa posebno s njom. Da su je bar nastavili bookirati kao u onome feudu sa Nikki. Naomi je u zadnjih nekoliko mjeseci pokazala da je odličan prvak i ne bi volio da joj titulu uzme Natalya, bar ne u ovome trenutku. Želio bi vidjeti feud Naomi/Becky ili Naomi/Charlotte.

Alen Butumović: Ovaj meč me ne zanima, mislim da nismo trebali dobiti ovako slab okršaj za jedan SummerSlam. Ne znam gdje su Becky i Charlotte, ali se moglo puno boljih stvari napraviti. Naomi treba zadržati titulu.

Vedran Karlić: Imam osjećaj kako će ovo biti samo priprema za Carmellu. Te da meč neće dobiti minutažu zbog toga.

Emir Ahmethodžić: Ne zanima me nešto posebno ovaj match. Vjerujem da Nattie izima ovdje, gdje će imati posljednji run sa titulom pred kraj karijere. Šteta što Becky ostaje bez matcha na SummerSlamu. Obzirom da Charlotte ima privatne probleme trenutno, možda je i bolje što ona propušta, ali je mogla barem Becky nešta dobiti ovdje.

Finn Balor vs Bray Wyatt

Filip Stanković: Nepotrebno su nam dali njihov meč na Rawu. Balor je super i nadam se da će ovdje napokon pobijediti. Sviđa mi se to što će se pojaviti u Demon King obliku. Sa Wyattom trebaju raditi neke reforme. Postao je suviše dosadan.

Alen Butumović: Vidjeli smo njihov meč na Rawu prije pet dana, zar bi me trebalo biti briga za ovo? Ne, to što je Balor ovdje kao Demon King me baš briga, to neće promijeniti strukturu i koncept meča, on je isti. A i to što ovdje dovode Demon Kinga je prilično beznačajno jer je sam feud bio jako slab i nisu nimalo iskoristili njegov potencijal. Ovaj meč apsolutno nema nikakvog značaja.

Vedran Karlić: Gledao sam ih na RAWu. I ne, Demon Balor ima isti set poteza, bit će gotovo jednak meč. Ne očekujem ništa od ovoga. Jedino će ulasci biti super. I mislim da će Wyatt dobiti.

Emir Ahmethodžić: Ovo može ispasti kvalitetno čak, mada priča nije baš najbolja, što postaje trend sa Wyattom u zadnje vrijeme. Nadam se da će barem Demon Balor biti agresivniji u ovom matchu, kako bi barem bila neka razlika između običnog Finn Balora i Demona, inače sav hajp oko Demona isparava. Balor bi mogao ovo uzeti, što je i bolje za sad, pošto znam da za Wyatta neće imati ništa konkretno, dok s druge strane Balora mogu gurnuti prema konačno rematchu za Unversal titulu.

John Cena vs Baron Corbin

Filip Stanković: Dobili su samo tri tjedna da izgrade feud između ove dvojice. Oni su to maksimalno moguće dobro napravili. Koliko god bilo glupo Corbinovo keširanje kovčega, začinilo je još više ovaj feud. Ovo je idealna prilika da Corbin pobjedi neko veće ime, a gdje ćeš veće ime od John Cene. Ceni ovdje ne treba pobjeda, a Corbinu itekako treba. Nadam se i da će se ispuniti proročanstvo i da će svaki član Nexusa biti osvećen.

Alen Butumović: Malo sam zainteresiran za meč, valjda bi mogao biti solidan, ali nakon što je Corbin izgubio kofer u utorak, ne znam što da mislim o ovome meču. Kome treba pobjede a kome ne, zaista ne znam. Žele li i dalje išta napraviti s Corbinom ili ih je naljutio, to se sad treba zapitati. Ako neće ništa raditi s Corbinom, onda neka Cena uzme pobjedu. Ali je apsolutna glupost to što su napravili s kovčegom ove godine.

Vedran Karlić: Zbog čega imaju meč? Nije me briga. Pogotovo nakon što je Corbin fulao s koferom kao zadnji papak. Sorry, al ubili ste mi i ono minmalno volej što je bilo za ovim mečem. Ajmo John.

Emir Ahmethodžić: Nema neke priče ovdje. Da li će match biti dobar? Možda, ali ne vjerujem da hoće. Obojica znaju biti dobri, ali mislim da se njihovi stilovi ne uklapaju najbolje. Očekujem da Cena uzme ovdje i da prekine negativan rekord na SummerSlamu.

Big Show vs Big Cass (Enzo zatvoren u shark cageu)

Filip Stanković: New Day vs Usos meč je na Kickoff, a ovo je na main cardu. Da nije žalosno bilo bi smiješno. Želim samo da Cass ovdje pobjedi čisto i da se više završi ovaj storyline.

Alen Butumović: Ja ne bih trošio riječi ovdje. Jedini zanimljiv trenutak u ovom meču bi mogao biti ako se onaj kavez gore ikako otkvači ili pukne pa padne na pol ringa. E to bi bilo super.

Vedran Karlić: Big vs big u jednom big glupost meču za kojeg me nije briga. Najbolje bi bilo da svi izgube ovaj meč.

Emir Ahmethodžić: Bezveze match sa bezveze stipulacijom. Očekujem da Cass pobijedi na neki način, možda baš uz pomoć Enza.

Randy Orton vs Rusev

Filip Stanković: Ista situacija kao i sa Cenom i Corbinom. Dobili su malo vremena da nešto ispričaju, ali su to napravili jako dobro. Trebao bi biti solidan meč. Eh sad, oba dvojici treba pobjeda. Mislim da će prije dati pobjedu Ortonu nego Rusevu. Orton je mnogo propatio u feudu sa Mahalom.

Alen Butumović: Nema ovdje neke konkretne priče, ovo je nasumičan meč dvojice likova koji nisu u tom trenutku imali što za raditi. Vjerujem kako će meč biti solidan. Ne znam iskreno kome će dati pobjedu, ja mislim da će to biti nekakav DQ kraj koji će zaštititi obojicu. Ali mislim da niti jednom niti drugom ne treba poraz.

Vedran Karlić: Ništa priče, nula interesa. Rusev će izgubiti nakon što je Orton mjesecima morao gubiti od Jindera.

Emir Ahmethodžić: Random match koji služi samo da Orton vrati heat nakon tri uzastopna poraza od Jindera.

New Day (c) vs The Usos – Kickoff meč za SmackDown Tag Team titule

Filip Stanković: Ovo je jedan od rijetkih SummerSlam mečeva koji me baš jako zanima. Nažalost je završio na Kickoffu. Možda ćemo čak i dobiti još jedan njihov odličan meč, ali dojam neće biti dobar. Tko zna hoće se dvorana napuniti za vrijeme njihovog meča. Šteta.

Alen Butumović: Jedan od potencijalno najboljih mečeva večeri stavljen je na Kickoff. Ali u redu, ovdje će valjda dobiti više vremena tako da bismo opet mogli dobiti odličan meč. Mislim da New Day pobjeđuje.

Vedran Karlić: Hvala što ste mi zanimljiv meč stavili na kickoff koji ne gledam.

Emir Ahmethodžić: Ovo će biti kvalitetan match. Šteta što je ovo na preshowu, bilo bi fino osvježenje na main cardu. Treba im samo dati 15ak minuta vremena, i oni će to iskoristiti. Retain New Daya se očekuje.

Akira Tozawa (c) vs Neville – Kickoff meč za Cruiserweight titulu

Filip Stanković: Tozawa nije smio osvojiti titulu na Rawu. To je veliki trenutak i trebao se desiti na main cardu SummerSlama. Oni su znali da će ovo staviti na Kickoff pa su dali Tozawi titulu na Rawu. Zašto recimo nisu stavili Naomi vs Natalya na Kickoff umjesto ovoga. Mogli bismo dobiti jedan jako dobar meč ovdje, ali ostaje žal što nismo vidjeli Tozawi osvajanje titule ovdje. Mislim da će ovdje zadržati titulu.

Alen Butumović: Sada shvaćam zašto se promjena prvaka dogodila prije 6 dana na Rawu. Zato što su ih ovdje stavili na Kickoff i misle da je promjena prvaka prevelik trenutak da se dogodi na jednom Kickoffu i tu su upravu. Ali postoji jedno logično rješenje – pa stavite ih na glavni card i onda nam dajte novog prvaka. Ali kako to napraviti kada ne znamo? A kako bi nas trebalo biti briga za ovu diviziju kada su se oba meča koja su ova dvojica imali dogodili na Kickoffu?

Vedran Karlić: Hvala što ste mi relativno zanimljiv meč stavili na kickoff koji ne gledam.

Emir Ahmethodžić: Ako im pruže dovoljno vremena mogao bi biti dobar match. Očekujem da Neville vrati titulu ovdje, kako bi postao prvi 2x Cruiserweight prvak, zbog čega je i ispustio titulu na Rawu.

Hardyz & Jason Jordan vs Miztourage – Kickoff

Filip Stanković: Zašto ste nam dali ovo na Rawu i sad nakon šest dana opet. Uopće me ne zanima ovaj meč. Bolje da smo dobili Jordan vs Miz.

Alen Butumović: Jedva čekam ovaj meč, nikada ga nismo vidjeli, totalno je nov, odlična ideja, sjajan dugoročan build i bit će zasigurno jedan od najboljih mečeva godine. Juhu.

Vedran Karlić: Kog briga…

Emir Ahmethodžić: Random nebitan match s ciljem da Jordan postane over. Miz je dosta opao od drafta u Aprilu.

Jeste li zainteresirani za SummerSlam?

View Results

Loading ... Loading ...

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "WWE SummerSlam 2017 predviđanja"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*