WWE Stomping Grounds 2019 predviđanja

Pred nama je Stomping Grounds PPV, a evo i naših predviđanja.

Cruiserweight Championship — Tony Nese (c) vs. Drew Gulak vs. Akira Tozawa

Alen Butumović: Za sada još nisu prebacili ovo na Kickoff, ali kao da to ne očekujemo. Meč bi mogao biti jako dobar i lako moguće najbolji na showu, zato se toplo nadam da će im nešto u glavi kliknuti pa da će ovo ostaviti na glavnom dijelu showa. I nadam se pobjedi Gulaka.

The New Day vs. Kevin Owens & Sami Zayn

Alen Butumović: Wow, tag team feud koji nije za titule. Fantastično. Meč bi čak mogao biti i okej s obzirom da se radi o dva kvalitetna tima, ali eto, opet smo na početku po pitanju Owensa i Zayna. Čitava njihova karijera je manje-više međusobno povezana i nikako da se odvoje. Premda mi se čini da ih bolje bookiraju kada su zajedno pa se neću puno žaliti. Očekujem njihovu pobjedu ovdje.

SmackDown Tag Team Championship — Daniel Bryan & Rowan (c) vs. Heavy Machinery

Alen Butumović: Čini mi se da su potpuno nepripremljeno stavili Dozovića i Knighta na prvake. Nisu ih dobro izgradili jer umjesto da budu ozbiljni teškaši, oni su njih pretvorili u čisti comedy act i to nije dobro. Ne očekujem nešto dobar meč ovdje, ali bih volio vidjeti nove prvake da se Bryan makne od Rowana i ovih titula i krene na nešto ozbiljnije.

United States Championship —  Samoa Joe (c) vs. Ricochet

Alen Butumović: Lako lagano najbolji meč na showu će ovo biti. Samo sam i dalje skeptičan kako će nekako uspjeti uprskati ovo ili nedovoljnom minutažom ili nekom glupom strukturom meča. Ili će publika jednostavno zamrti. Svejedno, radujem se meču. Ne vjerujem da Joe gubi titulu, ali možda ne bi ni trebao još. Premda, dosta je publiciteta ovih dana dobio Ricochet – iz očito krivih razloga – tako da možda odluče to iskoristiti.

SmackDown Women’s Championship — Bayley (c) vs. Alexa Bliss

Alen Butumović: Bit će glup i dosadan meč. Doslovno me nije briga za Bayley, a još manje za ovu titulu koju drži. Ja čak i nemam problema s time da Alexa uzme titulu. Radije mi nju gledao kao prvakinju nego Bayley čiji je lik umro prije dvije godine i otišao u nepovrat.

Raw Women’s Championship — Becky Lynch (c) vs. Lacey Evans

Alen Butumović: Ne očekujem ni od ovog nešto dobar meč. Zna li ova ženska divizija ponuditi išta dobro?

Roman Reigns vs. Drew McIntyre

Alen Butumović: Pa ako ponove onu dosadu s WrestleManije, neće biti dobro. Dajte nam jedan muški meč, neka se potuku i pobiju i doviđenja. Poznavajući WWE, ovo će biti meč sporog tempa baziran na grapplingu.

WWE Championship — Kofi Kingston (c) vs. Dolph Ziggler (Steel Cage Match)

Alen Butumović: Ne volim WWE steel cage mečeve, tako da ne volim ni ovaj meč. Od svih stipulacija oni se uporno pozivaju na ovu kadgod treba nekom meču dati neku stipulaciju. Od milijun drugih. Bit će vjerojatno dobrih akrobacija i kul poteza, ali da ih ima 250 takvih kad meni steel cage meč nikada ne može biti nešto pretjerano dobar.

Universal Championship — Seth Rollins (c) vs. Baron Corbin

Alen Butumović: Hahahahahahahaha. Činjenica da je ovaj meč main event, da se Corbin bori za Universal titulu, da ima pravo izabrati sudca uz sve to, jednostavno je poražavajuća. Ovaj meč se nije smio dogoditi još jednom nakon one gluposti na Super Showdownu. A oni ga evo staviše u main event. I još ćemo fino imati posebnog sudca koji će po njihovoj logici učiniti meč zabavnijim kad već Corbin ne može, a zapravo će meč biti čisto overbookirano govno. Sapienti sat.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "WWE Stomping Grounds 2019 predviđanja"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*