WWE Royal Rumble 2019 predviđanja

Pred nama je jedan od najzanimljivijih događaja godine koji ujedno započinje čuveni put zvan ‘Road to WrestleMania’. Idemo vidjeti što nam ove godine nude.

Rusev (c) vs Shinsuke Nakamura – US titula (Kickoff)

Alen Butumović: Naravno da je ova titula završila na Kickoffu, to je njena sudbina već mjesecima, ako ne i više. Ne očekujem da će ponoviti kvalitetu onog SmackDown meča, ali barem da naprave solidan meč i onda je u redu što se mene tiče. Rusev svakako ovo mora dobiti jer stavljanje titule na Nakamuru bilo bi grozno.

Vedran Karlić: Kog briga?

Murphy (c) vs Akira Tozawa vs Kalisto vs Hideo Itami (Kickoff)

Alen Butumović: Šteta što će i ovo biti na Kickoffu jer ovo je malo drugačija predstava što se 205 divizije tiče i sigurno će biti jako dobro te bi sigurno funkcioniralo na glavnom dijelu showa. Svi koji su u meču su kvalitetni. Murphy se pokazao kao možda i jedna od breakout zvijezda prošle godine i sjajan je prvak. Tako da bih volio da on zadrži titulu ovdje, bar da je još malo drži. Ako baš netko mora osvojiti titulu, onda to naravno neka bude Itami.

Vedran Karlić: Još jedan ‘kog birga’ Kickoff meč. Šteta, ovo bi moglo biti meč večeri kada bi im dali priliku. Imam osjećaj kako će Itami dobiti titulu.

The Bar (c) vs The Miz & Shane McMahon – SD Tag Team titule

Alen Butumović: Možda ipak iznenade kvalitetom meča i naprave nešto zanimljivo. Možda neke ne veseli to što je Shane u ovom meču u 2019. godini, ali po meni je to pričom solidno napravljeno. Jedini problem je taj što ovaj meč nije tu radi SD titula, nego radi progresa u priči između Shanea i Miza što će rezultirati njihovim međusobnim mečom, tako da očekujem ovdje početak nesuglasica, a samim time onda i to da Bar zadržava titule što bi bila dobra odluka. Ali treba svježe krvi ovoj diviziji.

Vedran Karlić: Kako god završi meč u centru pozornosti će biti solo program Miza i McMahona. A ako će već bit takav, zadržte titulu na tag timu, a ne da je date njima pa ih razdvojite par dana kasnije.

Ronda Rousey (c) vs Sasha Banks – Raw Women’s titula

Alen Butumović: Od ovog meča ne očekujem da bude na razini Asuka/Becky meča, ali smatram da je i ovo potencijalno jako dobar meč jer imamo Sashu Banks kojoj je ovo prvi veći meč nakon dugo vremena i sigurno će htjeti pokazati se u najboljem svjetlu, a nekako vjerujem da će kliknuti dobro s Rondom. Pretpostavljam na Ronda zadržava.

Vedran Karlić: Ronda neće izgubiti do WM, barem nema razloga za to (iako ima scenarij u kojem i to vidim). Dobar meč? Nadam se.

Asuka (c) vs Becky Lynch – SmackDown Women’s titula

Alen Butumović: Ovo je potencijalno najbolji meč na showu, ali po meni ima toliko potencijala da postane jedan od ranih kandidata za WWE meč godine. A uz to je možda i najbolji građen meč što se ovog showa tiče, ali bome i zadnjih par mjeseci u WWE-u moram reći. Jedva čekam vidjeti kako će se rasplesti situacija, pogotovo što se tiče Becky jer s njom mogu otići u toliko pravaca. Asuka ovdje vjerojatno zadržava titula.

Vedran Karlić: Asuka bi trebala zadržati titulu, a Becky bi trebala zadržati momentum, a to je dio gdje se bojim kako nas čeka neki glupi DQ završetak, a potencijalno imam moč godine.

Daniel Bryan (c) vs AJ Styles – WWE titula

Alen Butumović: Na TLC-u su imali odličan meč, ali se vidjelo da nisu išli skroz do kraja i da su ipak nešto sačuvali za dalje, a to bi se sada trebalo pokazati. Uz to sad meč i program općenito imaju puno više hypea nego prvi puta, tako da mislim da bi ovo stvarno mogla biti mečina i to kakva. Opet me jako interesira Bryanov heel work, ali i način kako će sada Styles odraditi meč i kako će se prilagoditi s ovim novim karakterom kojeg sad guraju. Što se pobjednika tiče, mislim da tu Bryan zadržava i da bi to trebalo biti tako. Nema mi smisla vraćati titulu na Stylesa.

Vedran Karlić: Nema smisla vratiti titulu na AJa, što znači kako mislim da će se to dogoditi. I da će opet meč biti dobar, no kratak od vrlo dobrog ili odličnog.

Brock Lesnar (c) vs Finn Balor – Universal titula

Alen Butumović: Opet, kvaliteta meča ovisi o Lesnaru. Sve ovisi o njemu, koliko će minuta dobiti meč i tako to. Volio bih da nas iznenade i da Balor uzme pobjedu, ali to je gotovo pa nemoguće. Toliko o ovome meču.

Vedran Karlić: Ima jednu stvar koji bih volio – Balor koji dobiva u dobrom meču. Jednu stvar koju ne bih volio – dolazak Undertakera. I jednu stvar za koju mislim da će se dogoditi – Lesnar dobiva.

Ženski Royal Rumble meč

Alen Butumović: Nekako mi djeluje da ima manje hypea nego prošle godine, ali ako Becky uđe u meč to će biti čista ludnica. Tek tad meč onda postaje nepredvidljiv. Ne očekujem neki ultra dobar meč, neka bude zabavno i neka se nešto uvijek događa.

Vedran Karlić: Ovo izgleda kako Charlotte dobiva.

Muški Royal Rumble meč

Alen Butumović: Nemam za sada nekog favorita niti očekivanja, ali najveće šanse po meni ima Seth Rollins. Mada se ja ne bih bunio recimo kada bi netko poput Ambrosea osvojio Rumble, otišao na Lesnara na WM da odrade potpuno suprotan meč od onoga prije par godina i da Ambrose uzme titulu na neki manijački način. Tako bih ja to stavio. Ali i Rollinsova pobjeda me ne bi razočarala, naprotiv. Meč bi mogao biti dobar ako dobro rasporede te ulaske i ako ne bude bilo praznih rupa.

Vedran Karlić: Lani smo imali dobar meč, nadam se samo kako ćemo to imati i ove godine. Seth Rollins je osoba koja izgleda kao najbolji pobjednik.

Be the first to comment on "WWE Royal Rumble 2019 predviđanja"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*