WWE Roadblock: End of the Line 2016 preview

Pred nama je Roadblock PPV, jučer smo izbacili svoja predviđanja, Kockarnica je u tijeku na forumu, a danas za vas pripremamo i preview showa.

 

Kevin Owens (c) vs Roman Reigns – WWE Universal titula

Roman Reigns smatra Owensa šalom od prvaka (iako je i on potpuno zaboravio na titulu koju on nosi) te je odlučio izazvati ga na meč za Universal titulu da pokaže tko zapravo zaslužuje nositi taj pojas oko struka. Owens to nije htio, ali nije imao izbora jer ga je Reigns na Rawu prije par tjedana pobijedio u Non-title meču i tako si zaradio meč za Universal titulu. United States titula nije u igri stoga neće biti na liniji u ovome meču. Owens je u istoj situaciji kao i Jericho, zbog njihove svađe njegovo raspoloženje vjerojatno nije najbolje, a možda bi mogao i očekivati da se njegov bivši najbolji prijatelj uplete u meč i pokuša ga koštati titule?

Charlotte (c) vs Sasha Banks (30-minutni Iron Man meč za Raw Women’s titulu)

Sasha i Charlotte bore se već po tko zna koji puta, a ovo bi navodno trebao biti posljednji njihov meč, bez obzira vidimo li novog prvaka ili ne. Do sada su se sukobili u prvom ikada Hell in a Cellu, u Falls Count Anywhere meču, a sada je vrijeme da to učine i sa stipulacijom Iron Man meča. Meč će trajati trideset minuta, a pobjednik će biti onaj tko sakupi više pobjeda (fallova) unutar tog vremena. Sasha je već sudjelovala u ovom meču i to protiv Bayley na NXT Takeoveru prošle godine, dok će ovo za Charlotte biti novo iskustvo.

Rich Swann (c) vs TJ Perkins vs Brian Kendrick – Cruiserwieght titula

Rich Swann je na prvoj epizodi 205 Livea pobijedio Briana Kendricka i tako osvojio Cruiserweight titulu. Kendrick je odlučio iskoristiti svoj revanš već idući tjedan i izgubio je, ali se sve to dogodilo uz Perkinsa pokraj ringa koji još uvijek traži svoj pravi revanš za titulu pošto ga nikada nije niti dobio kako treba otkako ga je izgubio. Stoga je stvoren ovaj Triple Threat u kojem će se odlučiti definitivni pobjednik rivalstva.

Seth Rollins vs Chris Jericho

Rollinsov cilj je doći do Triple H-a. No, prije nego to uspije, mora mu na neki način privući pažnju, a misli kako će to učiniti ako osvoji Universal titulu. Ipak, prije nego osvoji Universal titulu, mora napraviti još jedan korak, a to je pobijediti Jericha. I to je upravo ono što će Seth pokušati napraviti. S druge strane, Jericho je na neki način mentalno slomljen jer nije u dobrim odnosima sa svojim sada već bivšim najboljim prijateljem, Owensom, što bi moglo pogodovati Rollinsu da lakše pobijedi u meču.

New Day (c) vs Cesaro & Sheamus – Raw Tag Team titule

New Day je upravo ovaj tjedan premašio rekord Demolitiona kao najduži Tag Team prvaci. Na Rawu su čak imali dva meča u kojem su morali braniti titule i oba su bila Triple Threat mečevi. Sve skupa, New Day je ovaj tjedan pobijedio četiri tima kako bi obranio titule. No, na Tribute to the Troopsu, Cesaro i Sheamus osigurali su si još jedan meč za titule kada su pobijedili Golden Truth, Shining Starse i Club te će se tako još jednom boriti protiv New Daya na PPV-u.

Sami Zayn vs Braun Strowman 

Sami Zayn bio je jedan od prvih ljudi koji se odlučio suprotstaviti Strowmanu licem u lice, no svaki puta kada bi to učinio dobio bi batina. Ipak, on je u zadnjih par tjedana samo tražio mečeve protiv Strowmana, ali mu Foley to nije htio dati jer je znao da to ne bi dobro završilo za njega. Zayn je time zaprijetio da će otići na SmackDown jer očito Foley ne vjeruje u njega, ali mu je na kraju krajeva Foley ipak dao ovaj meč na Roadblocku, sa stipulacijom da će Zayn biti pobjednik ako izdrži deset minuta u meču.

Big Cass vs Rusev (Kickoff)

Lana je vidjela Enzu golog u backstageu, kasnije je čak htio spavati s njom u hotelu jer je mislio da i Lana to želi, no bila je to zamka zato što je Rusev tada u hotelu napao Enzu i poslao ga u bolnicu. Ipak, njegov prijatelj Cass odlučio se boriti za njega i osvetiti se Rusevu te smo tako dobili ovaj meč na Kickoffu.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "WWE Roadblock: End of the Line 2016 preview"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*