WWE Raw pregled – Je li Ambrose potpisao ugovor?

Prije početka showa, Vince se pojavio na stageu i obratio se publici. Video možete pogledati ispod:

 

WWE je nas uveo s u Raw s promo videom o njihovom Memorijalnom danu koji se danas obilježava ti su u povodu toga napravili kratak video gdje su WWE Superstari rekli ponešto. Zatim su fanovi odali počast žrtvama minutom šutnje. To oni uvijek rade kad je nešto posebno i to je sasvim u redu.

 

Authority otvara ovotjedni Raw i dolazi u ring. Ovaj puta su svi na broju. Seth Rollins želi aplauz za Dean Ambrosea. Rollins zatim govori o Ambroseu i publika kreće ‘We want Ambrose’ chantove. Rollins govori da Ambrose ne zaslužuje meč za titulu i da Triple H bi mogao otpustiti Ambrosea upravo sada, ali Rollins ne želi jer mu nije prepreka. Triple H zatim govori da ako Ambrose želi taj meč protiv Rollinsa morat će doći u ring i potpisati ugovor kojeg on ima u ruci. Ambrose dolazi i govori kako u zadnje vrijeme ne može spavati i umjesto da broji ovce, on broji udarce u Rollinsovo lice i odmah zaspe. Ambrose govori da će postati lice WWE-a i promijeniti neke stvari te govori što će raditi sa svakim od člana Authority. Dolazi do Rollinsa i publika odmah kreće vikati ‘Justin Bieber’. Rollins govori da bismo svi mi željeli biti Bieber. Rollins govori da je Ambroseu suđeno biti gubitnikom i poziv Ambrosea da dođe u ring i potpiše ugovor. Ambrose skida jaknu i kreće prema ringu. Ambrose dolazi do ringa, no Reigns izlazi van i dolazi pomoći Ambroseu. Steph govori da Ambrose ima vremena do kraja Raw-a da potpiše ugovor i radi Tag Team meč Reignsa i Ambrosea protiv Kanea i Rollinsa koji je odmah. Dosta dobar opening segment. Kofrontacija Rollinsa i Ambrosea mi se jako svidjela i baš me zanima kako će Ambrose potpisati ovaj ugovor. Meč izgleda u redu i dobro je da su ga stavili odmah poslije segmenta.

 

Dean Ambrose & Roman Reigns vs Kane & Seth Rollins – **3/4

Ovo je bio standardan Tag Team meč. Trajao je poprilično drugo i išao je čak kroz dva bloka reklami. Uobičajena dominacija Authority na početku i onda Hot Tag te zabavna i uzbudljiva završnica. Ambrose ostvaruje pobjedu za svoj tim nakon što je pinnao Rollinsa. Dobro, to sada možda i nije bilo toliko potrebno da ga se pinna još jednom, no izgleda da žele što više učvrstiti Ambrosea koji će po svemu sudeći izgubiti na Elimination Chamberu. Priča s Rollinsom i Ambroseom za ovaj Raw nije još gotova jer Ambrose mora potpisati ugovor inače neće dobiti meč za titulu. Poslije meča, Ambrose je imao intervju u backstageu. J&J se došli do njega i izazivali ga te je Ambrose pretukao njih dvojice, ali i kamermana koji mu je zasmetao.

 

Rusev vs R-Truth – NR

Vrlo kratak meč i laka pobjeda za Ruseva. Poslije meča, Rusev je uzeo mikrofon i pozvao Lanu na razgovor u ring. Rusev moli Lanu da izađe, no ona ne izlazi, a mi odlazimo na reklame. Vraćamo se s reklama i Rusev i dalje moli Lanu da izađe van koja napokon izlazi uz svoju ulaznu pjesmu. Rusev govori da zna zašto Lana ovo radi i to je zbog ljudi, a Lana govori da je to zbog njega. Rusev pruža Lani ruku pomirenja i govori kako zajedno mogu uništiti Ameriku. Lana pruža Rusevu ruku i oni se grle,  Rusev je zatim traži da kaže da je bila u krivu. Lana govori da je Rusev bio u krivu jer je on odustao u meču protiv Cene. Rusev govori da on nikad ne odustaje i kreće se derati na Lanu i zove je natrag u ring. Lana govori kako ona nije Rusevovoa te kako ga više neće slušati i odlazi prema backstageu, no Ziggler izlazi van te se njih dvoje ponovno ljube što razbješnjuje Ruseva. Odličan segment. I Lana i Rusev su ovdje bili super te Rusevove reakcije su uvijek fantastične. Baš me zanima kamo ovo ide dalje, ali zasada je stvarno odlično.

 

U backstageu smo te Triple H i Rollins dolaze do Ambrosea, a zatim predstavljaju policiju i kamermana kojeg je Ambrose udario ranije u showu. Authority govori kamermanu da prizna da ga je Ambrose namjerno udario, ali kamerman pokušava reći da je ovo bila njegova krivica, no Rollins ga presijeca te kamerman priznava to i policija uhićuje Ambrosea. Zanimljivo će ovo biti za nastavak showa jer Ambrose još uvijek mora potpisati taj ugovor, a sad će mu biti teško jer je uhićen i morat će pobjeći policiji ako želi potpisati ugovor i dobiti meč za titulu protiv Rollinsa.

 

Ryback vs Bad News Barrett – *3/4

Solidan meč, ništa posebno jer nije nešto dugo trajao. Ryback pobjeđuje sa Shell Shocked. Barrett opet ima poprilično velik niz poraza i to mi se ne sviđa. Opet uzalud troše osvajanje King of the Ring turnira. Trebali su ga onda dati Nevilleu bolje. On je trenutno puno bolje bookiran nego Barrett i njemu bi dobro došlo.

 

U backstageu, večerašnji domaćini Raw-a su glumci filma Entourage zjedno s Triple H i Stephanie McMahon. Malo su se našalili, no onda je jedan od tih glumaca spustio Steph tako što joj je rekao za Rondu Rousey kako ju je ona uhvatila u zahvat na WrestleManiji. Dobro je bilo, no njih četvorica mi baš ne dobivaju dobre reakcije od publike što znači da baš i nisu dobar odabir za domaćine Raw-a.

 

Neville vs Stardust – *1/4

Meč je bio kratak i ništa posebno. Dallas se pojavio tijekom meča. Neville još jedna prodaje koljeno dobro, no ipak pobjeđuje s Red Arrow. Poslije meča, Neville je imao problema s ustajanjem zbog ozljede koljena, ali mu je Dallas rekao da mora BOlievat, a zatim udario Kick Nevilleu uto koljeno. Dobr segment. WWE je najavio njihov meč za Elimination Chamber što je u redu. Mislim kako bi meč mogao biti solidan jer su imali nekoliko mečeva u NXT-u.

 

Sheamus vs Dolph Ziggler – **1/2

Vrlo solidan meč ove dvojice još jednom, nešto lošiji nego njihova dva s PPV-a ove godine no svejedno dobro. Lana se pojavila tijekom meča na stageu kako bi bodrila Zigglera. Rusev je pri kraju meča došao do ringa i pokušao napasti Zigglera, no ovaj mu je dao Superkick, ali je Sheamus to iskoristio i dao Brogue Kick za pobjedu. Poslije meča, Rusev je pretukao Zigglera dok je Lana gledala pokraj ringa. Čudno je bilo što Lana nije ništa napravila kako bi spasila Zigglera nego je samo gledala. Dobar segment, svakako zanimljivo će biti dalje i izgleda da se Lana već polako razočaruje u Zigglera.

 

John Cena vs Zack Ryder (United States Championship) – **1/2

Fanovi Cenu dočekuje sa sada uobičajenim ‘John Cena suucks!’ povicima. Cena govori kako je deset njegovih godina svedeno na pet riječi: Let’s go Cena!/Cena sucks! te kako oni koji govore ‘Let’s go Cena’ se bore zajedno s njim i nikad ne odustaju. No, postoje i oni koji govore ‘Cena sucks’. Zatim skreće temu na Kevina Owensa te kako oni koji govore ‘Cena sucks’ vjeruje u Owensa i kako Owens njega može pobijediti. Cena zatim govori kako je Owens pokazao da zna početi borbu, no vidjet će hoće li završiti na Elimintion Chamberu. Uobičajen promo Cene prije izazova, ništa što nismo navikli. Cena zatim izaziva bilo koga na US Title meč, a izlaze glumci Entouragea. Oni su ovdje kako bi predstavili Ceninog protivnika, a on je Zack Ryder! Sviđa mi se! Ovo je njegov rodni grad i dobro je da je on protivnik. Meč je bio vrlo zbavan z ovih 7-8 minut koje su dobili. Ryder je izveo nekoliko dobrih poteza uključujući i Killswitch te je bilo nekoliko dobrih near fallova. Ryder je na kraju promašio 450 Splash te je Cen udario AA za pobjedu. Jako dobra izvedba za Rydera i drago mi je da su mu dali priliku da se iskaže. Poslije meča, Owens je došao u ring i udario Pop-up Powerbomb Ceni! Ima novu majicu koji izgleda dobro. Dobar segment! Jedva čekam njihov meč.

 

Paige vs Tamina – *

U kratkom i ništa posebnom meču Tamin ostvaruje pobjedu nad Paige nakon što ju je Naomi omela. Belle blizanke su bile na komentatorskom mjestu. Mogli su dati Paige pobjedu u svom prvom meču od povratka. Naomi, Paige i Nikki imaju Triple Threat na Elimination Chamberu i stvarno se nadam da će netko skinuti titulu s Nikki. Volio bih da to bude Paige.

 

U ekskluzivnom videu na WWE Youtube kanalu možemo vidjeti kako je Rollins bio taj koji je gurnuo kamermana u Ambrosea te je Dean zbog toga ga udario i na kraju zbog toga bio uhićen.

 

New Day vs Tyson Kidd & Cesaro, Prime Time Players, Los Matadores, Lucha Dragons, The Ascension (10 on 3 Handicap Match) – NR

Prije meča, New Day se uobičajeno obratio publici i rekao im da su svi gubitnici. Kane je izašao na stage i rekao kako će se New Day večeras suočiti sa suprotničkim timovima iz Elimination Chamber meča u 10 na 3 Handicap meču. Kul ideja, sviđa mi se kako Kane kažnjava New Day zbog njihovog neprestanog žaljenja što su stavljeni u takav meč na Elimination Chamberu. Meč nije dugo trajao jer je Woods izazivao protivnike koji su se svi sletjeli u ring i meč je završio diskvalifikacijom. Svi su stupili u brawl i Lucha Dragonsi su napravili Dive na sve van ringa. Članovi New Day su proglašeni pobjednicima ovoga meča diskvalifikacijom i oni su krenuli slaviti, no Tyson Kidd i Cesaro su ih u tome prekinuli i izbacili iz ringa. Haha, svidjelo mi se kako je New Day slavio pobjedu iako su oni za nju najmanje zaslužni. Dobar preview za njihov Elimination Chamber meč koji će biti jako zabavan.

 

Authority dolazi u ring i Rollins govori o Ambroseu kako je završio iza rešetaka umjesto da je dobio meč za titulu. Steph govori da Ambrose nema poštovanja. Triple H govori kako još uvijek žele dati Ambroseu priliku za titulu i on treba doći i potpisati ugovor, ali nije ovdje stoga…..stoga Roman Reigns prekida Triple H-a i napada Authority. Authority uspijeva savladati Reignsa, no policijski kombi dolazi i Ambrose dolazi u policijskom odijelu! Ambrose i Reigns razbijaju Authority i Ambrose potpisuje ugovor! Imamo meč na Chamberu! Odličan kraj! Ambrose u policijskom odijelu je bio fantastičan! Jedva čekam Elimination Chamber i njihov meč.

 

Dobar Raw. Nekoliko solidnih mečeva i par dobrih segmenata. Uzbuđen sam za Elimination Chamber. 7/10

 

 

 

 

 

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "WWE Raw pregled – Je li Ambrose potpisao ugovor?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*