WWE Payback recenzija

Payback je pred nama i kao što sam naslov kaže, vrijeme je za osvetu! Tko će se kome osvetiti, vidjet ćemo, ali da bismo vidjeli, moramo i proći rkoz sve mečeve.

 

R-Truth vs Stardust (Kickoff Match) – *3/4

Meč je naknadno dodan zbog toga što su htjeli popuniti mjesto na pre-showu umjesto da puštaju panel stalno. I to je dobra odluka. Meč čak i nije bio toliko loš kako sam mislio da će biti s obzirom da su imali grozan meč na Raw-u prije nekoliko tjedana. Ovo je već bilo bolje i gledljivo. R-Truth dobiva meč s Lie Detector.

 

Mega Powers vs The Ascension – *1/4

Axel je totalno izgledao kao Hogan. Totalno. Meč je kao sam meč bio stvarno ništa posebno, no iz fore je bio zabavan. I Sandow i Axel su svoj posao odradili apsolutno odlično. No, ipak, Ascensioni dolaze do prednosti i na kraju i pobjede. To me poprilično iznenadilo jer sam mislio da će dati Sandowu i Axelu pobjedu iz logičnog razloga što nisu napravili ništa s Ascensionima mjesecima, a Axel i Sandow su kod publike omiljeni. Baš me zanima kamo dalje.

Pre-Show

 

Ostali dio pre-show su ispunili promo videa Rybacka i Wytta, Fatal 4 Way meča i razgovori na panelu. Ok je bilo.

 

Sheamus vs Dolph Ziggler – ***

Dobar meč. Ziggler je u meč ušao agresivno i brzo, no Sheamus je uspio pronaći kontru na njegovu ofenzivu i kontrolirati tempo meča kakav njemu odgovara. Uslijedilo je nekoliko minuta njegove dominacije, no Ziggler je pronašao kontru, a zatim je Ziggler natrljao svoju stražnjicu u Sheamusovo lice u kutu i na neki način se osvetio za Extreme Rules. Sheamus je usta ispravo vodom. Kraj je bio dosta zanimljiv s nekoliko lijepih near fallova. Ziggler se pri kraju meča raskrvario nakon što je udario Headbutt Sheamusu, no Sheamus je udario Brogue Kick i ostvario pobjedu. Očekivana pobjeda za Sheamusa. Ova krv se ovdje dobro uklopila u ovaj kraj koji je bio pomalo brutalan i Sheamus se ponašao nasilnički.

Sheamus-Ziggler

 

New Day (c) vs Tyson Kidd & Cesaro (WWE Tag Team Championship 2 out of 3 Falls Match) – ***1/2

Prije meča članovi New Daya su imali solidan promo obraćajući se publici da budu pozitivni te da zajedno plješću. Big E i Kofi Kingston su nastupali za New Day. Tyson Kidd i Cesaro su osvojili prvi fall sa Swing/Dropkick kombinacijom. Drugi fall je očekivano osvojio New Day s kombinacijom Big Endinga i Kingstonovog skoka s užadi. Treći fall je dobio isto New Day nakon što je Xavier Woods ušao u meč dok sudac nije gledao, uhvatio Cesara u Small Package i pobijedio, iako on nije sudjelovao u ovome meču te su tako New Day-ovci zadržali titule. Jako dobar meč, na razini onoga s Extreme Rulesa, mogao je biti i malo bolji, treći fall nije bio toliko napet kao što neki znaju biti. Način na koji je New Day došao do pobjede je bio zakon i tra trojica nastavljaju biti fantastični u svojoj ulozi. Nadam se sada nekim novima izazivačima, možda Lucha Dragonsima.

Tag Tem Titles

 

Ryback vs Bray Wyatt – ***1/4

Ova dvojica su me iznenadili. Očekivao sam solidan meč najviše, no dobio sam i više od toga. Meč je bio dosta dobar. Razlikovao se od dosdšnjih mečeva na showu jer je bio sporiji nego ostali mečevi, no pametno i lijepo su gradili meč sve do kraja s nekoliko dobrih poteza. Wyattov Senton s Aprona i Rybckov Splash su bili kul potezi. Moram pohvaliti i Rybackovo prodavanje tog Sentona. Bray Wyatt očekivano pobjeđuje nakon što je nabio Rybacka u Exposed Turnbuckle i dao mu Sister Abigail. Očekivana pobjeda za Rybacka, to je dobro jer njegov zadnji meč na PPV-u je bio poraz od Undertakera, tako da je pobjeda za njega logična. Ovo se nastavlja, vjerojatno.

Wyatt-Ryback

 

John Cena (c) vs Rusev (United States Championship ‘I quit’ Match) – **1/4

Rusev se prije meča obratio Ceni i još jednom mu dao šansu da odustane prije meča te da odmah kaže ‘I quit’ riječi, no Cena je nakon kraćeg razmišljanja napao Ruseva što je značilo ne! Meč je trajao 28 minuta. To je stvarno malo previše. Mislim, toliko čak niti Main Event neće dobiti vremena kako mi se čini. Bilo je nekoliko dborih poteza kao onaj AA na dio gdje je vatromet i Suplex na barikadu, no već dio meč je bila dosada. Trebali su im dati najviše 20 minuta da izbace one dosadne dijelove i uzastopna sučeva ispitivanja hoće li reći ‘I quit’. To je bilo naporno. Cena dobiv meč nakon što je napravio STF uz pomoć užadi koje je Rusev otkvačio ranije u meč. Rusev je govorio ‘I Quit’ na Ruskom pa ga nitko nije mogao razumjeti, ali Lana ga je odala kako bi ga spasila od razaranja. Nadam se da je ovo stvarno gotovo između Cene i Ruseva. Dosadili su svima. Ovo s Lanom i Rusevom bi trebalo biti zanimljivo. Kasnije u showu, Rusev je istjerao Lanu iz svoje svlačionice.

Cena-Rusev

 

Bell Twins vs Naomi & Tamina – *

Srednja žalost. Ne mogu se uživjeti u ove mečeve dok se jedna dere sa strane ‘Come on!’, druga nešto drugo radi i dvije se valjaju u ringu. Rekao sam, samo čekam Paige da se vrati. Naomi je pobjedila Nikki ovdje što znači da će dobiti još jedan meč za titulu i vjerojatno je i osvojiti. Zar nisu mogli napraviti to na Extreme Rulesu, pobogu?

 

Neville vs Bad News Barrett – **3/4

Dobar meč, iako ne njihov najbolji dosad. Akcija je bila solidna tokom cijelog meča i Neville je izveo par svojih uobičajenih poteza. Neville je pobijedio nakon što je Barrett odlučio ne ući u ring i tako je bio odbrojan. Poslije meča, Barrett je napao Neville s leđa i zatim stavio svoje kraljevsko odijelo na sebe, no Neville mu je odlučio vratiti istom mjerom te mu je dao German Suplex i onda Red Arrow. Jako mi se sviđa kako je meč bookiran. Nijednom čisti poraz nije bio potreban ovdje: Nevilleu jer je još svjež i ne bi na PPV-ima još trebao gubiti dok se ne izgradi i Barrett koji je postao King of the Ring i također ne bi trebao gubiti…barem ne često. Završetak meča je zaštitio Barretta, dok je Neville ostvario svoj dio nakon meča kad je dokrajčio Barretta. Svidjelo mi se ovo.

 

Seth Rollins (c) vs Randy Orton vs Roman Reigns vs Dean Ambrose (WWE World Heavyweight Championship) – ****

Poludio sam kada su Shieldovci napravili Ortonu Triple Powerbomb kroz stol! Pa onda kada je Rollins mislio d su ponovno udruženi i onda njegov faca kad je skužio da ova dvojica nemaju te planove! I onda se Reigns i Ambrose udružuju i razbijaju Kane i Rollinsa! Pa mini meč njih dvojice! Neprocjenjivo. Uplitanja Kanea u meč su mi ponekad smetala, no dobro je odrađeno što se tiče toga.  Završnica je bila zanimljiva s nekoliko dobrih near fallova. Kraj mi se svidio kako je Rollins ostvario pobjedu s Pedigree iako je malo izgledao loše. Poslije meča, Triple H je došao i čestitao Rollinsu. Kane nije ostao bez posla na kraju. Uglavnom odličan meč s zabavnom akcijom i kratkim, ali slatkim Shield reunionom. Rollinsovo zadržavanje titule je bilo očekivano, to je u redu.

 

Dobar PPV. Main Event je bio odličan i još nekoliko dosta dobrih mid-card mečeva je sasvim dovoljno. 7/10

 

 

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "WWE Payback recenzija"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*