WWE Payback preview

Još jedan WWE-ov PPV je pred nama! Ovaj puta se to radi o Paybacku koji je ubačen kao PPV 2013. godine. Dalje možete pročitati službeni preview nadolazećeg PPVa koji će se održati u nedjelju.

 

20150426_payback_EP_LIGHT_match-HP_4Way

Seth Rollins  (c) vs Randy Orton vs Roman Reigns vs Dean Ambrose – WWE World Heavyweight Championship Fatal 4 Way Match

Iako je Rollins pobijedio Ortona na Extreme Rulesu, Orton tu nije stao te je nastavio loviti Rollinsa i WWE titlu, no ovaj puta mu se pridružio i Roman Reigns, pa je Kane dao fanovima da odluče tko će se boriti protiv Rollinsa na Paybacku: Reigns, Orton ili obojica. Fanovi su naravno glasali za obojicu te je Rollins bio frustriran odlukom Kanea da dadne fanovima pravo glasa. No, Kane tu nije stao i najavio je meč između Ambrosea i Rollinsa te ako Ambrose pobijedi, bit će dodan u meč. Ambrose je u tome meču na Raw-u pobijedio te se meč pretvorio u 4-Way meč. Nakon što su tenzije između Kanea i Rollins porasle, Triple H je bio prisiljen vratiti se na Raw te je rekao da ako Rollins bude izgubio, Kane će biti otpušten jer je Rollinsa stavio u tako tešku poziciju. No, s druge strane, tenzije između Romana Reignsa i Dean Ambrosea su također porasle, što smo moli vidjeti na Raw-u, kada je Ambrose dao Dirty Deeds Ambroseu, i na SmackDownu, kada je Ambrose odbio rukovati se s Reignsom. Bit će zanimljivo vidjeti kako će njih dvojica funkcionirati u tome meču. Hoće li Rollins zadržati titulu ili će netko od trojice izazivača uzeti titulu te tako koštati Kane njgeovog posla, saznajte u nedjelju.

 

20150426_payback_EP_LIGHT_match-HP_cenarusev

John Cena vs Rusev – United States Championship ‘I quit’ Match

Ovo će biti njihov četvrti uzastopni meč na PPV-u. Cena vodi 2-1 zasada. Nakon što je izgubio na Extreme Rulesu u Russian Chain meču, Rusev je iste večeri zatražio od Lane da ode u ured i zatraži revanš njega i Cene. Lana je to učinila te je najavljeno kako će na Paybacku Cena ići na Ruseva u I quit meču. U ova tri tjedna priča između Ruseva i Cene je stavljena u drugi plan jer su odnosi između Lane i Ruseva se počeli lagano tresti. Rusev je frustriran njenim ponašanjem u zadnjih par tjedana te će biti zanimljvo vidjeti kako će njih  dvoje funkcionirati u ovome meču. S druge strane, Cena je u međuvremenu u svome tjednom ‘Open challengeu’ obranio svoju titulu nekoliko puta. Hoće li Cena nanijeti Rusevu i treći poraz zaredom ili će Rusev natjerati Cenu da prvi puta kaže riječi ‘I quit’ i tako povrati US titulu, saznajte u nedjelju.

 

20150426_payback_EP_LIGHT_match-HP_2-3falls

New Day (c) vs Tyson Kidd & Cesaro -WWE Tag Team Championship Two out of Thre Falls Match

Na Extreme Rulesu New Day je uspio preuzeti Tag Team titule od Tyson Kidda i Cesara i od tog trenutka, oni pokušavaju izbaciti negativnost iz fanova  iuliti pozitivnost i nadu. Tsyon Kidd i Cesaro su dobili svoj revanš na SmakDownu, no meč je završio diskvalifikacijon i New Day je uspio zadržati titule te su Kidd i Cesaro zapravo takvim jeftinim završetkom od strane New Daya ostali bez prave prilike za vraćanje titula u svoje ruke. No, imat ćemo još jedan meč između ta dva tima, ali ovaj meč će biti 2 out of 3 falls što znači da će pobjednik morati ostvariti barem 2 falla za konačnu pobjedu. Hoće li New Day nastaviti svoju misiju s Tag Team titulama ili će Kids i Cesaro povratiti Tag Team titule, saznajte u nedjelju.

 

Results

Ryback vs Bray Wyatt – Singles Match

Otkako je izgubio od Undertakera na WrestleManiji, Bray Wyatt je ponovno krenuo raditi misteriozne promoe o određenoj, tada njemu samo poznatoj osobi, no na Raw-u nakon Extreme Rulesa, Bray Wyatt nam je otkrio tu osobu, a to je bio Ryback. Wyatt jamči da će pretvoriti Rybackove snove u noćne more te govori kako je Ryback pogrešni idol svima nama. No, Ryback je na zadnjem Raw-u Wyattu uzvrati udarac jer misli kako je vrijeme za riječi gotovo. Sudeći po Rybacku, Bray Wyatt još nije uspuio ući u njegovu glavu jer Ryback govori kako se ne boji Wyata te ga poziva na borbu. No hoće li to biti tako i na Paybacku? Hoće li Bay Wyatt ispuniti ono što govori ili će se Ryback suprostaviti Wyattu, saznajte u nedjelju.

 

20150426_payback_EP_LIGHT_match-HP_wadeneville

Bad News Barrett vs Neville – Singles Match

Neville je pobijdio Barretta na Extreme Rules pre-showu, no Barrett je uzvratio u finalu King of the Ring turnira kojeg je onda i, pobjedivši Nevillea, osvojio. Ovo će biti njihov takozvani ‘Rubber meč’ i pobjednik meča će ujedno biti i pobjednik ovog kratkog rivalstva. Iako je Barrett osvojivši King of the Ring uvjerio nas kako on zaista je jedan od boljih u kompaniji, Neville je u ovom periodu otkako je došao na glavni roster pokazao se kako se može suprostaviti svima, pa čak i Ceni kojemu je još malo oduzeo titulu na Raw-u te ovo niti za Barretta niti za Nevillea neće biti laka borba. Tko će pobijediti u ovom Rubber meču, saznajte u nedjelju.

 

20150426_payback_EP_LIGHT_match-HP_zigglersheamus

Sheamus vs Dolph Ziggler – Singles Match

Dolph Ziggler je pobijedio u njihovom ‘Kiss me Arse’ meču na Extreme Rulesu te se tom pobjedom osvetio za sve što mu je Sheamus naprvio u vremenu između WrestleManije i tog PPV-a. No, iako je stipulacija bila da će gubitnik poljubiti pobjednika u stražnjicu, to nije bilo tako i Sheamus kao gubitnik tog meča nije poljubio Zigglerovu stražnjicu nego se dogodilo upravo suprotno! Sheamus je nakon meča natjerao Zigglera da poljubi njegovu stražnjicu iako je Ziggler pobijedio u tome meču. Ziggler traži osvetu zbog toga još od Extreme Rulesa te će je dobiti na Paybacku. Hoće li se Sheamus još jednom izvući iz ove situacije sa Zigglerom i pobijediti ili će se Ziggler osvetiti za Sheamusovo neispunjenje obećanja, saznajte u nedjelju.

 

20150426_payback_EP_LIGHT_match-HP_divastag

Bella Twins vs Naomi & Tamina – Tag Team Match

Iako Naomi na Extreme Rulesu nije uspjela osvojiti Divas titulu od Nikki Belle, Naomi tu nije stala te da i dalje nastavila progoniti sestre blizanke. No, ovaj puta je pronašla i značajnu pomoć, a to je Tamina koji je bila van ringa skoro godinu dana zbog ozljede. Tamina i Naomi su na Raw-u napale Belle i dale im do znanja da niti jedna neće stati dok one ne budu potpuno uništene. Hoće li Naomi i Tamina nastaviti dominaciju nad Bellama te tako možda dobiti i još jedan meč za Divas ttiulu u skorijoj budućnosti ili će se Nikki i Brie oduprijeti, suprostaviti se i osvetiti se Tamini i Naomi, saznajte u nedjelju.

 

20150511_payback_EP_LIGHT_kickoff-hp2

Macho Mandow & Curtis Axel vs The Ascension – Tag Team Kickoff Match

Damien Sandow i Curtis Axel nastavljaju oponašati zvijezde iz prošlosti hrvanja. Dok Curtis Axel još od Royal Rumblea oponaša Hulk Hogana, Mizdow je nakon poraza od Miza našao novo zanimanje, a ono je oponašanje Randya Savagea. No, iako su oni na prvi pogled simpatični i zabavni, nekima se to i ne sviđa, a jedni od njih su The Ascension, Konnor i Viktor. Njih dvojica za sebe govore kako su bolji tag team nego bilo koji iz prošlosti, a pogotovo ne od nekih koji ih samo oponašaju te su Na Raw-u pred Payback napali Sandowa i Axel dok su ovi imali međusobni meč, ali su ih ova dvojica uspjeli otjerati. Hoće li Ascensioni pobijediti Macho Mandowa i Axela i zaista dokazati kako oni jesu najbolji tag team u WWE-u ili će Macho Mandow i Curtis Axel pobijediti Ascensione i nastaviti zabavljati publiku, saznajte u nedjelju.

 

To su mečevi. Koji meč vam se najviše sviđa? Koji najmanje? Što mislite kako će ispasti cjelokupni PPV? Komentirajte da mi vidimo i vaša mišljenja o nadolazećem PPV-u.

 

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "WWE Payback preview"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*