WWE Payback 2017 preview

Payback je pred nama, osam mečeve je na rasporedu i s njima jedan segment na Kickoffu. Sve što se dogodilo u tjednima prije Paybacka i kako je došlo do kojeg meča pročitajte u nastavku.

Randy Orton vs Bray Wyatt – House of Horrors meč

Orton je na WrestleManiji pobijedio Wyatta i tako osvojio WWE titulu. No, sam taj meč je u neku ruku bio čudan zato što su se tijekom njega u ringu pojavljivali razni efekti i prikazi crvi i zmija. Stoga je Wyatt sljedeću večer izazvao Ortona na House of Horrors meč na Paybacku. Orton, ne znajući što je taj meč, svejedno ga je prihvatio. Ipak, Bray Wyatt je nakon shakeupa prebačen na Raw, a WWE je tada maknuo obavijest da će se Orton i Wyatt ovdje boriti za pojas. Najprije je to trebalo biti tako, no izgleda da su promijenili planove i sada je sigurno kako meč neće imati WWE titulu na liniji. Prema Raw komentatorima, ovaj meč će početi u dotičnoj kući horora, ali će se meč eventualno preseliti u arenu i ring. Ne zna se zašto su točno otkrili šablonu meča i kako će on teći jer po nekoj logici nije sigurno kako će on zaista izaći iz te kuće horora, nitko to ne garantira. No, to je upravo onako kako će ovaj meč ići. Orton i ako izgubi, zadržava titulu i brani je protiv Mahala na Backlashu, a Wyatt čak i uz pobjedu ovdje neće dobiti svoj revanš za pojas.

Roman Reigns vs Braun Strowman

Strowman i Reigns već su imali dvije borbe – jednu na Fastlaneu gdje je Roman pobijedio i nanio Strowmanu prvi poraz, a drugu na Rawu nekoliko tjedana kasnije koji je završio diskvalifikacijom. Prije nekoliko tjedana, krenula je debata oko toga tko bi mogao biti sljedeći izazivač za Universal titulu. Heyman je htio Reignsa, no izašao je Strowman van. Lesnara nismo vidjeli već dugo vremena i nećemo ga još vidjeti, tako da je ostalo na Reignsu i Strowmanu da se bore za pravo borbe protiv njega. Strowman je napao Reignsa tijekom intervjua te ga brutalno pretukao, bacivši ga s nosila s velike visine na beton te još kasnije prevrnuvši kola hitne pomoći u kojima je bio Reigns. Njega od te večeri nismo vidjeli, ali je već najavljeno kako će se ovaj meč dogoditi i Reigns će se morati pojaviti. Pretpostavlja se da će pobjednik ovoga meča ići sljedeći na Lesnara. Iako je bilo glasina, stipulacija za meč u ovom trenutku nije najavljena.

Kevin Owens (c) vs Chris Jericho – United States titula

Nakon što su bili najbolji prijatelji mjesecima, Owens je izdao Jericha i onda mu je još na WrestleManiji uzeo titulu i postao novim US prvakom. Owens je pak u međuvremenu prebačen na SmackDown, a s njim i US titula. Jericho će svejedno dobiti svoj revanš koji ga veže ugovorom, a ako pobijedi i osvoji titulu, otići će na SmackDown. Bit će ovo vjerojatno posljednji sraz Jericha i Owensa jer će se već na Backlashu pobjednik ovog meča boriti protiv AJ Stylesa.

Seth Rollins vs Samoa Joe

Nakon što je Rollins pobijedio Triple H-a na WrestleManiji te se u tom meču čak i Stephanie McMahon ozlijedila jer je proletjela kroz stol, Samoa Joe je odlučio braniti njihovu čast te isto to učiniti Rollinsu. Joe je već nanovo ozlijedio Rollinsovo koljeno ranije ove godine i bilo je upitno hoće li Rollins nastupati na WrestleManiji, no ipak je. Stoga Joe isto to planira napraviti i ovdje.

Bayley (c) vs Alexa Bliss – Raw Women’s titula

Bayley je na WrestleManiji uspješno zadržala titulu u u 4-way meču, no superstar shakeup je gotovo garantirao da će dobiti nekog novog ili sjvežeg izazivača. Alexa Bliss, koja je draftana sa SmackDowna na Raw, pobijedila je Mickie James, Niu Jax te Sashu Banks i tako si zaradila meč za Women’s titulu. Alexa je debitirala prošle godine na SmackDownu i od tada je čak dva puta osvojila SmackDown Women’s titulu. Hoće li to napraviti i ovdje? Možemo pretpostaviti kako bi i Sasha Banks mogla odigrati ulogu ovdje jer je stala na stranu Bayley dok je Alexa blatila cijelu Raw diviziju, a posebno njih dvije.

Hardy Boyz (c) vs Cesaro & Sheamus – Raw Tag Team titule

Braća Hardy vratila su se na WrestleManiji te u Ladder meču osvojili Tag Team titule. Sljedeće večeri uspjeli su obraniti titule u meču protiv dotadašnjih prvaka, Gallowsa i Andersona. No, odmah su dobili nove izazivače, a to su Sheamus i Cesaro koji su pobijedili Enzu i Cassa kako bi ostvarili taj meč. Vidjeli smo nekoliko singles okršaja između ova dva time – Jeff je pobijedio Cesara, a Matt je pobijedio Sheamusa. Ipak, svaki puta nakon meča su se njih četvorica rukovali. Hoće li rezultat biti na strani braće Hardy i ovdje?

Neville (c) vs Austin Aries – Cruiserweight titula

Njih dvojica su imali meč i na WrestleManiji gdje je pobijedio Neville, ali nakon što je iskoristio njegovo ranije ozlijeđeno oko i ubo ga prstom, te je tako Neville zadržao titulu. No, Aries je već nekoliko dana kasnije pobijedio u 5-way meču na 205 Liveu i zaradio si još jedan meč za titulu. Ovaj puta je situacija malo drugačija, Aries je postao agresivniji, no ima jedna promjena kod Nevillea. Njemu se u međuvremenu pridružio TJ Perkins koji je uz pomoć Nevillea shvatio kako život dobričine i nije baš uspješan nego da treba postati ono što je Neville postao. Hoće li TJ imati svoje prste u ovom meču, vidjet ćemo. Postoji mogućnost da se tu onda pojavi i Gallagher koji je pak stao na Ariesovu stranu.

The Club vs Enzo & Big Cass – Kickoff

Vaš nasumični Kickoff meč. Zapravo nije toliko nasumičan jer su ova dva tima vjerojatno imali pedeset mečeva u zadnjih nekoliko mjeseci, no nijedan taj meč nije bio nešto bitniji od ovoga. Meč u kojem pobjednik neće dobiti ništa, osim možda titule kralja Kickoffa.

Miz TV feat. Finn Balor

Miz će na Kickoffu ugostiti Balora pošto nijedan od njih nažalost nema meč na showu. Hoće li iz ovoga nešto više proizići? Glasine su da bi njih dvojica uskoro mogli u feud, no ne bismo trebali isključiti niti pojavu Ambrosea.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "WWE Payback 2017 preview"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*