WWE Payback 2016 predviđanja

Jučer smo izbacili preview za Payback, a danas po običaju vam donosimo i naša predviđanja. Tko će doći do titula, što se se dogoditi, pročitajte u nastavku.

match_payback_1920x1080_romanstyles_NEW--ed1534b63a77b7adb6809ab5448c9743

Roman Reigns (c) vs AJ Styles – WWE World Heavyweight titula

Vedran Karlić: Odmah ću kazati kako je moje očekivanje za Payback veće nego za nedavno razočaranje zvano WM. Main event izgleda sjajno, građen je isto tako, a mislim da bi bila najgora moguća odluka ovaj meč završiti čisto. AJ je doveden kao veliko ime i ne bi bilo dobro mu to napraviti, baš kao što ne bi bilo dobro baciti zadnjih godinu dana guranja Romana u vodu. Pogotovo kada je postao izrazito zanjimlji sada kada nije čisti pozitivac. To mu ne stoji, možda jednom u karijeri bude, ali trenutno ne. Načina za začiniti meč ima – Anderson i Gallows već su dio te priče. Uso mogu biti isto tako, a onda je tu i Finn Balor i njegov potencijalni debi. Svašta se može dogoditi, može se ispričati velik broj priča. Ovo je situacija koju je čak i za WWE teško uprskati. Volio bih vidjeti kako Styles osvaja titulu, navijat ću za to, ali realno vjerujem kako će je Roman zadržati.

Alen Butumović: Jedan od najneizvjesnijih mečeva koje je WWE napravio u zadnje vrijeme, definitivno. Cijela gradnja i priča oko meča je apsolutno fantastična, što je nekako iznenađujuće u jednu ruku. Bio sam sretan kada je Styles dobio onaj 4-Way meč na Rawu i tako postao Reignsov izazivač, ali nisam znao da će taj meč postati ovoliko neizvjestan. Imamo Usose koji su na strani svoga rođaka Reignsa, ali onda imamo Gallowsa i Andersona koji žele pomoći Stylesu iako on tu pomoć ne treba. A onda su se još tu pojavile glasine kako bi se Finn Balor mogao pojaviti. Zaista ne mogu predvidjeti rasplet, ili možda bolje reći zaplet priče jer je ova priča po meni daleko od kraja, može se apsolutno svašta dogoditi i svaki mogući pravac je korak u pravom smjeru. Zaista se veselim ovome meču, vjerujem kako će Styles i Reigns pružiti odličnu borbu.

Hoćemo li vidjeti novoga ili staroga WWE prvaka?

View Results

Loading ... Loading ...

20160411_match_payback_MizCesaro--87023364a0c978c18ace0700281eb67d

The Miz (c) vs Cesaro – Intercontinental titula

Vedran Karlić: Još jedan sjajno građen meč. Miz je tranzicijski prvak i samo je pitanje vremena kada će izgubiti tu titulu, a tko bolji od toga nego Cesaro. Ali ne bih volio da do promijene dođe sada, volio bih da Cesaro bude prevaren, da mora imati još jedan meč kako bi došao do naslova – da ga osvoji na idućem PPVu. Miz je sjajan kada treba uzdići nekoga, zato je titula dobra da mu vrati kredibilitet.

Alen Butumović: Ovo bi trebalo biti veoma dobro. Možda se neki neće složiti sa mnom, ali Miz je stvarno zasjao u zadnjih nekoliko mjeseci, kako na mikrofonu, tako i u ringu. Vjerujem kako će ovaj meč biti jako zabavan zato što imamo Cesara, a meč koji uključuje njega ne može biti dosadan. Maryse doprinosi na napetosti ovoga meča jer bi se mogla umiješati i pomoći svome mužu da zadrži titulu. Ne bih imao ništa protiv toga, time bi se ova priča nastavila i Cesaro bi eventualno osvojio titulu na sljedećem PPVu, Extreme Rulesu.

Tko izlazi iz Paybacka s Intercontinental pojasom?

View Results

Loading ... Loading ...

20160418_match_payback_ZaynOwens--40f631a3b4cbb9ca62d88a10052668ac

Sami Zayn vs Kevin Owens

Vedran Karlić: Nekako mi je iduće poglavlje njihove vječne zavade malo razočaravajuće. Nije to bilo ni upola onoliko dobro kao što je bilo na NXTu. Trebali su ima dati više vremena i bolji razlog. Meč će biti dobar i mislim kako će Zayn dobiti u njemu.

Alen Butumović: Video koji su prikazali tijekom ovotjednog Rawa me totalno prodao na ovaj meč, iako sam i prije njega bio uzbuđen za ovo. Ali, tko ne bi bio kada znamo koliko su Zayn i Owens dobri zajedno i koliko su fantastičnih mečeva imali u prošlosti. Vjerujem kako će i ovo biti jedan od njih. Mislim kako će Owens uzeti pobjedu ovdje, pa da ih onda možemo vidjeti u još nekoliko mečeva, s tim da na Extreme Rulesu dobiju neku stipulaciju u kojoj će apsolutno razvaliti. Uglavnom, meč bi trebao biti super, barem se nadam da će biti. Sam meč bi se mogao razviti u nekoliko različitih smjerova, može biti sličan onome s Rivala u NXTu gdje će im glavna točka biti storytelling, a opet mogu napraviti i nekakav meč koji će više izgledati kao spotfest. Meni je apsolutno svejedno, bitno je da im WWE dadne dovoljno vremena i ova dvojica će napraviti odličan meč.

N-tu borbu ove dvojicu uzima...

View Results

Loading ... Loading ...

20160418_match_payback_AmbroseJericho--732ea5979abb212ff0acf9d44de3e6d4

Dean Ambrose vs Chris Jericho

Vedran Karlić: Jako sam zadovoljan kako je ovo do sada bilo građeno. O ovoj zavadi se govorilo za WM, no nekako mi se čini da bi je mogli imati do Summerslama, što znači da će ovo biti samo njeno prvo poglavlje. I bilo bi dobro da u tom prvom poglavlju Ambrose dobije. Njemu pobjeda treba, on ima potencijal biti lice kompanije, no toliko puta su ga gurnuli pod bus da je to nekada teško gledati – zadnji takav meč je bio na WM u kojem je ispao jadan. Rezultat je mogao ostati isti, a da Ambrose izađe kao moralni pobjednik iz meča. Jericho? Drago mi je kada je tu zato što je onda tu, svaki RAW, svaki Smackdown. Imao je dobrih mečeva, nadam se da će biti i ovaj.

Alen Butumović: Iako je ovo tek početak i vjerujem kako se njihova priča neće zaustaviti na ovome meču, konfrontacije Jericha i Ambrosea u ovih nekoliko tjedana su bile vrlo zabavne i generalno sam zadovoljan kako sve to skupa odradili. Jericho kojeg smo vidjeli u zadnjih mjesec dana je najbolji Jericho i to je dokazao u tih nekoliko konfrontacija. Ambrose, s druge strane, nastavlja biti odličan na mikrofonu, što je mnogo doprinijelo ovome meču. Uspjeli su svađu oko toga tko će imati svoj show na Rawu pretvoriti u ozbiljnu priču. Vjerujem kako meč neće razočarati nego da ćemo dobiti jedan prilično zabavan meč. Volio bih da Ambrose uzme pobjedu ovdje, upravo zato što Jericho ulazi u meč s mnogo momentuma zbog pobjede nad Stylesom na WM, dok je Ambrose na istom showu izgubio od Brock Lesnara, tako da bi njemu pobjeda ovdje dobro došla. Ali mogu predvidjeti i nekakav prljav završetak, diskvalifikacija ili tako nešto, također.

Highlight Reel ili Ambrose Asylum?

View Results

Loading ... Loading ...

20160418_match_payback_EnzoColinVaudevillians--dac5dad8213e2bb38d0e60164eea2af3

Enzo & Big Cass vs The Vaudevillains – Finale tag team turnira

Vedran Karlić: Prvo sam mislio kako ćemo za Payback imati pobjednika turnira protiv New Daya, nakon što sam malo razmislio zaključio sam kako je imati finale turnira bolja odluka – tako turnir dobiva na dodatnoj važnosti. I bio je to dobar turnir s prilično zanimljivim finalem, dva nova tima u njemu. Volio bih vidjeti Vaudevillainse kao pobjednike, njima bi ta pobjeda puno više trebala. Enzo i Cass već su sada mega popularni, pogotovo Enzo. Oni ć se podići nakon poraza, dok Vaudevillainsi imaju jako osjetljivu rolu koja lako može krenuti nizbrdo.

Alen Butumović: Iako mečevi tijekom turnira nisu bili fantastični, sam turnir je bio prilično zabavan, publika je upoznala dva nova tima iz NXTa koji su ujedno i finalisti. Drago mi je da su upravo oni završili u finalu i da ćemo vidjeti njihov međusobni meč jer koliko se sjećam, nismo ga vidjeli u NXTu. Što se tiče rezultata, mislim da će Vaudevillainsi ovo dobiti, čisto zato što nemaju što žuriti sa Enzom i Cassom jer će oni jednoga dana sigurno držati te titule. Možda se Dudley Boyzi pojave i koštaju Enzu i Cassa meča pošto su ih oni tijekom svojeg debija izvrijeđali. Trebalo bi biti zanimljivo, sve skupa.

Finale turnira uzimaju...

View Results

Loading ... Loading ...

20160418_match_payback_DolphBaron--4c7a540edd9b9137ea3766723061ca13

Dolph Ziggler vs Baron Corbin

Vedran Karlić: Nisam stvorio neko mišljenje o ovom meču. Znam sako kako je Tyler Breeze svoj prvi meč imao protiv Zigglera, baš kao što ima i Corbin. Nekako mi se čini kako neće dobiti veliku minutažu te da ćemo na kraju vidjeti End of Days.

Alen Butumović: Priča nije razvijena Bog zna koliko, ali bila je zabavna, vidjeli smo nekoliko tuča koje su dobro nahajpale ovaj meč. Meč bi trebao biti u najmanju ruku solidan. Predviđam pobjedu Corbina jer mislim da on neće biti novi Tyler Breeze ili Neville nego da će ga WWE dobro koristiti.

End of Days za Zigglera ili Zig-Zag za Corbina?

View Results

Loading ... Loading ...

20160418_Payback_CharlotteNattie--458dac70f8f854c92142af79d616b614

Charlotte (c) vs Natalya – Women’s titula

Vedran Karlić: Nisam pretjerano sretan što je Natalya dobila priliku, ponajprije zato što je imala svoje prilike prije WM. I to kaže osoba koja smatra da je ona puno kvalitetnija i zanimljivija nego je WWE koristi. Puno bi mi draže bilo vidjeti je u meču gdje nema nikoga sa strane, nego da ima Breta  uz sebe. Kako god bilo, meč će biti dobar, navijat ću za Naty, a vjerujem kako će Charlotte zadržati naslov.

Alen Butumović: Koliko god bi ovaj meč mogao biti dobar, nekako nisam zainteresiran za njega jer nisam siguran koliko je bila dobra odluka staviti Natalyu protiv Charlotte. Razumijem da žele pričekati sa Sashom Banks koja će sasvim sigurno uskoro osvojiti titulu, no Natalya je imala meč sa Charlotte na Roadblocku gdje je izgubila, pa ne vidim zašto bi trebala dobiti još jednu šansu ovdje. Ovo je nekako i najpredvidljiviji meč na cijelom showu, osim ako nas stvarno ne iznenade pa stave titulu na Natalyu, u što čisto sumnjam. I činjenica da će Bret Hart biti pokraj ringa me ne veseli.

Tko uzima ovaj meč?

View Results

Loading ... Loading ...

20160425_match_payback_KalistoRyback--32e493c175e2be0b9cf8a0bb46faab8c

Kalisto (c) vs Ryback – United States titula; Kickoff

Vedran Karlić: Žalosno je kako ovaj meč već drugi PPV za redom mora biti na kickoffu, pogotovo zato što je u pitanju titula. I opet će biti prekratak meč… Žalosno. Postalo mi je tako svejedno tko će dobiti meč, znam kako ga neću gledati. Možda bi bilo dobro da Ryback osvoji zašto je Kalisto imao groznu vladavinu, ne svojom krivnjom.

Alen Butumović: Još jedan Pay-Per-View, Kalisto još jedan brani titulu na Kickoffu. I to opet protiv Rybacka. Zaista ne znam što da mislim o ovome meču, mogao bi biti zabavan ako dobiju vremena, ali vjerujem kako nikoga nije briga za njega jer je Kalistova vladavina s titulom užasna, a Ryback nije nitko tko može zainteresirati publiku.

Ryback ili Kalisto?

View Results

Loading ... Loading ...

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "WWE Payback 2016 predviđanja"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*