WWE No Mercy 2016 preview

Nakon uspješnog Backlasha, SmackDown Live nam donosi još jedan PPV, a ovaj puta je riječ o No Mercyu. Titule su na liniji, karijera je u opasnosti, a kako je do toga došlo pročitajte u nastavku.

 

20160923_nomercy_ajambrosecena-e7e44cdb51df417dc72e6268177b05df

AJ Styles (c) vs Dean Ambrose vs John Cena – WWE titula

Na Backlashu AJ Styles je pobijedio Deana Ambrosea i tako osvojio WWE titulu po prvi puta u svojoj karijeri. Jedini problem tu je bio taj što je Styles pobijedio tako da je udario Ambrosea u međunožje i varao pri pobjedi. Ambrose se naravno ne može pomiriti s time i želi titulu natrag, ali nije jedini. John Cena se u međuvremenu pojavio i jasno odredio svoj cilj – osvojiti titulu po šesnaesti puta i tako izjednačiti se s Flairom u broju osvojenih svjetskih titula. Shane je tako stvorio ovaj Triple Threat za No Mercy. Ogromne nesuglasice su se stvorile između Cene i Ambrosea u međuvremenu jer Ambrose ne razumije zašto je Cena u ovome meču, a Cena ga je čak, iako ne namjerno, koštao titule kada je Ambrose imao jedan na jedan revanš protiv Stylesa na SmackDownu. Tenzije su ogromne, a u ovome meču pak nema diskvalifikacija i sve je dopušteno. Kome će to bolje pasati, vidjet ćemo.

20160926_nomercy_mizzig-0c68821c170e826f60cba340c6a94dc8

The Miz (c) vs Dolph Ziggler – Intercontinental titula (Ako Ziggler izgubi, njegova karijera je gotova)

Dolph Ziggler je na Backlashu dobio priliku protiv Miza za Interkontinentalnu titulu, ali je izgubio nakon što ga je Maryse omela prsnuvši mu sprej u oči. Ziggler je dobio revanš nekoliko tjedana kasnije na SmackDownu, ali je opet izgubio na isti način, no ovaj puta mu je Miz prsnuo sprej. Ziggler, frustriran silnim porazima od Miza, Stylesa i Ambrosea u zadnje vrijeme, odlučio je potegnuti veliki potez – staviti svoju karijeru u opasnost u ovome meču. Ako izgubi još jednom, njegova karijera u WWE-u je gotova. Miz isprva nije mogao vjerovati da je Ziggler zbog njegovih poteza odlučio staviti svoju karijeru na liniju, ali je odlučio demotivirati Zigglera jednim sramotnim videom na posljednjoj epizodi SmackDowna koji je prikazao Zigglerove najlošije trenutke u karijeri. Ziggler nije dopustio da ga to omete nego je poslao Mizu poruku jasno i glasno. Je li ovo kraj za Zigglera u WWE-u?

20160923_nomercy_lynchbliss-6068d143b053e93e1be77ec361d696d4

Becky Lynch (c) vs Alexa Bliss – SmackDown Women’s titula

Becky Lynch je na Backlashu pobijedila u 6-Pack Challenge meču i tako postala prva ikada SmackDown Women’s prvakinja. No, već na idućem SmackDownu, Alexa Bliss je pobijedila u 5-Way meču i tako osvojila pravo borbe za Women’s titulu na No Mercyu. Becky i Alexa su imale nekoliko konfrontacija gdje je Alexa rekla kako Becky ne zaslužuje mjesto na vrhu ženske divizije te ju je čak pinnala u tag team meču na posljednjem SmackDownu. Hoćemo li vidjeti novu Women’s prvakinju na No Mercyu?

20160923_nomercy_tagteam-1a25538ba9d61ae2589cf59d1de81343

Rhyno & Heath Slater (c) vs The Usos – SmackDown Tag Team titule

Ova dva tima su se već sukobila u finalu Tag Team turnira na Backlashu gdje su Rhyno i Heath Slater pobijedili i tako postali prvi SmackDown Tag Team prvaci. No, Usosi su svoj revanš zaradili pobijedivši American Alphu na epizodi SmackDowna i tako će se ponovno sukobiti s Rhynom i Slaterom. Usosi moraju biti oprezni jer imaju Alphe za leđima koji još uvijek traže osvetu nad njima nakon što su Usosi još prije mjesec i pol dana ozlijedili Chada Gablea. No, hoće li Usosi uspjeti osvojiti titule iz drugog pokušaja, pogotovo imajući na umu da su u zadnjih mjesec dana totalno promijenili svoj karakter?

20160927_nomercy_ortonwyatts-498f36e0b8cca37730d60fade0265382

Randy Orton vs Bray Wyatt

Orton i Wyatt su se trebali sukobiti još na Backlashu, ali je Wyatt napao Ortona u backstageu te doktori nisu dopustili Ortonu da sudjeluje u meču. Wyatt je te večeri imao meč protiv Kanea, ali je izgubio jer ga se Orton pojavio i omeo ga. U narednih nekoliko tjedana vidjeli smo dosta nadmudrivanja između ove dvojice. Najprije je Wyatt pozvao Ortona da ga traži po backstageu i nađe njegovo skriveno mjesto, što je Orton napravio i Wyatt je bio prisiljen pobjeći. No, onda je idući puta Orton pozvao Wyatta da ga pronađe i dok ga je Bray tražio, Orton ga je zaključao u nekakvu mračnu prostoriju iz koje je Wyatt misteriozno uspio pobjeći uz pomoć nepoznate osobe koju nismo imali prilike vidjeti, ali ju je Wyatt nazvao Abigail. Hoćemo li na Backlashu napokon vidjeti pojavu Abigail? Tko će biti bolji u nadmudrivanju ovaj puta?

20160927_nomercy_briecarmella-a57bca04a8aa419165b776e0fb93667f

Nikki Bella vs Carmella

Još prije Backlasha, Nikki i Carmella su trebale imati meč na SmackDownu, ali je Carmella napala Nikki prije meča jer je osjećala da nije uspjela se pokazati fanovima na glavnom rosteru i htjela je pokazati tko je zapravo ona, a pošto je Nikki ipak jedna od glavnih u diviziji, odabrala je nju kao metu. U ovih mjesec dana vidjeli smo dosta međusobnih napadanja, blaćenja, tračanja i svega ostaloga što cure rade, no njih dvije će napokon stupiti u ring jedan na jedan sutra na No Mercyu.

20161003_nomercy_swaggerbaron-a463723b262a04de796b353878700e89

Jack Swagger vs Baron Corbin – Kickoff

Jack Swaggeru je na Rawu istekao ugovor i SmackDown je iskoristio priliku da ga ugrabi te se Swagger nedavno pojavio na epizodi SmackDowna, a njegov problem postao je Baron Corbin. Corbin je na Backlashu pobijedio Crewsa, a onda ga je tjedan dana poslije na epizodi SmackDowna krenuo tući, što se Swaggeru nije svidjelo te mu je odlučio pokazati kako nije glavni ovdje. Na ovotjednoj epziodi SmackDowna, Corbin i Swagger su imali meč koji je završio na konfuzan način. Swagger je pobijedio, ali je sudac krivo protumačio Corbinove znakove koji se samo htio domaći užadi dok ga je Swagger držao u Ankle Locku, dok je sudac mislio da je on tapkao.

Za koji meč ste najviše zainteresirani?

View Results

Loading ... Loading ...

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "WWE No Mercy 2016 preview"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*