WWE Network premašio milijun pretplatnika

Trebamo li govoriti o savršenom trenutku objave? WWE je objavio kako je njihov WWE Network premašio milijun pretplatnika, i to sve nakon što je #CancelWWENetwork bio najkorišteniji hashtag na Twitteru.

Zadnji puta kada su objavili brojke, u listopadu prošle godine, bili su na 734 tisuće pretplatnika, što znači da su u ovom financijskom kvartalu imali rast od čak 37 %. U međuvremenu WWE Network je postao dostupan u još više država, ponajprije Velikoj Britaniji, pomoglo je i mjesec dana besplatne usluge u Sjevernoj Americi i ukidanje šestomjesečne potpisne obaveze.

No, ono što trebate znati (i što je lako previdjeti) je da su sve te brojke zaključne s 31. prosincem što odgovara kraju kvartala. To znači kako na njih ne utječe potencijalno veliki broj ljudi koji će nakon Royal Rumbla otkazati pretplatu. Hoće li se to vidjeti na idućem kvartalnom izvješću? Vrlo vjerojatno ne zato što će on biti objavljen u svibnju, a u njemu će biti sve do 31. ožujka, u što spada i WrestleMania kada se očekuje povećanje broja pretplatnika koji bi mogao anulirati sve negativne posljedice nakon Royal Rumbla.

Koliko je ovakva stvar važna govori i burza, nešto o čemu sam pisao u zadnjem sirovom pogledu. Uz ovu objavu cijena WWE dionice je porasla za 20 posto. Osim toga, WWE je ovim uspio dosegnuti zacrtanih milijun pretplatnika na kraju godine, premda postoji mogućnost da se milijunti dogodio nedugo nakon nove godine. Ali uz tako velike brojke to nije važno, sitna zaokruživanja su normalna.

About the Author

Vedran Karlić
Glavni urednik, ljubitelj video igri, sporta i matematike.

Be the first to comment on "WWE Network premašio milijun pretplatnika"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*