WWE Money in the Bank preview

Još jedan PPV, još jedan preview. Money in the Bank je pred nama i kao što sam naslov PPV-a kaže, sve je o novcu. Na ovom PPV-u se dobiva prilika koja se dobije samo jednom u godini, a to je osvojiti Money in the Bank kovčeg! Više u tome meču u previewu koji slijedi.

 

Kickoff

King Barrett vs R-Truth – Kickoff Match

Na zadnjem Raw-u pred PPV najavljeno je da će R-Truth i King Barrett imati meč na Money in the Bank Kickoff Showu koji se emitira sat vremena prije PPV-a. Na SmackDownu smo vidjeli kako se R-Truth prije njihovog meč odlučio malo poigrati s Barrettom te je obukao njegovu krunu i plašt. To je Brretta naravno iznerviralo, ali ga to nije uspjelo omesti da ostvari pobjedu protiv Swaggera. Hoće li naš novopečeni kralj ringa King Barrett odnijeti pobjedu na PPV-u ili će R-Truth pobijediti Barretta, saznajte u nedjelju.

 

DivaasTitle

Nikki Bella © vs Paige – Divas Championship Match

Iako je Nikki Bella na Elimination Chamberu ostvarila pobjedu nad Paige i Naomi, Paige tu nije odlučila stati te je noć poslije na Raw-u izazvala Nikki na jedan na jedan meč za titulu. Nikki je to prihvatila i iako je odnijela pobjedu u tome meču, ta pobjeda i nije ostvarena na čist način. Naime, Brie i Nikki su blizanke i prije su znale raditi tzv. ‘Twin Magic’, a to znači da se jednostavno zamijene u meču i u meč uđe ona blizanka koja uopće nije bila u meču i ostvari pobjedu za onu koja je bila u meču. Iako to nisu poprilično dugo radile, ovdje su vidjele da bi im to moglo pomoći u pobijediti te je Brie, koja se pojavila ispod ring, zamijenila Nikki u meču za Divas titulu i tako ostvarila pobjedu za nju te je Nikki zadržala titulu. Naravno, Paige je to zamijetila i na SmackDownu je prozvala Belle kako oni sprječavaju Divas diviziju od napretka. Nakon toga, pošto Paige još uvijek nije dobila pošten, jedan na jedan meč za Divas titulu kojeg je zaslužila osvojivši Battle Royal prije nekoliko mjeseci u Londonu, ona će ga dobiti u nedjelju n Money in the Banku. Hoće li Belle ostati na vrhu Divas divizije ili će Paige dokazati da one zaista zadržavaju njihovu diviziju od napretka, saznajte u nedjelju.

 

ICTITLE

Ryback © vs Big Show – Intercontinental Championship Match

Ryback je na Elimination Chamberu osvojio svoju prvu titulu u WWE-u postavši Intercontinental prvak. No, nije se mogao dugo radovati jer je samo večer poslije na Raw-u naišao na jedan veliki izazov, a to je Big Show. Big Show se vratio u WWE nakon što smo ga zadnji puta vidjeli protiv Roman Reignsa na Extreme Rulesu. Big Show je odmah jasno postavio svoje ciljeve, naglasivši da će oduzeti Rybacku Intercontinental Titulu. Ryback je naravno to s radošću prihvatio i zato ćemo imati njihov meč na Money in the Bank PPV-u. Hoće li Big Show iskoristiti prednost u veličini i još jednom osvojiti IC titulu ili će ‘The Big Guy’ Ryback pokazati svoju žilavost protiv diva i tako uspješno obaviti svoju prvu obranu IC Titulu, saznajte u nedjelju.

 

TagTeamTitle

New Day © vs Prime Time Players – WWE Tag Team Championship Match

Prime Time Playersi su u Tag Team Elimination Chamber meču uspjeli proći u zadnja dva tima zajedno s prvacima New Day, no ipak nisu uspjeli osvojiti Tag Team titule. No, Darren Young i Titus O’Neil tu nisu stali nego su odlučili i dalje loviti Tag Team titule. Na Raw-u poslije Elimination Chamber su pinnali prvake, a onda na SmackDownu osvojili #1 Contenders meč za Tag titule i tako se stavili u poziciju prvih izazivača za iste te će zbog toga dobiti taj meč na Money in the Bank PPV-u. New Day je pokazao kako su oni pravi prvaci pobijedivši 5 ostalih timova u EC meču, no O’Neil i Young su se pokazali kao prava prijetnja Tag Team prvacima. Hoće li Prime Time Playersi izaći iz PPV-a kao novi Tag Team prvaci ili će New Day nastaviti svoju vladavinu na vrhu Tag Team divizije, saznajte u nedjelju.

 

Owens_Cena

John Cena vs Kevin Owens – Non-Title Champion vs Champion Match

Kevin Owens je u svome WWE debi meču na Elimination Chamberu pobijedio John Cenu čisto, no iste te večeri je najavljen i revanš njih dvojice koji će se održati na Money in the Banku. Kevin Owens pokušava objasniti fanovima, a posebno djeci koja obožavaju Cenu kako su u zabludi, kako John Cena nije dobar čovjek te kako je i sam John Cena zavaren ismijavajući njega i njegove frazu ‘Never give up’. No, Cena je naravno imao odgovor na to govoreći kako on voli to što radi i kako upravo ta Cenina fraza obilježava karijeru Kevina Owensa. John Cena je rekao da će pobijediti Kevina Owensa i neće dopustiti da Owens govori nešto što nije istina. Tenzije između Kevina Owensa i John Cene su sasvim sigurno porasle u ovih par tjedana te će ovaj meč odlučiti tko zaista priča istinu. Hoće li Kevin Owens dokazati da je John Cena zaista zavaren ili će John Cena pronaći način da pobijedi Owensa i dokaže da je on u krivu, saznajte u nedjelju.

 

MITBLadder

Roman Reigns vs Randy Orton vs Sheamus vs Neville vs Dolph Ziggler vs Kofi Kingston vs Kane – Money in the Bank Lader Match

Kao i svake godine, i ovaj puta imamo već sada tradicionalni Money in the Bank Ladder meč. Pobjednik toga meča dobiva ugovor kojeg će moći unovčiti za WWE World Heavyweight titulu bilo kad i bilo gdje u WWE ringu. Učesnici ovog meča najavljeni su još na Elimination Chamberu, no iako je tad bilo najavljeno šest hrvača, Kane se prije tjedan dana na SmackDownu stavio u taj meč te tako postao sedmi učesnik u ovom meču. Ovaj meč nam uvijek garantira zabavu te i ovaj puta imamo lijepi miks stilova u meču stoga će meč biti zanimljiv za gledati. Pobjednik prošlogodišnjeg Money in the Bank Ladder meča je bio Seth Rollins koji je trenutno WWE prvak nakon što je na WrestleManiji unovčio taj ugovor i postao novi WWE prvak pobijedviši Brock Lesnara i Roman Reigns te oduzevši Reignsu životnu priliku nakon što je osvojio Royal Rumble. Stog, možemo reći da Reigns ovdje ima motiva osvojiti ovaj meč i osvetiti se Rollinsu. Stoga, tko će osvojiti ovu priliku koja se pruža jednom godišnje, saznajte u nedjelju.

 

WWETitle

Seth Rollins © vs Dean Ambrose – WWE World Heavyweight Championship Ladder Match

Iako je Seth Rollins zadržao titulu na Elimination Chamberu, Dean Ambrose, kada bi čitao ovo, vjerojatno bi se naljutio na nas što pokraj Rollinsovog imena piše © što znači prvak. Dean Ambrose se nikako ne slaže s time, i to je upravo bio razlog zađto je Dean Ambrose poslije meča s Rollinsom uzeo WWE titulu iako nije njegova, no on smatra da je on pravi WWE prvak zato što je ustvari pinnao Rollinsa u tome meču, ali kasnije se najavilo kako je Dean Ambrose diskvalificiran u tome meču, ali on se s time ne slaže. Zato je uzeo WWE titulu i nosio je sa sobom kroz ova dva tjedna. Rollins je naravno bijesan zbog toga i želi titulu natrag, no iako je bio licem u lice s Ambroseom par puta, nije uspio povratiti titulu. Ambrose je od Authority zatražio da ovaj bude Ladder meč, inače neće se nikada vratiti s titulom. Authority je taj meč učinila službenim i Rollins se složio s tom idejom, a zatim je otpilio cijeli Authority i rekao kako mu nitko ne treba u ovome meču na Money in the Banku jer će on sam pobijediti Dean Ambrosea. Iako Seth Rollins im pouzdanja u samoga sebe kako on može zaista sam pobijediti Ambrosea, to mu baš i nije pošlo za rukom na zadnjem Raw-u kada je izgubio od J&J u Handicap meču. No, dogodila se još jedna nezgoda, a to je da je Dean Ambrose izgubio WWE titulu u New Orleansu i zato je na SmackDownu prije dva dana donio repliku titule i obećao Rollinsu da će je pronaći do PPV-a. To je naravno Rollinsa razbjesnilo. Iako će Rollins u Money in the Bank ući bez titule, on je na papiru WWE prvak i to će morati dokazati sam u ovome meču protiv Ambrosea. Ako ne pobijedi, Ambrose onda postaje i službenim WWE prvakom. Hoće li se Rollins uspjeti popeti na ljestve i skinuti titulu s užadi te tako napokon vratiti titulu u svoje ruke ili će Ambrose samo potvrditi da to što je uzeo WWE titulu sa sobom nije bio bezvezan potez, saznajte u nedjelju.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "WWE Money in the Bank preview"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*