WWE Money in the Bank 2021: live reakcije

Ako ne računamo ovogodišnju WrestleManiju koja je bila u vrlo ograničenom kapacitetu, ovo je prvi WWE PPV s publikom u više od godinu dana. Money in the Bank je pred nama. Par zvučnih mečeva, solidan card sve skupa, pa idemo vidjeti šta će bit od toga. Nisam gledao neki wrestling show već nekoliko mjeseci, tako da se nadam da ovo neće biti toliko loše.

Prvi puta da radim live reakcije za neki show. Koncept je jednostavan – paralelno ću gledati show i pisati što mi padne na pamet ovdje i onda malo-malo ažurirati stranicu. Kickoff je u 1, glavni dio showa u 2. Vi za raspravu možete doć na forum i pisati u Money in the Bank temu što vam padne na pamet. Stream vam je osiguran na čuvenom ProHrvanje Networku, nadajmo se da neće puknut.

Kickoff ću gledati tu i tamo, pa nisam siguran koliko ću pokrit ono što se zbivalo u tih sat vremena, ali meč ću svakako pogledati.

Kickoff

Zasad samo neki recapovi i puno previše ljudi na ovom kickoff panelu. Mislim da su svi vrlo dosadni.

Okej promo za Kingston vs Lashley. Kofi mi ne izgleda kao vrlo uvjerljiv izazivač i meni kao nekom tko apsolutno nema pojma što se trenutno događa u WWE-u djeluje kao da je ovo previše filler meč, što vjerojatno i je, no dobro. Možda izvuku nešto zabavno.

Ah vidim da je Vince otvorio ovaj zadnji SmackDown sa svojim pošalicama. Jer kako drugačije obilježiti povratak publike.

Usos vs Dominik & Rey

Stvarno super meč smo dobili na Kickoffu. Dostojan glavnog carda i zapravo ne razumijem zašto je meč ovog kalibra ovdje završio, ali dobro. Dominik je još zelen i to se primijeti po prilično sloppy potezima tu i tamo, no odigrao je svoju ulogu jako dobro. Super near fallovi na kraju i odličan završetak meča gdje su Usosi ukrali i pobjedu i titule. Jako zadovoljan mečom, palac gore. ***1/2

Glavni show

Inače, stage koji su predstavili na SmackDownu je neizmjerno glup i bazičan. I sad isti koriste za Money in the Bank. Mogli su ipak malo više uložiti truda i pokazati više elana.

Ženski ladder meč

Cure otvaraju show. Prilično očekivano. Šta se dogodilo s Nikki Cross? Ovaj gimmick izgleda užasno na prvu. I zvuči isto. Slavni su bili dani Sanityja. Oh, Natalya je i dalje tu. Hahaha, i ove ženske tag titule još uvijel postoje. Najbesmislenije uvedene titule ikada. Isključivo zbog same realizacije, ideja nije bila nužno loša. Oh, Zelina je tu, a njen muž u AEW-u. Interesantno. Previše recapova daju. Ne nužno besmislenih, ali previše. Kao da nas žele podsjetit da WWE nije nova kompanija i da su postojali prije korone. Oh, Asuka i dalje izgleda isto otkako sam ju vidio. Ajde, bar nju nisu promijenili.

Klasičan početak meča – svi sve udaraju i Tamina ostaje jedina stajati jer je najveća. Ovaj thug of war Natalye i Liv s ljestava je predugo trajao. Mislim da većina cura ne zna šta treba radit u ovom meču. Asuka je ovdje daleko najbolja. Ove supermoći Alexe Bliss oko hipnotiziranja su malo ipak cringe. I loše izvedene. Fora powerbomb Naomi nad Liv na ljestve. Nikki ima stvarno grozan gimmick. Ovaj skok s ljestava u ring je kao fora ideja, al ne moš se popet na ljestve i onda pola minute nagovještat publici kako ćeš sad skočiti u ring, a ove u ringu se prave da te ne vide i da ne postojiš. Ne ide tako. Nisu trebali zatrpat Alexu ljestvama. Inače zatrpavaš onog tko je najveći ili najdosadniji. U ovom slučaju je to Tamina i to u obje kategorije.

Hahaha, super kraj. Fora stvarno. Nikki ima ovratan gimmick i dalje, al drago mi je da je uzela ovo. Neočekivano. Plus za kraj meča. Meč vrlo prosječan. Nije bilo previše pamtljivih spotova. Nisu dovoljno iskoristili stipulaciju ako se mene pita. Sva sreća pa me sjećanje ne služi toliko dugo, pa se ne sjećam baš prošlih ženski MITB mečeva, al mi se nekako čini da su gotovo svi bili bolji od ovog i to podosta. **1/2

Viking Raiders vs Styles & Omos

Vikinzi su i dalje stvar, to je zapanjujuće kako je taj gimmick i dalje na životu. Bad Luck Fale wannabe je dosadan. Raidersi su vrlo vjerojatno podcijenjen tim. Publika baš i nije uživljena. Meč za SD titule je bio puno zanimljiviji i življi, ali to je bilo i za očekivati. Evo i jednog dobrog near falla napokon. Sve skupa okej meč, ali ništa posebno, nemam stvarno nešto previše za reći. **3/4

Lashley vs Kingston

Ovo bi u teoriji mogao bit dobar meč, ali tko to zna. Nismo baš najbolje ušli u PPV pa ko zna kako ćemo nastaviti.

Zasad dobar početak, baš onako kako sam htio, Kofi kreće eksplozivno sve dok ga Lashley nije prizemljio s par finih poteza.

Hmmm, nisam baš očekivao da će ovako kratko trajati. Ali neka. Meni je ovo super booking, tako se bookira glavni prvak protiv bezopasnih protivnika. Meč je bio John Cena vs Brock Lesnar sa SummerSlama za siromašne, ali meni kao takav najbolji na glavnom dijelu showa dosad. ***

Internet konekcija mi je poprilično loša, vrlo vjerojatno zbog nevremena, tako da ako ne uspijem uspostaviti stream kako treba ostatak showa ću pogledati sutra i naknadno ostaviti komentare

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "WWE Money in the Bank 2021: live reakcije"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*