WWE Hell in a Cell 2019 predviđanja

U moru ovotjednih događanja, od SmackDowna na Foxu pa sve do sukoba NXT-a i AEW-a, ovaj se PPV nekako malo zagubio u svemu tome te su u trenutku moga pisanja ovog članka najavljena samo četiri meča. No, što je tu je, idemo vidjeti što nam ta četiri meča donose.

SmackDown Women’s titula – Bayley (c) vs Charlotte

Nadam se kako će ovaj meč trajati nešto više od one tri ili četiri minute koje su dobile na prošlom PPV-u. Mislim da imaju dobar meč u sebi i da bi Bayley upravo jedan takav i trebala kako bi učinila da ovaj njen reign bude ipak nešto više od čiste bezvezarije. Što se tiče pobjednika, Bayley bi trebala dobiti ovo ako žele da nešto i bude od njenog heel turna i da imaju solidnog prvaka na SmackDownu. No, apsolutno se ne bih čudio da Charlotte uzme titulu ovdje i da ju postave kao lice SmackDown ženske divizije sad kada su na Foxu. Tako da nekako vidim da ovo ide u oba smjera, ali ja više navijam za Bayley jer ovo je stvarno možda i zadnja šansa da ju održe relevantnom, ako i ovo propadne, e onda je stvarno gotova.

Daniel Bryan & Roman Reigns vs Luke Harper & Erick Rowan

Mislim kako će ovo biti jedan jako dobar i zanimljiv meč koji bi mogao otići u nekoliko smjerova. Harper se tek vratio i ponovno oformio duo s Rowanom, tako da bi im dobro došla pobjeda ovdje. A nekako ne vidim da će Bryan/Reigns tandem trajati nešto pretjerano dugo, tako da ne znam što bi postigli da im dadnu pobjedu ovdje. Iako Bryan nije baš u dobrom nizu i pobjeda na PPV-u bi mu dobro došla. No, scenarij koji ja nekako vidim je taj da je ovo bio lažan Bryanov face turn koji će rezultirati napadom nad Reignsa. Možda ne na ovom PPV-u ili tijekom samog meča, ali da će se to vrlo skoro dogoditi.

Hell in a Cell meč za Raw Women’s titulu – Becky Lynch (c) vs Sasha Banks

Ovo bi možda mogao biti i najbolji meč na showu. Jako mi se svidio meč koje su imale na Clash of Championsu, a ovo je još par stepenica više zbog stipulacije tako da me ovaj meč izuzetno veseli. Feud je dobro odrađen, hypea ima, tako da mislim da je stipulacija uspješno opravdana. Što se pobjednika tiče, mislim da Sasha definitivno uzima ovo, a da Becky prelazi na SmackDown draftom. To mi se čini kao najrealnija opcija jer da Becky zadrži titulu, to bi onda definitivno značilo da ostaje na Rawu. Kako god bilo, vjerujem da ćemo dobiti odličan meč.

Hell in a Cell meč za Universal titulu – Seth Rollins (c) vs ‘The Fiend’ Bray Wyatt

Jako me interesira booking ovog meča. Hoće li dati Fiendu jednu dominantnu, laganu pobjedu nad Rollinsom ili će Rollins izdržati bar petnaestak minuta s Fiendom. Ako gledamo booking ovog feuda i generalno Fiendov booking do sada, mislim kako je realnija ona prva opcija. No, ne bih bio razočaran da dobijemo jedan kompetitivan i dobar Hell in a Cell meč jer mislim da stvarno s Fiendom imaju prostora za napraviti nešto jako, jako dobro. Definitivno očekujem njegovu pobjedu ovdje i sve ostalo bi bilo glupo.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "WWE Hell in a Cell 2019 predviđanja"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*