WWE Hell in a Cell 2017 predviđanja

Pred nama je Hell in a Cell, a ProHrvanje vam već standardno donosi predviđanja naših urednika za ovaj PPV. Ne zaboravite odigrati Kockarnicu na našem forumu i pridružiti se u raspravi o ovome PPV-u, također na našem forumu u ovoj temi.

Hell In a Cell Falls Count Anywhere meč: Shane McMahon vs. Kevin Owens

Edi Džindo: Možda i najbolje građeni feud na glavnom rosteru ove godine. Priča je jasna, motivacije i Shanea i Owensa su tu, a i falls count anywhere stipulacija mi se sviđa jer po prvi put nema onih klasičnih muljaža “nitko ne može unutra, a nitko ne može van”. Naravno, Owens ovdje mora pobijediti jer Shane nije pobijedio ni u jednom meču otkako se vratio (ne računam prošlogodišnji Survivor Series jer je bio eliminiran). Ova priča sa Shaneom bi trebala katapultirati Owensa natrag u vrh i nadam se da će to i postići ukoliko meč bude dovoljno “lud” i zabavan.

Alen Butumović: Meni je feud bio sjajan, uživao sam u njemu, a nadam se da ću uživati i u ovome meču. Užasno su me zainteresirali za meč i ja jedva čekam. Mislim da je Shane dokazao da s dobrim protivnicima može imati super meč (kao recimo protiv Stylesa na WrestleManiji – a taj meč nije imao niti stipulacije), tako da mislim da će ovo razvaliti. FCA stipulacija pomalo otkriva šablonu meča, ali sve dok ja ne budem razočaran mečom, nije me briga što će raditi i kako će raditi. Jedno želim i jedno očekujem – pobjedu Owensa. To je sve što želim. I meč koji će potvrditi kvalitetu samoga feuda koji neće razočarati. Stvarno sam uzbuđen za meč i drago mi je da će ovo biti main event umjesto Mahal/Nakamura meča.

Vedran Karlić: Dobra priča s momcima koji znaju odraditi kvalitetan meč u kavezu. Dodatak drugog dijela stipulacije je po meni telefoniranje kakvo nam ne treba. Ali sve to neće biti važno ako meč bude dobar, a zbilja se nadam kako hoće. Želim dobar main event. Owens bi ovo trebao dobiti.

WWE titula: Jinder Mahal (c) vs. Shinsuke Nakamura

Edi Džindo: Apsolutno nemam interes za ovaj meč. Nadam se da će Nakamura pobijediti ne zato što bi to bilo savršeno mjesto i vrijeme na kojem će Nakamura osvojiti titulu, već zato što sam zaista već umoran od svega što Jinder Mahal radi na vrhu carda. Ne očekujem dobar meč, uzevši u obzir kako je to loše izgledalo na Summerslamu.

Alen Butumović: Od ovoga ne očekujem ništa i drago mi je da ovo neće biti main event. Njihov SummerSlam meč nije bio kvalitetan i ako se ovdje ne dogodi osmo svjetsko čudo, neće niti ovaj biti. Ja samo želim da Nakamura uzme titulu dosadnoj pojavi zvanoj Jinder Mahal jer ja više njega ne mogu trpjeti. Ja ne znam zašto se oni ovoliko dugo prave ludi. Mene bi baš zanimalo čuti njihov razlog o tome zašto je Jinder i dalje prvak. Ne prodaje ulaznice u Americi, a bome neće ih prodati niti u Indiji. Roman Reigns je taj koji prodaje ulaznice ondje. John Cena je taj koji prodaje ulaznice ondje. Rollins, Ambrose, Balor, svi oni prodaju više ulaznica od Mahala u Indiji, u to sam uvjeren.

Vedran Karlić: Molim vas maknite Jindera, nisam siguran želim li ga uopće gledati na kickoffu u idućih 6 mjesweci, a kamo li kao prvaka i main eventera. Dosta je, preko noći je od osobe koja radi uvodne mečeve morao postati osoba koja bi trebala nositi kompaniju, a nije sposoban. S druge pak strane, Nakamura je vrhunski u ringu, dajte mu priliku da to pokaže.

Hell In a Cell meč za SmackDown Tag Team titule: The New Day (c) vs. The Usos

Edi Džindo: Jedna od rijetkih svijetlih točki Smackdowna je u proteklim mjesecima bio feud između ovih timova i za razliku od većine, uspjeli su da toliko dug feud ne dosadi. U posljednjih nekoliko mjeseci ponudili su nekoliko kandidata za meč godine, a očekujem da bi nesvakidašnju stipulaciju za timove mogli pretvoriti u još jednog kandidata za meč godine. Nije mi toliko bitno tko će pobijediti jer se zaista ne bih bunio da se feud nastavi. Oba tima svojim nastupima čine ovu titulu nevjerojatno važnom.

Alen Butumović: Ja sam strašno uzbuđen za ovaj meč zato što su imali seriju odličnih mečeva u zadnje vrijeme, a ovo će biti samo nadogradnja i kulminacija svega što se događalo. Stipulacija im baš pristaje i bit će odličan način za završiti ovaj dugačak feud za koji nemam apsolutno nikakve zamjerke. Ovdje stvarno imaju i prostora i vremena za raditi stvarno lude stvari koje znaju i mogu raditi i ja jedva čekam. No, nadam se da će nakon ovoga meča feud stati jer ovo je perfektan završetak feuda.

Vedran Karlić: Očekujem još jedan dobar meč ovih timova, ali moram priznati kako se lagano vidi zamor njihove priče. Ili bolje rečeno divizije. Nekako bih volio da prvaci ostanu isti.

SmackDown Women’s titula: Natalya (c) vs. Charlotte Flair

Edi Džindo: Slična situacija kao kod Jindera i Nakamure, samo što je ovdje razlika što je Natalya zapravo dobra u ringu te očekujem kvalitetan meč od dvaju tehnički kvalitetnih atleta. Charlotte treba ovdje osvojiti pojas i podignuti žensku diviziju na razinu na kojoj zaslužuje biti. Ukoliko Charlotte pobijedi, cash-in od Carmelle bi također bila odlična odluka jer uvijek je ljepše da babyface lovi titulu, ali ne od Natalye.

Alen Butumović: Feud nije bio Bog zna što dobar, ali meč može itekako biti. Samo im dajte 12-13 minuta, čist meč bez ikakvih gluposti i meč će biti super. To je na kraju svega ono što je užasno potrebno ovoj diviziji nakon silnog mediokriteta u zadnjih nekoliko mjeseci. Neću se buniti ako Carmella napravi cash-in, ali bih volio da to bude tek kada Charlotte uzme titulu, mislim da bi tada bio puno veći efekt. Charlotte bi tada imala motiva za osvetom, imala bi taj potrebni edge u svojem karakteru koji joj je falio na SmackDownu, a Carmella bi dobila dosta heata.

Vedran Karlić: Ovdje nam treba meč bez ikakvih gluposti. Čisti wrestling meč s dobrom minutažom, bez uplitanja. Ako dođe Carmela neka to bude nakon meča, nakon što Charlotte ugrabi pojas.

WWE United States titula: AJ Styles (c) vs. Baron Corbin

Edi Džindo: Još uvijek očekujem da će ovo biti triple threat meč jer je zaista Tye Dillinger presnažan dio priče da bi ga se izostavilo iz ovog meča te očekujem da će titulu osvojiti ili Corbin ili Dillinger kako bi se AJ konačno mogao osloboditi midcarda i vratiti se tamo gdje i zaslužuje biti, na vrhu. Što se same kvalitete meča tiče, jednostavno je – AJ Styles nikad nije razočarao.

Alen Butumović: Mislim da će meč biti dobar, ali bih više volio da su ubacili Dillingera u feud, pogotovo nakon što je pobijedio Corbina ovaj tjedan. Bio je prevelik dio feuda da bi sada bio izostavljen, ali ga baš iz tog razloga očekujem u nekom obliku vidjeti u ovome meču. Vjerojatno će Styles zadržati titulu bez obzira na sve, ali mislim da bi meč više bio kvaltietan da je Dillinger bio u njemu.

Vedran Karlić: Mislim kako će, ako ostane singles meč, AJ zadržati titulu u jednom meču koji neće biti vrhunski, ali nadam se da neće biti niti loš.

Randy Orton vs. Rusev

Edi Džindo: Ovaj pad Randya Ortona na cardu je dokaz koliko je pobjeda protiv Wyatta na Wrestlemaniji bila besmislena. Rusevova karijera se može prelomiti ovdje zavisno o rezultatu. Pobjeda čak ne mora biti ni čista. Neka distrakcija Aidena Englisha koji je bio bitan dio ovog malog rivalstva bi bila sasvim dobrodošla za pobjedu Ruseva i lov na US titulu u budućnosti.

Alen Butumović: Pozitivno me iznenadio feud u zadnjih nekoliko tjedana jer su uspjeli vratiti Rusevu malo momentuma nakon katastrofalnog poraza na SummerSlamu. Nadam se da će ovdje dobiti više od 10 sekundi ovdje i da će pokušati barem napraviti kvalitetniji meč. Mislim da zaslužuju dobiti barem 10 minuta. Ne znam tko će ovdje dobiti, mislim da obojica trebaju pobijediti, ali bih najradije volio vidjeti čist kraj.

Vedran Karlić: Kako mene nije briga za ovo. Pogotovo ne za Ruseva s obzirom na to kako ga bookiraju.

Bobby Roode vs. Dolph Ziggler

Edi Džindo: Ovdje bih silno htio da Ziggler izađe do ringa na pjesmu Glorious, jer to bi bio vrh njegovog posljednjeg gimmicka. Roode uz jako dobar meč ovdje treba uvjerljivo slaviti i nastavit svoj uspon na glavnom rosteru.

Alen Butumović: Ovo može biti dobar meč i nadam se da neće razočarati, a mislim da bi i bilo dobro za Roodea da u svom prvom ozbiljnom meču na main rosteru ima kvalitetan performans. Ziggler je netko s kim se može imati dobar meč, a Roode je ovdje u ulozi pozitivca i mislim da bi moglo funkcionirati. Interesira me što će ovdje napraviti sa Zigglerovim ulaskom pošto su obećali nešto više. Očekujem pobjedu Roodea ovdje, sve ostalo bilo bi pogrešno.

Vedran Karlić: Bit će samo ovo stanica na putu Roodea prema vrhu Smackdown piramide. I mislim kako će meč biti sasvim solidan, Ziggler zna pružiti vrlo dobar meč kada se to od njega traži.

Kickoff: Shelton Benjamin & Chad Gable vs. Zack Ryder & Mojo Rawley

Edi Džindo: Kako bi se već reklo, klasičan Kickoff meč. Desetak minuta solidne akcije uz odličnu atletičnost i pobjedu Benjamina i Gablea ovdje bi trebao biti dovoljan za zagrijavanje publike.

Alen Butumović: Sad tek vidim koliko su mogli s ovim mečom napraviti puno više osim nasumičnog Kickoff meča. Oba tima pokušavaju dokazati da kemija između njih štima i da ne dolazi do nesuglasica – jedini kontrast je tu što su Gable i Shelton novostvoreni tim koji to tek želi dokazati dok su Hype Brosi dorađen tim u kojem je došlo do malih problema u zadnje vrijeme i sad pokušavaju isto dokazati suprotno. To je mogla biti potencijalna priča ovog feuda, ali izgleda da njima nije bila na pameti.

Kojem se meču najviše veselite? (možete odabrati i 2 odgovora)

View Results

Loading ... Loading ...

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "WWE Hell in a Cell 2017 predviđanja"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*