WWE Great Balls of Fire 2017 preview

Great Balls of Fire je pred nama, a ProHrvanje vam donosi jedan uvid u sve ono što se događalo zadnjih nekoliko tjedana ili mjeseci na Rawu i u sve ono što je prethodilo ovom PPV-u te kako smo došli do mečeva koji će se ovdje dogoditi.

Brock Lesnar (c) vs Samoa Joe – Universal titula

Samoa Joe je na Extreme Rulesu pobijedio Reignsa, Balora, Rollinsa i Wyatta te tako osvojio pravo borbe protiv Universal prvaka, Lesnara. Sam feud je išao malo drugačije nego uobičajen Lesnar feud. Joe je ovaj puta na mnogo načina i u mnogo različitih trenutaka pokazao kako se ne boji Lesnara i kako je spreman ići do kraja s njim. Najprije je stavio Heymana u Coquina Clutch kako bi poslao Lesnaru poruku, isprovocirao ga i natjerao da se pojavi na Rawu. Što se i dogodilo jer su Lesnar i Joe onda imali žustar brawl koji je cijeli roster morao rastaviti. Nekoliko tjedana kasnije, kada se Lesnar opet vratio na Raw, Joe ga je iznenadio s leđa i stavio ga u Coquina Clutch. Lesnar je izgledao bespomoćno, a da sudci nisu rastavili Joea, vjerojatno bi ga i onesvijestio. Ovaj tjedan su imali backstage konfrontaciju i intervjue, ali u različitim prostorijama kako ne bi došlo do tučnjave. Svejedno, Joe je odlučio pronaći Lesnara i pronašao ga je zaista, no zaštitari su uspjeli spriječiti ga da ne dođe do nekakvog incidenta. Joe će napokon dobiti priliku suočiti se s Lesnarom u ovom meču, a vidjet ćemo tko će ovaj puta izaći kao pobjednik.

Roman Reigns vs Braun Strowman – Ambulance meč

Njihov feud vjerojatno će doživjeti svoj završetak (za sada), a stvari će riješiti u Ambulance meču. Prije samog Paybacka, Strowman je ozlijedio Romana, toliko da su ga bolničari morali odvesti u kolima hitne pomoći…ili su barem probali jer je Strowman ta ista kola prevrnuo. Na Paybacku, iako je Strowman pobijedio, Roman se osvetio nakon meča na neki način pretukavši ga, a onda ga je i na Rawu u Ujedinjenom Kraljevstvu istukao što je poslalo Strowmana na odmor. U međuvremenu, Roman se okrenuo ka Universal tituli, što mu baš i nije uspjelo, no onda je Strowman napravio svoj povratak na Rawu nakon Extreme Rulesa i to vrativši se pomoću kola hitne pomoći kako bi poslao Reignsu jasnu i glasnu poruku. Strowman je već jednom simbolički pokazao Romanu što će ga čekati kada ga je pretukao i ubacio u kola hitne pomoći, no ovaj tjedan mu je Reigns vratio istom mjerom napravivši mu Spear sa stagea kroz stolove. Sve ovo će kulminirati Ambulance mečom na PPV-u.

The Miz (c) vs Dean Ambrose – Intercontinental titula

Na Extreme Rulesu je The Miz pobijedio Ambrosea i tako osvojio Intercontinental titulu još jednom u svojoj karijeri. Najveći problem je bio taj što je pobjeda došla na prilično prljav način. Dok se Ambrose svađao sa sudcem da ga ne diskvalificira jer bi i tako izgubio titulu pošto je stipulacija to nalagala, Miz mu je došao s leđa i udario finisher za pobjedu. Ambrose je od tada nekoliko puta zatražio revanš, no Miz mu nikako nije htio dati, sve dok Angle na Rawu ovaj tjedan nije kazao da će ga dobiti na Battlegroundu. Bit će zanimljivo vidjeti kako će se ovdje stvari odviti jer Miz uz sebe ima Axela i Dallasa, no trenutno je u manjim nesuglasicama sa svojom ženom što bi moglo biti interesantno u ovom meču.

Sheamus & Cesaro (c) vs Hardys – 30-minutni Iron Man meč za Raw Tag Team titule

Ova dva tima imaju svoje rivalstvo već nekoliko mjeseci, a prošli mjesec na Extreme Rules PPV-u, Sheamus i Cesaro su uzeli titule braći Hardy u Steel Cage meču. Od tada braća Hardy traže osvetu i povratak titula u svoje ruke, a napokon će svoje rivalstvo sa prvacima okončati na ovom PPV-u u 30-minutnom Iron Man meču te ćemo tako doznati definitivnog pobjednika ovoga rivalstva.

Alexa Bliss (c) vs Sasha Banks – Raw Women’s titula

Sasha Banks je osvojila prvi ikada ženski Gauntlet meč koji je ujedno bio i main event Rawa prije nekoliko tjedana. U tom meču je Nia Jax dominirala pobijedivši Bayley, Mickie James, Danu Brooke i Emmu, no onda je Sasha uspjela savladati Niu i dobiti priliku za titulu. Sasha je i ovaj tjedan uspjela pobijediti Alexu u tag team meču, odnosno natjerati je da tapka. Hoće li to biti slučaj i ovaj puta?

Enzo Amore vs Big Cass

Enzo i Cass bili su tim već dugi niz godina. Postoji jedna fascintantna činjenica, a to je da nikad nisu osvojili titule zajedno. No, bili su jako popularni, kako u NXT-u, tako i na glavnom rosteru. Ipak, njihovom bratstvu i jedinstvu je došao kraj. Tijekom prošlih nekoliko tjedana neki anonimni čovjek ili više ljudi napadali su Enzu, a onda izgleda i Cassa. Cass je sumnjao na Big Showa i na Revival, no na kraju se ispostavilo da oni ipak nisu. Corey Graves se zatim pojavio sa snimkom od skrivene kamere koja je pokazivala kako je Cass lažirao svoj napad i kako njega zapravo nitko nije napadao. Zatim je Cass kazao kako je on bio taj koji je napadao Enzu jer više ne može trpjeti Enzu dok toliko puno priča i konstantno se uvlači u probleme iz kojih ne može van bez pomoći Cassa. Cass je zatim udario Enzu. Sljedeći tjedan Enzo je htio popričati s Cassom i oprostiti mu za prethodni tjedan kako bi se ponovno ujedinili. Izgledalo je kako će se Cass ispričati i pomiriti s Enzom, no onda ga je ponovno napao. Tada je bilo najavljeno kako će se ova dvojica na kraju sukobiti u jedan na jedan meču na PPV-u.

Bray Wyatt vs Seth Rollins

Klasično Wyatt rivalstvo u kojem zaista nismo mnogo vidjeli. Napravili su tranziciju iz onog 5-way meča na Extreme Rulesu kojeg su Wyatt i Rollins također bili dio, preobrazili to u njihov feud i to je to. Wyatt je govorio da je on bog i da Rollins treba biti spašen, no Rollins je kazao kako bogovi postoje samo u našim mislima i kako ne treba biti spašen. Njih dvojica će se sukobiti u singles meču sutra na PPV-u, a poanta ovoga meča je…….da saznamo je li Bray Wyatt bog?

Neville (c) vs Akira Tozawa – Cruiserweight titula; Kickoff

Akira Tozawa već neko vrijeme impresionira u Cruiserweight diviziji, uspješno je okončao rivalstvo s Kendrickom i onda se okrenuo boljim i većim stvarima. Tako je postao dio Titus Branda te pod vodstvom Titusa O’Neila zaradio meč protiv Nevillea za Cruiserweight titulu. Nažalost, Titus Brand nije dovoljno velik i uspješan projekt pa će Tozawa dobiti svoju priliku samo u običnom Kickoff meču. Ali prilika je prilika. Neville je prvak već dosta dugo vremena, a hoće li mu Titus Brand stati na kraj?

Koji meč na Great Balls of Fire PPV-u najviše iščekujete? (dvije opcije moguće odabrati)

View Results

Loading ... Loading ...

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "WWE Great Balls of Fire 2017 preview"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*