WWE Fastlane Preview

Kao i dosada, ProHrvanje.com vam donosi cijeli preview nadolazećeg eventa. Ovaj puta se to radi u Fastlaneu, najnovijem WWE PPV-u. Ako niste pogledali zadnjih nekoliko Raw-ova ili SD-ova, ovdje možete pročitati što se to otprilike dogodilo.

 

Fastlane 2015 Reigns vs Bryan

Roman Reigns vs Daniel Bryan – Pobjednik ide u meč protiv Brock Lesnara na WrestleManiji

Iako je Roman Reigns osvojio Royal Rumble meč te tako dobio meč za WWE Titulu protiv Brock Lesnara na WrestleManiji, Authority na čelu s Triple H-om je to protumačila drugačije. Triple H misli da je onakav kraj Royal Rumblea bio kontroverzan jer je The Rock pomogao Triple H-u, a pošto Tiple H više ne smatra Rocka WWE Superstarom, on je odlučio staviti Reignsa na test. Na Raw-u je najavio kako će pobjednik u meču između Bryana i Rollinsa ići na Reignsa na Fastlaneu i pobjednik toga meča će ići na Lesnara na WM. Zašto Rollins i Bryan? Rollins je…Rollins i dio je Authority te su mu oni pružili još jednu šansu, a Bryan tehnički nije ni izgubio titulu niti dobio revanš. Bryan je u tome pobjedio i sada ćemo vidjeti Reignsa i Bryana u ovome meču. Njih dvojica su u zadnjih nekoliko tjedana stavljeni u tag team mečeve od strane Authority kako bi se povećala napetost između njih dvojice. Na zadnjem Raw-u pred Fastlane, Bryan i Reigns su napokon imali jedan odličan brawl koji je povećao neizvjesnost pobjednika u ovome meču na PPV-u. Tko će pobijediti u ovome meču i nakon toga pokušati srušiti nezaustavljivog Lesnara i tako uzeti tu titulu, saznat ćemo u nedjelju.

 

Fastlane 2015 Triple H vs Sting

Konfrontacija Stinga i Triple H-a

Ovo će biti svakako jedan od najuzbudljivijih, ako ne i najuzbudljiviji dio večeri. Sting i Triple H će biti u istom ringu. Doduše, već se to dogodilo na Survivor Seriesu kada smo vidjeli debut Stinga koji je dao svoj završni potez Triple H-u i tako koštao Authority pobjede. No, ovo je potpuno drugačije! Triple H je prozvao Stinga da se suoči s njim licem u lice na Fastlaneu jer to što je Sting napravio nije dobro ni za koga. A što je to napravio? Napravio je svoj debi na Survivor Seriesu i uzeo pobjedu Authority koji su nakon toga bili otpušteni. No, Authority je uspjela pronaći svoj put natrag u WWE te prvi korak kojeg su napravili je bio taj što su otpustili Zigglera, Rybacka i Rowana koji su bili dio Ceninog tima na Survivor Seriesu. Imamo problem opet? Zovimo Stinga! Sting je napravio svoj Raw debi i tako pomogao Ceni da pobijedi Authority i tom pobjedom povrati ovu trojicu natrag u WWE. To je bila kap koja je prelila čašu za Triple H-a te je on onda odlučio prozvati Stinga na kofnrontaciju što je Sting prihvatio na pomalo čudan način. Vidjeli smo nekoliko njegovih klonova oko cijele arene i jednog iza Triple H-a na što se ovaj šokirao, a onda je na ekranu pisalo ‘I ACCEPT’! Hoće li se Sting zaista pojaviti, hoće li utjerati Triple H-u strah u kosti ili će Triple H odlučno stupiti u ovoj konfrontaciji sa Stingom ili što je još važnije, hoćemo li u budućnosti vidjeti meč između ove dvojice, možda na WrestleManiji? Ovo će, kao što sam rekao, svakako biti uzbudljiv dio ovog trosatnog događaja.

Fastlane 2015 Rusev vs Cena

Rusev © vs John Cena  – United States Championship

Tijekom Ceninog interviewa u WWE-ovom kratkom Royal Rumble Post Showu, Rusev je upao u kadar, žustro napao Cenu te su njih dvojica umalo prešli u tuču, no sudci su ih uspjeli razdvojiti. Otada, Rusev i Lana su predstavljali kratka videa o Ceninoj karijeri i govorili kako će to sve pasti u vodu nakon ovoga meča dok nam Cena jamči da će biti prvi čovjek koji će pobijediti Ruseva. Na zadnjem Raw-u smo mogli vidjeti agresivnijeg Cenu koji je pretukao Ruseva te smo po prvi puta vidjeli Ruseva ovako pretučenog. Hoće li Cena stvarno biti prvi čovjek koji će pobijediti nezaustavljivog prvaka i tako uzeti US titulu?

Fastlane 2015 Barrett vs Ambrose

Bad News Barrett © vs Dean Ambrose – Intercontinental Championship

Tjedan dana prije Royal Rumblea, Dean Ambrose je pobijedio Bad News Barretta u meču koji nije bio za titulu! I pošto Ambrose nije osvojio Royal Rumble meč, odlučio je napraviti novi potez i tako izazvati Bad News Barretta za njegovu titulu. WWE je ovdje pokazao da pobjede i porazi ipak nešto znače. Iako je Dean Ambrose izrazio želju za tim mečom, BNB misli da Ambrose ne zaslužuje taj meč za titule iako ga je pobijedio. No, kao i uvijek, Ambrose je imao rješenje i za tu situaciju te je na zadnjem Raw-u zavezao Barretta za stup i njegovom rukom potpisao ugovor te je tako ovaj meč tada bio službeno potvrđen. Hoće li Dean Ambrose moći još jednom pobijediti Bad News Barretta i ovaj puta osvojiti tu titulu? Sjetimo se da Ambrose nema niti jednu PPV pobjedu otkako se Shield raspao pa će svakako biti zanimljivo vidjeti hoće li WWE dati Ambroseu pobjedu ovdje ili će ipak pričekati i dati mu pobjedu na WrestleManiji.

Fastlane 2015 Ziggler Rowan Ryback vs Rollins Big Show Kane

 Dolph Ziggler, Ryback & Erick Rowan vs The Authority – Six Man Tag Team Match

Nakon što je Sting pomogao Ceni da povrati trojac Zigglera, Rybacka i Rowana natrag u WWE, njih trojica traže osvetu protiv Authority. Između Royal Rumblea i Fastlanea vidjeli smo puno tuča, svađa, jedan na jedan mečeva između svih ovih, ali prava će stvar doći na Fastlaneu kada će trojac kao tim pokušati osvetiti se Authority za sve kroz što su prošli nakon Survivor Seriesa.  Ne znam baš koliko je pametno za njih trojicu da se ponovno miješaju s njima jer im se može dogoditi ista sudbina ponovno jer Authority vlada WWE-om i može napraviti što god hoće. No, hoće li se povraćena trojica uspjeti ravnati s Big Showom, Kaneom i Rollinsom ovdje i tako izvući pobjedu te se osvetiti za sve kroz što su prošli pod nadzorom od strane Authority, saznajte u nedjelju.

Fastlane 2015 Uso vs Cesaro Kidd

The Usos © vs Cesaro & Tyson Kidd – WWE Tag Team Championship

Nakon što su Tyson Kidd i Cesaro pobijedili Usose, u zasebnim, jedan na jedan mečevima, to su učinili i u tag team meču koji nije bio za titulu i tako zaradili ovaj meč za Tag Titule. A pošto svatko u svom timu ima jedan oženjen par između hrvača i hrvačice, tj. Jimmy Uso i Naomi te Tyson Kidd i Natalya, i one su uspjele pronaći svoj put to ove zavade. Stoga smo na zadnjem Raw-u po prvi puta vidjeli tag team meč muža i žene protiv muža i žene. U tome meču uspješniji su bili Naomi i Jimmy jer Natalya i Kidd nekako ne mogu doći na istu stranicu. Hoće li Kidd i Cesaro, koji su impresionirali mnoge sa svojim timskim potezima, moći osvojiti te tag team titule ili će Usosi nastaviti svoju vladavinu na vrhu tag team diviziji, saznajte u nedjelju.

Fastlane 2015 Goldust vs Stardust

Goldust vs Stardust – Singles Match

Mogu vam ispričati priču od samoga početka. 2013. godine, Cody Rhodes je bio otpušten od strane već tada postojeće Authority. No, njegov brat Goldust mu je došao u pomoć te su njih dvojica uspjeli povratiti Codyev posao pobijedivši Shield na Battlegroundu 2013. No, što se dogodilo poslije toga je bilo još bolje, a to je da su protiv istog tima uspjeli osvojiti tag team titule u No DQ meču na Raw-u. Njih dvojica su držali titule sve do Royal Rumblea 2014. kada su se između njih pojavile nesuglasice. Mislili smo da se ovaj tim raspada, da je za njih kraja i da ćemo imati meč između dva brata na WM 30, ali su oni ipak pronašli rješenje, a to je da se Cody Rhodes preformirao u Stardusta i tako postao sličan svome bratu u luđački čudnom smislu. Njih dvojica su ponovno u 2014. povratili tag team titule sada kao Gold & Stardust i držali ih sve do Survivor Seriesa. Nakon SS-a, već smo mogli vidjeti kako opet nešto ne funkcionira, kako se opet rađaju neslaganja između njih dvojice, što se jako očitvalo u zadnja tri tjedana. Na zadnjem Raw-u, njihov otac, Dusty Rhodes, pokušao je smiriti strasti između njih dvojice i pomoći im da opet dođu na istu stranicu, ali to mu baš i nije uspjelo jer je Stardust odmah nakon njihovog meča okrenuo leđa svome bratu i udario ga. Odmah nakon meča u backstageu, Dusty je pokušao urazumiti Stardusta govoreći mu Cody i slično, ali Stardust je rekao da je Cody Rhodes mrtav…kao i njegov otac! Izgleda da se Stardust ne želi formirati natrag u Cody Rhodesa. No, na SmackDownu, WWE je najavio da će se njih dvojica suočiti na Fastlaneu. Hoće li Goldust moći urazumiti svoga brata, možda ga nagovoriti da se vrati u Codya ili će Stardust biti svoj i nastaviti ići dalej po svojim pravilima, saznajte u nedjelju.

PaigeBella

 Nikki Bella © vs Paige – Divas Championsip

Još prije Royal Rumblea, Paige je pobijedila Nikki u meču koji nije bio za titulu. Iako smo možda mislili da je Paige trebala dobiti ovaj meč još na Royal Rumbleu, ovaj meč će se tek sada dogoditi. Nikki i Brie su kroz nekoliko posljednjih Raw-ova maltretirali Paige sprejajući je nekakvim crnim sprejevima, a na zadnjem Raw-u smo mogli i vidjeti kako su i ukrale njenu hrvačku opremu te je Paige morala posuditi opremu od nekoga drugoga, a pošto je na njenom putu našla se zubić vila od Rosebudsa, ona je uzela njenu opremu. Hoće li Paige moći zaustaviti dominaciju Bella i tako povratiti Divas titulu u svoje ruke ili će Belle nastaviti domonirati cijelom divizijom, saznajte u ovom meču u nedjelju.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "WWE Fastlane Preview"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*