WWE Fastlane 2019 predviđanja

Pred nama je zadnji PPV prije WrestleManije, a evo i naših predviđanja.

New Day vs Rusev & Shinsuke Nakamura – Kickoff

Alen Butumović: Meč bi mogao biti okej, samo ne znam što pobjeda ikome od ovih pojedinaca točno nosi. Budući da je to meč na kickoffu, odgovor je vjerojatno ništa.

Vedran Karlić: Nije me briga.

Andrade vs Rey Mysterio – Kickoff

Alen Butumović: Kada vidite ovakav kalibar od meča koji potencijalno može biti fantastičan i onda vidite kako je on na kickoffu, netko tko ne prati baš WWE tako često pomislio bi da je onda ostatak carda još i bolji od ovoga pa nisu i ovo uspjeli ugurati na glavni dio carda, no realnost je naravno u suštini drugačija. Prave uobičajenu kardinalnu grešku stavljajući ovakav meč na kickoff. Jer čim je on u toj poziciji, iako se ne moramo bojati da će ostati zakinut vremenom, on ne znači apsolutno ništa. A to je prava šteta.

Vedran Karlić: Briga me nije. Ovako dobar meč staviti na kickoff? Žalosti me to.

Asuka (c) vs Mandy Rose – SmackDown Women’s titula

Alen Butumović: Ne znam ni sam što da mislim o ovom meču i općenito o Asukinom reignu. Ali da je dobro, nije.

Vedran Karlić: Smijem li nastaviti istim tonalitetom. Asuka ima grozan reign, Mandy mi nema relevantnost. Tako da zbilja nemam ništa misliti o meču, premda mislim kako nam ostaje isti pravak.

The Revival (c) vs Ricochet & Aleister Black vs Gable & Roode – Raw Tag Team titule

Alen Butumović: Ovo bi moglo biti strašno dobro, naravno ako prvo budu išli po onom pravilu da po jedan iz svakog tima mogu biti odjednom u ringu. Onda bi to moglo biti fantastično jer sva tri tima su vrhunska i mogli bi dobiti jedan od najboljih WWE mečeva godine, čak se to usudim reći. Vladavina Revivala nije krenula dobro i ovdje bi im pobjeda odlično došla, naravno ako bi ih i poslije nje nastavili dobro bookirati, no ako neće, onda bolje staviti titule na Ricocheta i Blacka.

Vedran Karlić: Ovo bi moglo biti odlično. I mislim kako ćemo dobiti nove prvake. Nekako mislim kako su Ricochet i Black najbolji izbor.

The Usos (c) vs Shane & The Miz – SmackDown Tag Team titule

Alen Butumović: Ako ponove kvalitetu meča s prošlog PPV-a, bit ću zadovoljan. Nadam se samo da neće biti nekih kerefeka i da Usosi prilično lagano zadržavaju titule i onda dobivaju neke normalne izazivače.

Vedran Karlić: Ako ponove kvalitetu meča s prošlog PPC-a, bit ću u carstvu snova. Spavati snom pravednika. Ne vidim smisla vrćanju titule na Shanea i Miza.

Women’s Tag Team titule: Bayley & Banks (c) vs Tamina & Jax

Alen Butumović: Što kraće, to bolje. Tamina i Nia kao izazivači zvuči stvarno grozno, nadam se da takav neće i meč biti.

Vedran Karlić: Priznat ću, nisam pratio priču zašto Nia i Tamina dobile priliku za titulu… Al hej… zar je važno? Titule na istim ramenima.

The Shield vs Baron Corbin, Drew McIntyre & Bobby Lashley

Alen Butumović: Inače sam uvijek poptimističan oko Shield mečeva, ali ovo njihovo ujedinjenje je tako zbrda-zdola, a ako uzmemo u obzir da su 2 od njihova 3 protivnika najdosadnijih hrvači ikada, onda nemam baš razloga biti zainteresiran za ovo. Bilo bi lijepo kad bi ovo odradili u 3 minute i ćao. Jedino bi mi bilo žao Drewa.

Vedran Karlić: Shield, Shiled, Shield, Shiled, Shiled, Shield, Shiled, Shield, Shiled, Shiled… to nije moje oduševljenje njima to je koliko puta su se na ovaj ili onaj način ujedini od raspada. Tako da me za ovo nije briga, pogotovo kada je jasno kako će dobiti, pošto sve drugo nema smisla.

Charlotte vs Becky Lynch – Ako Becky pobijedi, ide na WrestleManiju

Alen Butumović: Program komentirati neću. Sve je zaista dno dna. Sve što su do sada napravili, sve ti silne gluposti, suspenzije, ozljede, McMahoni, činjenica da se Becky mora boriti za mjesto na WM iako ima Rumble pobjedu, iako je Steph rekla kako je publika ta koja odlučuje, pa sve do ovoga s Rondom. Sve je to tako loše da ja ne znam kako su oni ovo uspjeli napraviti. Strašno. Ovo samo može izvući odličan meč i pobjeda za Becky jer drugačije ne ide.

Vedran Karlić: Hej Becky, DB s WM 30 te gleda. I ljubomoran je što imaš maltene identičnu priču, s dozom SCSA. Samo lošiju, s manje smisla. To znači kako će izgubiti meč i kako ćemo imati to da je publika ugura u meč. Ma gdje li sam to vidio?

Daniel Bryan (c) vs Kevin Owens – WWE titula

Alen Butumović: Baš sam se veselio meču s Kofijem i žao mi je što ga nećemo vidjeti ovdje, ali ako to znači da ćemo ga dobiti na WM, onda je ovo u redu. Okej mi je što je Owens pozitivac, zanimljiviji je u ringu i definitivno ćemo sada osjetiti svježinu u njegovim mečevima, tako da se ovdje nadam stvarno dobrom meču za koji se nadam da neće biti upropašten nekim overbookingom.

Vedran Karlić: Kako meni ovo smrdi na povratak Sami Zayna te KO koji uzima titulu…

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "WWE Fastlane 2019 predviđanja"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*