WWE Extreme Rules 2019 predviđanja

U ovom vikendu punom događanja – od Climaxa, preko Evolvea pa sve do All Elitea, moramo odvojiti vremena i za WWE-ov sljedeći PPV koji se iz nekog čudnog razloga zove Extreme Rules iako mu se ime uopće ne poklapa sa samim sadržajem. No, što je tu je, idemo vidjeti što nam WWE donosi na ovom cardu.

Cruiserweight titula – Drew Gulak (c) vs Tony Nese

Za sada ovo još uvijek nije prebačeno na Kickoff, ali očekujte da se to dogodi tijekom današnjeg dana ili da uopće ne najave to, ali da se ovaj meč svejedno dogodi na kickoffu. Sve je to zapravo žalosno jer ovaj će meč vjerojatno biti jako dobar i sigurno bi dobro došao glavnom dijelu carda. Šteta samo što nemaju neku stipulaciju i što ćemo opet morati gledati običan meč. Vjerujem u pobjedu Gulaka i da onda na SummerSlamu gledamo njega i Gallaghera.

SmackDown Tag Team titule – Daniel Bryan & Erick Rowan (c) vs Heavy Machinery vs New Day

Ovom bi meču recimo sjajno sjela nekakva stipulacija, ali što ćeš. Mogao bi biti okej meč, mogao bi biti dosadan meč. Vidjet ćemo kako će ispasti. Volio bih da dođe do promjene prvaka i da se Bryan makne iz ovakvih mečeva te da za SummerSlam dobije nešto bolje. A pošto New Day nije dobra odluka za nove prvake, onda sve pada na Knighta i Dozovica.

Raw Tag Team titule – The Revival (c) vs The Usos

Kako bi ovaj meč mogao biti legendaran, a zapravo u realnosti moja očekivanja su jako jako mala. I to je žalosno. Moja očekivanja su da će meč dobiti jedva 8 minuta i da neće prijeći tri zvjezdice. Jer kad je ovako dobar meč na papiru u WWE-u bio u realnosti dobar? Nikad. Šteta što se ne trude oko te tag divizije i što ovako naizgled sjajni mečevi ispadno totalno beznačajni.

Aleister Black vs Cesaro

Ako bude squash meč, onda naravno nećemo dobiti ništa mnogo. Ali u teoriji ovo bi mogao biti izuzetno dobar meč. Kada bi dobili malo više od deset minuta i kada bi im dali slobode u ringu, pa ovo bi bila mečina samo takva. Bio bih ja u redu i sa squash mečom jer to bi sigurno koristilo Blacku, ali šteta bi bilo propustiti priliku s ovako fantastičnim mečom. Čak se ni ne bunim što nema stipulaciju. Ovaj meč to ne treba.

Last Man Standing – Braun Strowman vs Bobby Lashley

LMS mečevi u WWE-u često ispadnu kao nepotrebno nagomilavanje 9-countra kako bi se postigla kakva takva napetost. Istina je takva da se time ne mora nužno postići napetost jer ako meč nije dobar, onda džaba svega. Ova dvojica imaju predispozicije u ovakvim mečevima zablistati, ali malo kada se to dogodi. I već su imali hrpu mečeva u zadnje vrijeme tako da mi je već malo postalo naporno. No, ako bude zabavno i ako budu radili kul spotove, možda i ne bude loše. Ali da ne traje 20 minuta, molim vas.

United States titula – Ricochet (c) vs AJ Styles

Sad kad idem kroz card, ima toliko mečeva koji mogu biti potencijalno sjajni. Jedan od takvih je i ovaj. Kakav bi ovo meč mogao biti. U AEW-u. U NXT-u. Na bilo kojem indy showu. U Japanu. Ali kad dobiješ ovakav meč u WWE-u i kad znaš da su tu negdje Gallows i Anderson koji bi se mogli uplesti u meč, onda nemam neka prevelika očekivanja. No, nadam se da će bar biti jako dobro ako ništa drugo. Pretpostavljam da Styles uzima meč i titulu, ali uz pomoć Cluba. Valjda će taj Club reunion ovaj puta bolje ispasti.

SmackDown Women’s titula – Bayley (c) vs Alexa Bliss & Nikki Cross

Nikad, ali baš nikad neću razumjeti handicap mečeve u kojima je singles titula na liniji, zato ovo ni neću komentirati. Sav smisao prestaje i nestaje s tom činjenicom.

WWE titula – Kofi Kingston (c) vs Samoa Joe

Možda i meč koji me najviše zanima jer me baš interesira to kako će se njihovi stilovi poklopiti i hoće li dobro ispričati tu priču s Kofijem kao underdogom i dominantnim Joeom jer to je sigurno pravac kojim će ići u ovom meču. Ne očekujem promjenu prvaka ovdje, mada ne bih imao ništa protiv da Joe uzme titulu prije SummerSlama.

Universal titula i Raw Women’s titula; Extreme Rules meč – Seth Rollins & Becky Lynch vs Baron Corbin & Lacey Evans

E sad dolazimo do onog dijela carda koji debelo šteka. Ne znam kako i zašto su se odlučili ovaj meč bookirati, ali da je dobro, nije. Ponovno gledamo Corbina u borbi za Universal titulu i Lacey za Women’s titulu. Katastrofa. Ni stipulacija neće spasiti ovaj meč. Ako ništa drugo, barem su ih spojili u jedan meč da ne moramo gledati dva posebna.

No Holds Barred – Undertaker & Roman Reigns vs Shane McMahon & Drew McIntyre

Volio bih da ovo traje 2 minute i da što prije prođe ta muka. Više mi je dosta i Shanea i Undertakera i cijele ove njihove priče s Reignsom. Kako ovo nekom padne na pamet staviti u main event meni nije jasno. Valjda bude nestalo struje prije nego što ovaj meč krene pa da ga ne moramo gledati.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "WWE Extreme Rules 2019 predviđanja"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*