WWE Extreme Rules 2018 predviđanja

Extreme Rules koji baš nije tako ekstreman je pred nama, imamo naša predviđanja za to, a vi nam se pridružite u Kockarnici ili u diskusiji o ovom PPV-u na forumu.

AJ Styles (c) vs Rusev – WWE titula

Vedran Karlić: Rusev Day, barem se tako nadam. Što vjerojatno znači kako će izgubiti. Ali imam osjećaj kako ćemo gledati jako dobar meč. Rusev je odličan, samo malo kada dobije priliku, osim onih polu suludih stipulacija sa Cenom. A svi znamo koliko je AJ sjajan.

Alen Butumović: I bez stipulacije ovo izgleda kao potencijalno odličan meč te uz Ziggler/Rollins meč za mene jedan od najiščekivanijih na PPV-u. Ruseva su dobro izgradili kao izazivača, mislim da de facto nema neke šanse za osvajanjem jer je ipak tranzicijski izazivač, ali da su ga solidno izgradili, jesu. Volio bih da ovo bude main event, ali kako ni Nakamura i Styles nijednom to mjesto nisu dobili, neće ni ova dvojica sigurno.

Dolph Ziggler (c) vs Seth Rollins – 30-minutni Iron man meč za Intercontinental titulu

Vedran Karlić: Trideset minuta iron man meč stipulacija mi je toliko apsurdna da me glava boli. Pogotovo što su već odradili meč koji je bio jedva koju minutu kraći. Nekako mislim kako će Ziggler zadržati titulu, uz (nadam se barem tri falla). Lako moguće meč večeri.

Alen Butumović: Stipulacija nema smisla, ali barem smo si osigurali to da će hrvati 30 minuta na PPV-u i da će nadam se imati odličan meč jer smatram da to definitivno mogu. Ono čemu se još nadam je da neće biti previše uplitanja McIntyrea jer bi to definitivno ubilo meč. Samo eto, ta stipulacija bude u oči, pogotovo jer ona nije nešto ekstremna zapravo, a kao što je i Vedran gore rekao, hrvali su već toliko vremena. Da su napravili barem malo nadogradnju, recimo 45 minuta, ili da su uz 30 minuta stavili i recimo Falls Count Anywhere stipulaciju, to bi značilo da se bore u drugačijim uvjetima i odmah 30 minuta toga meča više nije kao 30 minuta običnog meča. To je jedan propust i to je zaista šteta, ali nadam se odličnom meču svejedno.

Roman Reigns vs Bobby Lashley

Vedran Karlić: Kako mene nije briga za ovaj meč. Ja sam fan Lashleya, ne zato što je nešto sjajan u ringu, nego zato što bi tebao biti barem jednaka pojava kao Lesnar. Bobby ima bolji MMA skor od našeg prvaka koji nikada nije tu, štoviše, smatram kako bi ga Bobby mogao dobiti i u MMA vodama (što je meč kojeg bih zbilja gledao). No ovdje je prikazan kao totalno dosadan lik za kojeg nikoga nije briga. Volio bih da Lashley dobije, al svi znamo tko mu je protivnik.

Alen Butumović: Ovo bi moglo biti na razini Reigns/Mahal meča, ako ne i gore. A mogli su riješiti taj problem jednom stipulacijom! Jer imaju tu mogućnost!! Jer se ovaj PPV zove Extreme Rules!! A ovo će biti jedan totalno površan meč gdje će Lashley, koji nije napravio apsolutno ništa od povratka i za kojeg su se stvarno potrudili da nas fanove ne bude briga za njega, dominirati većim dijelom meča te će tada Reigns napraviti povratak i uzeti meč. Volio bih vjerovati u drugačiju strukturu, ali svi smo se već naučili na Reignsove mečeve, tako da je to nemoguće.

Jeff Hardy (c) vs Shinsuke Nakamura – United States titula

Vedran Karlić: Titula kao i meč – gotovo nikakve važnosti. Nakon programa sa Stylesom mene nije briga za Nakamuru. A nije mi niti za Jeffa. Tako da to god dobije imam osjećaj kako ćemo mi biti gubitnici. No nekako mislim kako će Nakamura dobiti pojas.

Alen Butumović: Ovo može biti vrlo dobar meč, a može biti i potpuno dosadan meč. Sve ovisi o Nakamuri. A i Jeff je povrijeđen, tako da stvarno nisam optimističan oko ovoga meča. Volio bih da Nakamura uzme titulu često jer mu treba jedna pobjeda napokon i jer Jeff nije napravio ništa kao prvak. Ova titula može imati tako dobre prvake jer SmackDown ima toliko dobrih ljudi, a sve što dobivamo je prosjek.

Braun Strowman vs Kevin Owens – Steel Cage meč

Vedran Karlić: Owens će izaći iz ringa, dobiti, a da ne pina Strowmana. To je moje predviđnje, u meču koji ima stipulaciju koju potpuno ne podnosim.

Alen Butumović: Zar stvarno svaki Extreme Rules PPV mora imati ovu stipulaciju? Jednostavno je neizbježna, odmah znaš da će je netko dobiti na PPV-u. A ona je tako glupa i rijetko tko odradi dobar meč s njom. Owens i Strowman sigurno neće biti ti. Pripremite se na debakl. I ja imam isto predviđanje kao i Vedran gore, Owens je cijelo vrijeme bio manipuliran, sada će uhvatiti fluke pobjedu, a i to je jednostavno kako oni bookiraju onoga tko drži kovčeg, Strowman će sada uzeti koji poraz iako inače ne uzima baš, to je jednostavno ta rutina.

Bludgeon Brothers (c) vs Team Hell No – SmackDown Tag Team titule

Vedran Karlić: Kada se Daniel Bryan vratio kazao sam kako bi bilo super da odmah ima program s Kaneom. Uz naglasak na odmah, da mu je to polazna točka. Na žalost, koliko je ovo god zanimljivo, to je put nizbrdo, i sve mi vodi prema tome da će imati meč protiv Kanea. Tako da mislim kako je BB zadržava titulu.

Alen Butumović: Mislim da ishod nije u pitanju i da će Bludgeoni zadržati titule, mene malo plaši to što bi nam Kane mogao uzeti meč između Bryana i Miza iz ruku. I to bi bila tako glupa odluka jer imaš takav meč kojeg svi toliko iščekuju i sada je i to odjednom dovedeno u pitanje. Do SummerSlama je oko mjesec dana, nema šanse da se ovo s Kaneom riješi u tako kratkom roku. A da se pritom još i izgradi pošteno program s Mizom. Volio bih da sam u krivu i da imam neke drugačije misli i predviđanja, ali to mi se za sada ovako čini. Nadam se zabavnom meču.

Woken Warriors (c) vs B-Team – Raw Tag Team titule

Vedran Karlić: Dao bih sve da Matt Hardy dobije otkaz i vrati se na indy scenu, te bude zabavan kao Broken Matt Hardy. Stoga, ajmo B-Team. S kojima neće znati što raditi jednom kada uzmu naslov, što je tema koja se ponavlja kod svakog tag tima.

Alen Butumović: Kako je ovo dosadno. Hardy i Wyatt su užasno dosadni kao prvaci, ništa ne rade i cijelo vrijeme su naporni. A s Axelom i Dallasom pokušavaju napraviti kopiju toga tima i to meni jednostavni nije zanimljivo. Jer ovo izgleda kao šala. A meč neće biti nimalo dobar. Neka ovo prestane na bilo koji način.

Baron Corbin vs Finn Balor

Vedran Karlić: Za razliku od mnogih, nisam fan Balora. No i takav je bolji nego Corbin. Tako da je za mene tu sve jasno.

Alen Butumović: Ovo je mogao biti jako dobar meč uz neku stipulaciju, sada ćemo zato dobiti jedan vrlo površan meč koji neće biti baš od neke pretjerane koristi. Ne znam što će bilo koji od njih dvojice imate ove pobjede, a Corbinov novi akt mi ne ide u dobrom smjeru. Sve je katastrofa.

Carmella (c) vs Asuka – SmackDown Women’s titula (Ellsworth zaključan u kavezu iznad ringa)

Vedran Karlić: Kada Carmella bude barem solidna u ringu onda će me ovaj meč interesirati. PS: Asuka je do prije par godina imala niz bez singles poraza gdje joj nitko ništa nije mogao, a sada se boji čovjeka koji se obuče kao ona.

Alen Butumović: Nadam se pobjedi Asuke jer je Ellsworth nešto najgore što se moglo desiti u ovome trenutku. A stipulaciju neću ni komentirati, oni ovo smatraju ekstremnom stipulacijom i to je žalosno. Volio bih biti optimističan s budućnosti Asuke u diviziji kao i s mnogo stvari na ovom showu, ali jednostavno ne mogu.

Alexa Bliss (c) vs Nia Jax – Extreme Rules meč za Raw Women’s titulu

Vedran Karlić: Čestitam, upravo ste postali gubitnik nakon ovoga meča. Pošto ne znam što je gore, da Alexa zadrži pojas, ili da ga Nia ponovo osvoji nakon što su ga skinuli s nje, i nakon što je mijenjala polaritet heel-face dinamike kao u danima ‘ženske revolucije’.

Alen Butumović: Meč će biti vrlo vjerojatno loš iako je stipulaciju takva kakva je. Ionako neće koristiti više oružja od jednog običnog štapa i eventualno jedne stolice. Zašto je na ovom showu sve ovako dosadno, glupo i naporno?

New Day vs SAnitY – Tables meč (Kickoff)

Vedran Karlić: Kickoff meč za kojeg me nije briga, a vjerujte, bilo bi da je na main showu i da su mu dali neko značenje.

Alen Butumović: Evo napokon jednog meča koji me interesira i koji bi mogao biti kul. I onda shvatiš da je na Kickoffu. Šteta, zaista šteta.

Andrade ‘Cien’ Almas vs Sin Cara

Vedran Karlić: Cien je na preshowu. Pametnom dosta.

Alen Butumović: Imali su vrlo dobar kratki meč na SmackDownu, tako da se imam pravo nadati jednako dobrom meču i ovdje, ali što mi vrijedi to kad je na Kickoffu meč.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "WWE Extreme Rules 2018 predviđanja"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*