WWE Evolution 2018 predviđanja

Pred nama je i taj navodno povijesni show, ekskluzivni ženski PPV, po prvi puta u povijesti WWE-a, a evo i naših predviđanja vezanih uz sve što je planirano za taj show.

Meč za Women’s Raw titulu: Ronda Rousey (c) vs Nikki Bella

Alen Butumović: Ovo će biti naš main event nažalost. I čuo sam tu glasinu kako su one cijeli tjedan zapravo vježbale to što planiraju izvesti u ovom meču. I to je jako loše. Jer se boje pogrešaka, botcheva i svega ostaloga i zato će totalno prije meča zaplanirati svaki mogući detalj. I onda će se u jednom trenutku u meču sigurno desiti da jedna zakasni ili jedna urani i sve će otići k vragu jer se neće znati snaći zato što su sve zacrtale si prije meča. Rousey je u takvim situacijama neiskusna, a Bella nije nitko tko joj može pomoći u tome, ona ne može ni sama sebi pomoći. Tako da ne očekujem ništa od ovog meča, ako bude prosječan bit će super i iznad svakih očekivanja.

Filip Stanković: Ovo je main event zato što privlači puno casual fanova. Cijela amerika, tj. cijeli svijet voli Rondu. Nikki je već dugo u WWE-u i njen fizički izgled je nešto što je cijenjeno kod publike. Da se gleda wrestling kvaliteta, Becky i Charlotte bi sigurno bile u main eventu. Ne očekujem kvalitetan wrestling meč kao što će Toni Storm i Io Shirai pružiti, dapače biti će dosta lošiji meč od toga. 99% je sigurno da će Ronda ostati prvak.

Last Woman Standing meč za Women’s SmackDown titulu: Becky Lynch (c) vs Charlotte Flair

Alen Butumović: Last Man Standing je stipulacija koju možeš odraditi ili sjajno ili ne baš tako dobro. U NXT-u je bio jedan LMS meč prije nekog vremena i cure su to odradile izvrsno, no nisam siguran kako će ovo ispasti. Nadam se da će biti barem jako dobro i da neće silovati 9-count spotove kako to inače zna biti u klasičnim klišejskim LMS mečevima.

Filip Stanković: Radujem se ovom meču. Vidjeli smo već dosta običnih njihovih mečeva, odlično je to što su stavili LMS stipulaciju. Nadam se da će ju dobro iskoristiti. Vjerujem kako će Becky retainati.

Meč za Women’s NXT titulu: Kairi Sane (c) vs Shayna Baszler

Alen Butumović: Imali su dobar meč na Takeoveru, no opet, nisam siguran koliko ljudi poznaju njihov program i koliko su upoznati s time što obje predstavljaju. Tako da neće postaviti letvicu očekivanja jako visoko jer bi se moglo desiti da meč bude totalno bland zbog publike.

Filip Stanković: NXT ima najbolji sustav korištenja ženske divizije. Trenutno nemaju nekih velikih zvijezda, većinom su tu cure sa prošlog Mae Young Classica poput Sane, Baszler, Belair, Evans. Oni za razliku od main rostera koriste sve cure i sve su uglavnom u nekoj priču. Main roster pravi priču samo oko titule dok ostale ne rade ništa. Očekujem da će ovo biti jedan od boljih mečeva večeri. Njihov feud traje još od Mae Young Classic finala prošle godine što daje začina cijeloj priči između njih dvije.

Mae Young Classic Finale: Toni Storm vs Io Shirai

Alen Butumović: Ne mogu se oteti dojmu kako će publika za ovaj show biti loša, odnosno da će biti previše casualaca koji niti su gledali Mae Young Classic, niti znaju tko su ove dvije. Ovaj bi meč s 15 minuta u Full Sail uvjetima ili u NXT Takeover uvjetima bio fantastičan. Ovdje će vjerojatno biti samo solidan meč, osim ako publika ne shvati u međuvremenu da je ovo potencijalno najbolji meč koji će vidjeti na ovom showu. Nadam se da će atmosfere i energije biti jer ako toga nema, koliko god da je ono što rade u ringu dobro, zapravo ništa ne vrijedi. Ja bih čak volio vidjeti kako Storm osvaja ovo.

Filip Stanković: Nisam pratio Mae Young Classic već samo polufinale. Ne sjećam se kad sam zadnji put takva dva kvalitetna ženska meča u WWE-u. Ishod meča može otići na obje strane. Ne bih imao problema ni sa jednom odlukom. Obje su osuđena na dobru NXT karijeru, a dalje kako bude(znamo svi kako je na main rosteru). Ovo je moj dark horse večeri.

Alicia Fox & Mickie James vs Trish Stratus & Lita

Alen Butumović: Dok je Alexa Bliss bila u njemu, onda je hajde ovaj meč otprilike imao nešto sitno težine. S Aliciom Fox ovo je čisti squash meč koji ne bi smio trajati duže od 4 minute. Neka Stratus i Lita ispucaju svoje trademark poteze jer to je zašto su ih vratili, a sve ostalo što su možda naumili neka slobodno preskoče.

Filip Stanković: Lita i Trish su možda najveće zvijezde koje nisu aktivne i njima su dali poseban meč za razliku od drugih veteranki koje su strpali u Battle Royal meč. Znamo da većina wrestling fanova je nostalgična i njima će se sigurno dopasti ovaj meč zbog Lite i Trish, meni osobno ne. Što se tiče Fox i Mickie James, koga je još trenutno briga za njih u 2018. godini?

The Riott Squad  vs Bayley, Sasha Banks & Natalya

Alen Butumović: Koga briga, ne znam je li itko s ove slike imalo relevantan. Tako da je ovaj meč također potpuno irelevantan i nema nikakvog značaja.

Filip Stanković: Meč je tu samo da popuni mjesto na cardu. Ne očekujem ništa od njega.

Battle Royal – pobjednik dobiva meč za titulu u budućnosti

Alen Butumović: Ovo me tako ne zanima i potpuno mi je svejedno tko će ovo osvojiti i tko će dobiti priliku za titulu. Samo se toplo nadam da će ove koje vraćaju natrag iskoristiti da ove mlađe cure i trenutne hrvačice dobiju na momentumu i svemu ostalom.

Filip Stanković: Volio bi da pobjedi ili Asuka ili Ember Moon. Jedne su od najboljih wrestlerki u WWE-u, a ne rade apsolutno ništa. Također bi volio da učine zabavnim ovaj Battle Royal, ali ne vjerujem da će tako biti. Dobiti ćemo prosječan Battle Royal u najveću ruku. Dobro je to što meč ima nekakvu važnost za razliku od Wrestlemania Battle Royala.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "WWE Evolution 2018 predviđanja"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*