WWE Elimination Chamber 2018 predviđanja

Elimination Chamber je pred nama, a ProHrvanje vam donosi naša predviđanja o mečevima, potencijalnim pobjednicima i svemu ostalome što dolazi u paketu.

Muški Elimination Chamber meč – pobjednik dobiva meč za Universal titulu

Alen Butumović: Ima dobrih učesnika u meču i stvarno se nadam dobroj izvedbi svih te da će meč parirati prošlogodišnjem SmackDown Elimination Chamber meču. Sviđa mi se i što su odredili tko će ući zadnji a tko prvi. Da, možda nećemo imati napetost na kraju kao kada bismo iščekivali tko ulazi zadnji, ali nema veze. Dobro su izgradili meč na međusobnim interakcijama svih sedmorice, a onda su začinili build sjajnim Gauntlet mečom. Reigns ovdje je glavni favorit u meču, ali ja i dalje mislim da će ovo biti dosta uzbudljivo i da ćemo moći uživati na kraju. Baš me zanima kako će bookirati Strowmana ovdje, a isto tako i Rollinsa. Elias kao zadnji ulazak je zanimljiva odluka jer ga publika obožava i vjerujem da će donijeti malo atmosfere na kraju.

Filip Stanković: Odlično su postavili ovaj meč. Dobili smo toliko kvalifikacijskih mečeva, mečeva za poziciju u meču, pa i veliki Gauntlet meč. Svi su oni bili na jednoj visokoj razini. Svaki Raw se bazirao baš na ovaj meč i sva sedmorica koja su u meču su zasluženo tamo. Očekujem jednu ludnicu od meča, nešto tipa prošlogodišnjeg Elimination Chambera. Ovaj meč ima problem kao i prošlogodišnji. Pobjednik je očit. Reigns uzima bez dileme.

Ženski Elimination Chamber meč – Raw Women’s titula

Alen Butumović: Ovdje ću biti suzdržan kao i za Royal Rumble meč. Neću očekivati ništa odlično, neću očekivati ništa loše. Idem vidjeti kako će funkcionirati. Nisam znao kako će ispasti Rumble meč pa su me iznenadili kvalitetnim mečom. Nadam se da će to biti slučaj i ovdje. Ovo je meč koji se strukturom lako može uprskati i kada izgubite publiku jednom, ne znam baš kako će ju vratiti. Trebaju dobro posložiti kockice, izgraditi meč na interakcijama između Alexe, Sashe i Bayley jer mislim da su to tri glavne cure u ovome meču. Ljudi još nisu investirani u Rose ili Devile i ne znam kako bi meč funckionirao da ga njih dvije nose. Sve skupa, vidjet ćemo što će biti. Nadam se dobrom meču. Što se pobjednika tiče, ne znam niti ja sam. Ja nemam problema da Alexa nosi titulu još mjesec dana. Staviti sada titulu na Bayley ili Sashu bi bilo malo glupo jer znamo da je Asuka osvaja ubrzo.

Filip Stanković: Nisu nas baš zainteresirali za first ever Women Elimination Chamber. Žene u meču također nisu nešto posebno zanimljive. Nadam se da neće biti onoga : „ Žene ne smiju pružiti ono najbolje da ne bi zasjenile muški meč“. Pobjedu odnosi ili Sasha ili Alexa. Jedine su one koliko toliko relevantne u meču.

Ronda Rousey potpisuje ugovor

Alen Butumović: Vjerojatno će postaviti taj meč s HHH-om i Stephanie za WrestleManiju. Zato ovo i rade na PPV-u. Nemam ništa protiv toga ako neće uzeti 78 minuta od showa. Baš me zanima kako će se snaći Ronda na mikrofonu i ako se bude našla u fizičkom okršaju s nekim.

Filip Stanković: Veselim se vidjeti Rondu. Prikazali su je kao nešto bitno. Nadam se da će segment biti smislen, bez nekakvih nejasnih promoa i sličnih gluposti.

Raw Tag Team titule: The Bar (c) vs Titus Worldwide

Alen Butumović: Ovo može biti razumna odluka samo, i samo ako Revival ide na titule na WrestleManiji. Nemam interesa za ovaj meč iskreno, a to pokazuje i činjenicu da su ga najavili usput tek prije par dana za ova PPV. Imali su već par mečeva na Rawu i nisu me baš impresionirali, tako da ne znam iskreno zašto bi ovdje. Titus i dalje meni ne znači ništa, mislim da je potpuno bezličan i da ne pridonosi apsolutno ničemu. Vjerojatno Bar ovo uzima jer sve drugo bi bila katastrofa.

Filip Stanković: Ne zanima me nešto previše. Već smo vidjeli ovo dosta puta, a nemaju baš nikakve šanse Apollo i Titus.

Asuka vs Nia Jax – ako Nia pobijedi, bit će ubačena u meč za Women’s titulu na WrestleManiji

Alen Butumović: Solidno postavljen meč. Može biti dobar svakako. Imale su oni par kvalitetnih stvari u NXT-u i nadam se da će ovdje, uz barem 10 minuta, to i ponoviti. Što se tiče pobjednika, nekako ne vjerujem da će Asuka ovdje izgubiti i da će Nia na titulu s njom, mislim kako je ovo bilo često nešto da ostavi Asuku zaposlenom prije WrestleManije. I to je u redu. Dobro će joj doći ova pobjeda ovdje.

Filip Stanković: Imale su već na Rawu jedan solidan meč, tako da se nadam da ćemo i ovdje to dobiti. Imaju one u sebi jedan vrlo dobar meč. Asuka nastavlja svoj nepobjedivi niz.

Matt Hardy vs Bray Wyatt

Alen Butumović: Njihovo je rivalstvo kao trebalo imati sve predispozicije da bude odlično, a na kraju je ispalo….pa totalno suprotno. Vrlo generično, vrlo nemaštovito. Od Hardyja za kojeg se očekivalo da će procvasti u novoj ulozi nisu napravili ništa, a Bray Wyatt je i dalje Bray Wyatt kojeg gledamo zadnjih godina. Apsolutno nemam interesa za ovaj meč, a ne znam ni zašto bih imao. Ako me iznenade, ja sretan, ali ako ovo bude najgeneričniji meč koji ćete ikad vidjeti, to ste mogli i očekivati.

Filip Stanković: Priče skoro pa i nema, a bilo je jako puno prostora za nju. Nisu ništa napravili sa Woken Hardyem. Ne očekujem ovdje ni dobar meč baš.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "WWE Elimination Chamber 2018 predviđanja"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*