WWE Cruiserweight Classic #8 recenzija

Ovotjednom epizodom započeli smo četvrtfinale Cruiserweight Classica te smo tako dobili prva dva četvrtfinalna meča. Moja mišljenja o svemu što se dogodilo na showu pročitajte u nastavku.

 

011_CWC_08262016ca_928--fba621dd9fdfb16c6ae21c331340a2fb

Gran Metalik vs Akira Tozawa 

Izvanredan meč, pripada onoj užoj skupini najboljih mečeva ovog turnira. Izvrsna akcija ispunjena atraktivnim highflying potezima, intezivnim udarcima i kontrama. Gran Metalik mi je jedan od najdražih u ovome turniru, a ovdje je pokazao zašto. Nekoliko fantastičnih near fallova pri kraju, osobito onaj Deadlift German Suplex Tozaw, kojim je do sada dokrajčio oba protivnika, ali ne i Metalika. Obojica također imaju fantastičan Suicide Dive. Drago mi je da je Metalik prošao dalje, definitivno jedan od najboljih highflying hrvača trenutno. Ne bi mi bilo žao niti da osvoji cijeli turnir.

20160831_cwc_brain--c9e60f5df06fd08a32b1ad52e601353a

Kota Ibushi vs Brian Kendrick

Moj meč turnira za sada definitivno. Ibushi je imao još jedan izvanredan meč s jednako izvanrednom izvedbom. No, Kendrick je također zasjao u ovome meču. Od početka turnira mi se svidio njegov karakter negativca, a to je najviše pokazao u ovome meču kada je taktičkim nadmudrivanjima (zaplitanje Ibushijeve noge u ogradu kako bi dobio pobjedu odbrojavanjem) pokušao pobijediti Ibushija. Također, izvodio je razne kreativne poteze kao što je onaj Neckbreaker u Turnbucklove. Ibushi je letio svuda i nevjerojatno je kako je svaki njegov potez bio fluidan. Udarci su mu također bili jako intezivni i dobro su se uklopili u cijelu tu priču s Kendrickom koji je već u kasnijim godinama svoje karijere i takvi udarci mogu biti ključni za daljni razvoj meča. Činilo mi se i kako je Ibushi izveo nekoliko poteza koje koristi Kenny Omega što je bio odgovor na Omegino korištenje Ibushijevih poteza u finalu Climaxa. Zaista fantastičan meč, odlično su ispričali priču s Kendrickom kojemu je ovo najvjerojatnije zadnja veća prilika da postigne nešto u karijeri i na kraju je zakazao. No, to je stvorilo jedan odličan trenutak nakon meča kada je Bryan došao u ring i zagrlio Kendricka. Ovo je bio jedan od manje predvidljivih mečeva na turniru, ali nemam problema s time što je Ibushi prošao dalje. On ima najkvalitetnije mečeve na turniru u ovome trenutku tako da vjerujem kako će dostaviti i u polufinalu, a onda eventualno i u finalu.

Ukupno mišljenje: Mislim da bolje od ovoga nisam vidio ove godine. Predivan show. Imali smo dva po meni ****+ meča što je sasvim fantastično i to još jednom dokazuje koliko je ovaj turnir dobar. Jedan sat je proletio uz odličnu prezentaciju showa, videima, izvanrednim komentatorima te na kraju krajeva predivnim wrestlingom. Zaista nešto najbolje što sam vidio ove godine. Kakav show.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "WWE Cruiserweight Classic #8 recenzija"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*