WWE Cruiserweight Classic #3 recenzija

Treća epizoda prve runde Cruiserweight Classica je iza nas. Vidjeli smo mnoge zvijezde iz Evolvea poput Gulaka ili Zack Sabrea, a koja su naša mišljenja o četiri meča koja su se dogodila na showu pročitajte u nastavku.

 

001_CWC_06232016ca_2386--8391df2f80141e7aded13befc45c72d4

Zack Sabre Jr. vs Tyson Dux

Alen Butumović: Nikada, ali apsolutno nikada neće pogriješiti ako odlučite pogledati meč Zack Sabrea, bilo da meč traje 2, 7 ili 35 minuta. Ovo je bio jako zabavan meč, kao i očekivano. Dosta se razlikovao od dosadašnjih mečeva na turniru, bazirali su se na grappling što je jako tipično za jedan meč ZSJ-a. Sabre je zasjao u meču, njegove tranzicije iz jednog zahvata u drugi su bilo predivne, no moram priznati kako je Tyson Dux uspio ostati ravnopravan tijekom meča, pokazao je dobre vještine i dobru dozu agresivnosti. Sabre je na kraju sasvim očekivano pobijedio. Predviđam njegovu pobjedu u ovom turniru ili u najmanju ruku prolazak u finale.

Emir Ahmethodžić: Sabre uvjerljivo favorit i očekivano pobjeđuje. Mislim da će završiti na njemu i Ibushiu. Publika je u potpunosti na Sabreovoj strani, već mi je malo žao Duxa. Ovo je bila samo egzebicija, gdje je Sabre pokazivao šta zna. Zna dosta, moram priznati.

011_CWC_06232016ej_2332--cf8b5f7ad065195c6aa24c0f3b8e06fe

Drew Gulak vs Harv Sihra

Alen Butumović: Gulak je još jedan tehnički potkovan hrvač i iako nije na razini Sabrea, zabavan je. Ovaj meč nije trajao dugo, ali je bio solidan. Nekoliko lijepo izvedenih zahvata i solidna akcija sve u svemu. Sihra je izveo Superplex, ali ga je Gulak potom stavio u Dragon Sleeper za pobjedu. Sihra nije bio loš, izveo je nekoliko prilično dobrih poteza, ali bilo je očekivano da će Gulak proći. Nemam ništa protiv toga, zapravo mi je Gulak jedan od dražih u Evolveu.

Emir Ahmethodžić: Ovo je bio već dobar match. Dobre izmjene na početku. Gulak je dobro izgledao, ali sam navijao da barem jedan od ovih Indijaca prođe, ali je na kraju Gulak uspio tapkati Sihru. Dobar je i Sihra, šteta stvarno. Springboard crossbody van ringa je jako dobro izgledao.

013_CWC_06232016ca_3009--3ca7abdc0cd0286aa1dd6248c23aafe8

Tony Nese vs Anthony Bennett

Alen Butumović: Nese je, kao i u većini njegovih mečeva koje sam dosad pogledao, bio u prilično dobrom izdanju, udario je nekoliko stiff udaraca i uspio je ponešto izvući od Bennetta, ali taj dečko mi se nikako nije svidio. Nekako je izgledao dosta izgubljeno u meču, imali su nekoliko pogrešaka zahvaljujući njemu, a i udarci mu nisu baš bili najbolji. Sudac je morao pregledati Bennetta pri kraju meča iz nekog razloga. Ne znam je li to bilo za stvarno ili su samo htjeli pokazati kako može doći i do takvih trenutaka u ovom turniru gdje sudac na moment zaustavi meč. Nese je pobijedio s 450 Splashom.

Emir Ahmethodžić: Isto prilično solidan match. Bennett mi se na početku više svidio jer je izgledao flashy i tip koji bi mogao uspjeti u WWEu, ali mi se kroz match više dopao Nese. Stvarno je izgledao kao zvijer u matchu. Dosta brz i snažan, i mislim da je to kvaliteta koju WWE svakako treba prepoznati. Kvalitetan je borac. Zabrinuo me Bennett na kraju, jer je izgledalo kao da se onesvijestio kod powerslama, a čak je i sudija prekinuo na kratko, ali je ipak sve bilo ok, Nese je odradio 450 Splash za kraj i pobijedio. Sviđa mi se ovo. Bit će Nese vs Sabre u drugom krugu. Ovo bi mogao biti jako dobar match zapravo.

021_CWC_06232016ej_0575--8c39d2a07f26bc9c47efc07bf04c8fa9

Brian Kendrick vs Raul Mendoza

Alen Butumović: Meč je bio jako zabavan, na razini početnog meča, ali se potpuno razlikovao od njega. Ovdje smo pak vidjeli dosta highflying akcije i odličnih poteza. Brian Kendrick je bio u odličnom izdanju, ali moram pohvaliti i njegovog protivniku Mendoza na prilično impresivnom meču. Kendrick je tijekom meča na trenutke davao naznake negativca što mi se jako svidjelo jer kako bude dolazio kraj turnira trebat će im polariziranih karaktera. Trenutak kada je Kendrick nabio konopce u usta Mendoze i jednostavno ih udario nogom, što je prouzrokovalo da krv krene iz Raulovih usta je bio jedan od najbolji trenutaka na turniru, veoma brutalan potez. Coast to coast dropkick Mendoze je bio impresivan. Kendrick je na kraju ostvario pobjedu s Bully chokeom. Očekivana pobjeda za njega, nemam ništa protiv toga.

Emir Ahmethodžić: Wrestling je posljednja stvar kojom se treba baviti Mendoza dok nosi aparatice za zube. Vec je u prve tri minute počeo krvariti iz usta. Mendoza je zapravo jako dobar. Sa Kendrickom sam već donekle upoznat, ali Mendoza me impresionirao ovdje. Mendozo je čak i publiku uspio osvojiti ovdje. Kendrick je ipak uspio pobijediti na kraju. To sam donekle očekivao kada sam vidio kako su koristili Tajiria na zadnjem showu. Kendrick je i dalje jako dobar, ali čestitke idu i Mendozi na sjajnom nastupu.

Ukupni dojam:

Alen Butumović: Još jedna jako dobra epizoda s dva veoma zabavna meča, a što je najbolji, bili su različiti po stilovima i strukturi. Jedini meč koji mi se nije baš svidio je bio onaj između Nesea i Bennetta. No, sve u svemu sam zadovoljan.

Emir Ahmethodžić: Solidan show. Zadnji je bio možda malo bolji, ali je i ovo prilično dobro. Zadnja dva matcha su ispala najbolja.

Be the first to comment on "WWE Cruiserweight Classic #3 recenzija"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*