WWE Crown Jewel 2018 predviđanja

Danas je na redu Crown Jewel PPV iz Saudijske Arabije, show oko kojeg je zadnjih tjedana bilo dosta upitnika, gdje će se dogoditi, hoće li se uopće dogoditi, ali na kraju ćemo ipak dobiti taj show. Ono što vi trebate znati je da glavni dio showa kreće u 5 popodne po našem vremenu i da će biti prikazan na ProHrvanje Networku!

Kickoff – Shinsuke Nakamura (c) vs Rusev – US titula

Alen Butumović: Nasumično dodan meč u zadnji tren koji bi mogao biti solidan, ali vjerojatno neće jer kad je Nakamura zadnji puta imao pamtljiv meč?

Filip Stanković: Nasumičan meč za US titulu? Svaka čast WWE.

The Bar (c) vs New Day – SD Tag Team titule

Alen Butumović: Nadam se da će dobiti više od 8 minuta i da će imati jako dobar meč jer to mogu. Ali tu je Big Show koji će se vjerojatno uplitati u ovo tako da bismo lako lagano mogli dobiti nekakav šrot od meča. Nadam se da sam u krivu. Predviđam pobjedu Bara.

Filip Stanković: Ova dva tima nemaju limita. Mogu odraditi najbolji tag team meč ikad, ali ako bude uplitanja i pretjeranog overbookinga, meč neće ispasti dobro. Nadam se da će Bar retainati. Treba malo maknuti New Day od titula.

WWE World Cup 

Alen Butumović: Četvrtfinalni parovi ne izgledaju nešto, možda dobijemo neki solidan meč. U polufinalu bismo mogli dobiti nešto dobrog, ako recimo Angle i Rollins budu prošli dalje s jedne strane. A finale nadam se da će biti dobro. Volio bih ondje vidjeti meč između Rollinsa i Mysterija. Što se tiče nekog značaja ovog turnira, baš ga i ne vidim, tako da ne znam točno što će ovim turnirom pobjednik dobiti.

Filip Stanković: Turnir koji nema nikakvog značaja, ali mislim da bi mogli dobiti sedam solidnih mečeva. Kao glavnog favorita vidim Reya jer se tek vratio pa mislim da će mu zbog toga dati pobjedu. Nadam se da Angle neće pobijediti Zigglera, ali zato postoje male šanse. Također očekujem Deana u ovom turniru na način da košta Rollinsa pobjede u nekom meču.

Triple H & Shawn Michaels vs Undertaker & Kane 

Alen Butumović: Volio bih vjerovati kako ovaj meč neće dobiti više od 10 minuta, ali to nažalost ne izgleda da će biti tako jer su HHH i Taker na Showdownu dobili gotovo pola sata pa ne vidim zašto bi ovaj meč dobio drugačiji tretman. Ako bude tako, meč bi mogao konkurirati već spomenutom meču za najgoreg godine. Toliko me ovo ne interesira, toliko mi je ovo bilo mučno za gledati ovih tjedana.

Filip Stanković: Jedan veteranski meč za malo stariju publiku. Čak nisam primjetio toliko hype koliki sam mislio da će biti oko ovoga meča kod casual fanova, a ipak im se Shawn Michaels vraća. Segmenti na Rawu su bili prilično bezveze, možda je do toga.

AJ Styles (c) vs Samoa Joe – WWE titula

Alen Butumović: Imam dva problema s ovim mečom. Prvi je taj što je za titulu, a mislim da Joe ne bi trebao, nakon što ga gotovo mjesec dana nije bilo, samo jednim napadom zaslužiti još jedan meč za titulu nakon nekoliko poraza. Drugi je taj što ovaj meč nema stipulaciju, a njihov prethodni je imao, tako da je ovo mala degradacija njihovog feuda i definitivno ne paše. No, razumijem da su bili u ovoj situaciji prisiljeni napraviti nešto ovakvo jer je Bryan odustao od Crown Jewela, tako da su valjda izvukli situaciju onako kako su najbolje u tom trenutku mogli. Prema eto, ideala bi bila da je ovo meč bez titule na liniji sa nekom Hardcore stipulacijom. Očekujem pobjedu Stylesa.

Filip Stanković: Bryan je malo zeznuo WWE oko ovoga meča, ali ga razumijem. Oni su morali nešto na brzinu napraviti. Ovo nije veliki meč kao što je to trebao biti između Bryana i Stylesa jer smo ovaj feud već gledali mjesecima, ali mislim da bolje rješenje na Bryanov bojkot nisu mogli naći. AJ Styles sigurno pobjeđuje.

 

Braun Strowman vs Brock Lesnar – Universal titula 

Alen Butumović: Samo se nadam da titula nikako ne ide na Lesnara i da Strowman izlazi van kao prvak. Ili da u najgorem slučaju se netko uplete u meč i ostanemo bez pobjednika pa titula ostane vakantirana još neko vrijeme. Sve samo ne Lesnar. Od meča ne očekujem ništa puno, nisam očekivao ni kad je Reigns još bio najavljen, a kamoli sada. Možda iznenade.

Filip Stanković: Roman je ovdje trebao odnijeti pobjedu, ali se dogodilo to što se dogodilo i WWE je morao naći novi plan za ovaj meč. Postoje dva načina na koji meč može završiti. Prvi je da Strowman pobijedi i osvoji titulu. Drugi je da meč završi sa nekakvim prljavim krajem(diskvalifikacijom ili odbrojavanjem), pa titula ostane i dalje bez vlasnika. Ja bi čak više volio ovaj drugi način jer nisam fan Strowmana i draže bi mi bilo gledati Deana, Rollinsa, Balora i ekipu kako se bore za Universal titulu. Prošli njihov meč je ispao katastrofa, a ne vjerujem ni da će ovaj biti nešto bolji.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "WWE Crown Jewel 2018 predviđanja"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*