WWE Clash of Champions 2019 predviđanja

Otvaramo jesen 2019. u WWE-u s PPV-om na kojem će sve titule biti branjene, Clash of Champions. Evo predviđanja.

Cruiserweight Championship match: Drew Gulak (c) vs. Humberto Carrillo vs. Lince Dorado

Jedan od manje zanimljivih Cruiserweight mečeva u zadnje vrijeme. I dalje mislim da će biti solidno, ali me ne interesira previše. Kako god bilo, svejedno će završiti na Kickoffu tako da se nemamo čemu veseliti. Nadam se da Gulak zadržava titulu.

Women’s Tag Team Championship Match: Alexa Bliss and Nikki Cross (c) vs. Fire and Desire

Stanje ovih titula je apsolutno žalosno i nemam nimalo interesa za ovaj meč. Nije me briga kako će se odigrati, nije me briga tko će biti prvak jer držati ove titule ne znači apsolutno ništa. Došli smo do toga da 24/7 titula lagano postaje relevantnija od ovih pravih titula, a ove ženske titule su davno prešišali. Nadam se da će trajati što kraće meč.

Smackdown Tag Team Championship Match: The New Day (c) vs. The Revival

Meč za kojeg bi svatko rekao da u idealnim uvjetima može biti izvanredan. Nažalost, ovo je WWE i ovo nisu idealni uvjeti tako da od ovog očekujem samo zabavan meč. Ne znam zaista tko će ovo osvojiti jer mi se booking tag divizije gadi u zadnje vrijeme jer se malo-malo dogodi neka promjena prvaka i onda svi ti reignovi budu kratki i beznačajni. Prije bih se veselio kada bi Revival uzeo titule, sad to ne znači apsolutno ništa.

Raw Tag Team Championship Match: Seth Rollins and Braun Strowman (c) vs. Dolph Ziggler and Robert Roode

Ono kad se za timske titule bore dva tima koja nisu bili timovi do prije tri tjedna. Roode i Ziggler su tandem s kojima WWE ne zna što će pa ih je odlučio upariti jer umjesto dva problema sada imaju jedan. A Strowman i Rollins su upareni radi dosadnog storylinea za Universal titulu. Očekujem ovdje dosta trzavica između prvaka koji će u konačnici izgubiti titulu i otići posvađani u međusobni meč kasnije na showu. Kako nepredvildjivo.

Intercontinental Championship Match: Shinsuke Nakamura (c) vs. The Miz

IC titula izgleda nikad nije bila na nižim granama. Nakamura je prvaka što bi na papiru trebalo biti dobro, ali on nije imao dobar meč sto godina tako da ni ovdje ne očekujem nešto posebno. Možda iznenade, ali Nakamura bi tada trebao biti posebno raspoložen tako da ne znam baš hoće to tako biti. Mislim da Nakamura zadržava titulu, ali da će se ovo nastaviti.

United States Championship Match: AJ Styles (c) vs. Cedric Alexander

Nadam se da će ovaj puta dobiti nešto više vremena jer ovo je jedan od rijetkih mečeva na cardu koji može spasiti ovaj PPV od totalnog kolapsa. Imali su kratki zabavan meč na Rawu prošli tjedan, ali mislim da oni uz 15 minuta mogu napraviti puno više. Ne očekujem promjenu prvaka, po meni bi bilo dobro da AJ drži titulu još neko vrijeme.

No Disqualification Match: Roman Reigns vs. Erick Rowan

Meni se ova priča sviđa, možda sam u manjini, ali meni se dopalo. Malo je krenulo na smiješan način, ali kasnije se razradilo u jednu zanimljivu priču punu događanja. Iako je No DQ meč ne očekujem nešto previše samo se nadam da neće biti dosadno. Mislim da Roman dobiva.

Smackdown Tag Team Championship Match: Bayley (c) vs. Charlotte Flair

Bayley nije dobila najbolji booking tretman nakon heel turn, štoviše ne mogu reći ni da je dobila zadovoljavajuć tretman. Ne osjećam neku promjenu u njenoj osobnosti i to me ne veseli. Mislim da bi ovo mogao biti solidan meč, sve ovisi kako će ga graditi i kojim će stilom ovdje Bayley ići. Pretpostavljam da Bayley zadržava jer ako izgubi e onda bome je u teškim problemima.

Raw Women’s Championship Match: Becky Lynch (c) vs. Sasha Banks

Volio bih reći kako je ovo jedan od kandidata za meč večeri ali nekako sam skeptičan i dalje. Njih dvije imaju dobru kemiju, sjećam se onog Takeover meča od prije par godina koji je bio fantastičan. Volio bih da takvo nešto ponove i ovdje, ali ne znam baš hoće to proći. Vidjet ćemo što Sasha ima ovdje za pružiti. Ja sam predvidio kako Sasha uzima titulu ovdje a Becky odlazi na SmackDown s ovim draftom koji će se dogoditi.

WWE Championship Match: Kofi Kingston (c) vs. Randy Orton

Meni je ovo definitivno najbolje građen meč i iskreno ne znam zašto nije dobio neku stipulaciju. Možda čekaju Hell in a Cell, to mi je jedina logična isprika. I dok ovo rivalstvo definitivno zaslužuje tu stipulaciju nekako bih volio da promijene nešto za taj PPV pa da ne gledamo treći njihov meč. Nadam se kako ovaj meč neće biti onako suhoparan kao onaj sa SummerSlamu. Nekako pretpostavljam da Orton uzima titulu, što po meni ne bi bila loša odluka s ulaskom u FOX eru.

Universal Championship Match: Seth Rollins (c) vs. Braun Strowman

Joj, imam nula interesa za ovaj meč. Toliko mi je storyline dosadan, nezanimljiv i već viđen da jednostavno nemam volje gledati ovo, a kamoli ne u main eventu. Ne očekujem dobar meč ovdje, samo se nadam da će trajati što kraće moguće i da nas neće smarati. Rollins uzima.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "WWE Clash of Champions 2019 predviđanja"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*