WWE Beast in the East pregled – WWEov Godzilla dominirao u Tokiju

WWE je po prvi put u histroiji uživo prenosio house show iz Tokijo, Japana. Za glavnu atrakciju su postavili Brock Lesnara, koji po prvi put radi house show od 2003. Lesnar je svakako bio dobra atrakcija, jer je Sumo Hall ispunjen čekajući The Beast Incarnatea da radi ono što najbolje zna – da uništava.

 

 

Jericho v Neville

Chris Jericho vs Neville
Ovo je bio vrlo dobar, skoro pa odličan meč. Drago mi je da su ovime mečom otvorili show. Dobili su poprilično dosta vremena, nešto više od 15-ak minuta i odlično to iskoristili. Jericho se u određenim trenutcima ponašao kao negativac što je bilo dobro. Zabavna akcija u završnim minutama s nekoliko dobrih kontri. Malo me pobjeda Jericha iznenadila, mislio sam da će Neville ostvariti pobjedu ovdje, što bi i ja mislim bilo bolje nego Jerichova pobjeda, ali ok. Neću puno se žaliti, dobio sam od ovoga što sam očekivao.

 

 

(c) N

(c) Nikki Bella vs Paige vs Tamina Snuka (Divas Championship)
Nije bilo tako loše, ali svejedno ništa vrlo posebno. Napravili su onaj Tower of Doom, što je za mene bilo očekivano jer je publika izgleda obožavala taj potez i to je dobro. Akcija je bila u redu s nekoliko dobrih poteza, no rezultat je bio predvidljiv i Nikki očekivano zadržava titulu.

 

 

Lesnar v Kingston

Brock Lesnar vs Kofi Kingston

Bilo je dobro za ono što je trebalo da bude. Svi su očekivali da će Lesnar pregaziti Kofia i ostatak New Daya, i to se upravo i desilo. Jedino za čim žalim je to što je bilo poprilično kratko. Možda bi bilo bolje da je gaženje Kofia potrajalo duže, ali sve u svemu ovo je bilo uredu. Poslije borbe je New Day uletio, ali je Lesnar uništio i Woodsa i Big Ea.

 

 

(c) Owens v Balor

(c) Kevin Owens vs Finn Balor (NXT Championship)

Sjajna borba između dvojice sjajnih hrvača. Prije same borbe je bila čitava svečanost sa predajom buketa borcima i ubacivanje raznobojnih traka u ring, nešto sasvim uobičajeno u Japanu za borbu za titulu, što je pridodalo već fantastičnoj atmosferi za Owens vs Balor. Owens je sjajno prikazan kao negativac ovdje, bacivši buket tako pljunuvši po Japanskoj kulturi i običaju, vrijeđanje Japana i publike te pokušajima da pobijedi Balora na odbrojavanje. Owens je i bio jedini borac na ovom showu kojem je publika iskazala mržnju kao prema negativcu. Balor i Owens su ispalili dosta svojih starih poteza sa nezavisne hrvačke scene, podsječajući i na Balorovo vrijeme u Japanu. Činjenica da je ovo i Cole napomenuo, kao i imena nekih od tih starijih poteza je bilo prijatno iznenađenje. Balor je na kraju pobijedio i postao NXT prvak, što dodaje dodatnu neizvjesnost u Owensovoj borbi sa Cenom na Battlegroundu. Owensovo odbijanje da prihvati rukovanje sa Balorom je bio šlag na jednoj dosta ukusnoj torti.

 

 

Cena & Ziggler v Kane & Barrett

Dolph Ziggler & John Cena vs Kane & King Barrett

Razočaravajuće. Od ove borbe se nije mnogo ni očekivalo, a sama činjenica da je ovo ostavljeno za glavni događaj večeri, pored borbe za NXT titulu i Lesnara (po kojem se i nazvao ovaj show), i da je bila najduža borba u trajanju od 24 minute je apsolutno poražavajuće. Nisu ništa posebno iskazali, i jedine svijetle tačke ovoga je odlični Barrett i njegove interakcije sa Zigglerom. Cena je na kraju pinao Barretta za mnogo očekivanu pobjedu njega i Zigglera i to je bio kraj inače dosta dobrog showa.

 

Be the first to comment on "WWE Beast in the East pregled – WWEov Godzilla dominirao u Tokiju"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*