WrestleMania preview – Triple H vs Roman Reigns

roman1-1200x675

Još u prosincu prošle godine Roman Reigns je osvojio WWE titulu pobijedivši Sheamusa. No, njegova vladavina nije bila baš ako bajna za njega jer ga je Vince prisiljavao da brani titulu u raznim mečevima pa tako i u Royal Rumble meču! Reigns je u tome meču uspio preživjeti skoro do kraja, no onda je u ring došao Triple H kojeg tada nismo vidjeli još od TLCa gdje ga je Roman prebio. Triple H je tako izbaci Reignsa iz meča te nedugo potom osvojio WWE titulu. Iduće večeri Stephanie je najavila kako ćemo imati Triple Threat na Fastlaneu između Reignsa, Ambrosea i Lesnara čiji će pobjednik ići protiv Triple Ha na WrestleManiji. Reigns je taj meč dobio i osvojio pravo borbe protiv Triple Ha. No već iduće večeri na Rawu, Triple H mu je poslao jasnu poruku prebivši ga i poslavši u bolnicu sa slomljenim nosom. Dok je Reigns bio u bolnici, Ambrose je pokušao oduzeti titulu HHHu te je tako dobio priliku na Roadblocku, ali je pokušaj bio neuspješan. Roman Reigns je eventualno napravio svoj povratak na Rawu te uzvratio Triple Hu napad. Je li Roman zaista spreman za još jednu WrestleManiju i hoće li vratiti titulu u svoje ruke ili će Kralj Kraljeva zadržati pojas oko svoga struka? Prema najnovijim informacijama, ovo bi mogao postati No DQ meč kako nalaže promotivni poster u Dallasu.

Vedran Karlić: Onog trenutka kada je Roman napao Triple Ha na prošlogodišnjem TLCu on je trebao postati negativac i to bi bio sjajan potez. Odluka i nije tako teška, zvižde mu u kojoj god dvorani se pojavi, zviždat će mu i na WM. Zadnjih nekoliko tjedana napravljeni su dobri pomaci u razvoju te zavade, no svi su oni došli puno prekasno, uz zaista grozan go home RAW. Zdravorazumska odluka prebaciti ga na negativca bi im se mogla obiti o glavu, uporno negirajući to razbjesnili su mnoge fanove. Pitanje je hoće li prihvatiti taj razvoj događaja (ako uopće do njega dođe) na WM, ili će zviždati ga neovisno o razvoju meča. U svakom slučaju, vjerujem kako možemo imati solidan meč. Pobjednik? Moram priznati kako mi je u ovom trenutku totalno svejedno, obje opcije su mi podjednako dobre i loše.

Emir Ahmethodžić: Build up je meni bio prilično dobar, ali su toliko uništili Reignsa do sada, da više nije ni bitno. Šta god sada napravio, publika će ga uvijek mrziti. Kada se nešto pokvari do ove mjere, obično biva vrijeme da se započne opet. Mislim da Romanu treba novi početak, i da bi to bilo odlično napraviti jednim heel turnom. Preko toga ga treba graditi i dozvoliti mu da razvije svoj lik, te ukoliko WWE i dalje osjeti potrebu da njega drže kao glavnog facea kompanije, kada postane dovoljno popularan (a vjerujem da bi) prebaciti ga ponovno na facea.

Do sada su obojica dobro izgledali. Jako brutalno i kao da su spremni uništiti jedno drugo na Maniji. Ukoliko se zaista doda i No DQ stipulacija kao što se šuška, vjerujem kako će ovo biti jako dobar match. Rezultat je prilično očit. Reigns uzima titulu.

Alen Butumović: Ovo je meč koji baš i ne želimo vidjeti, pogotovo ne kao završni meč na showu. Svi znamo u kakvoj je Reigns poziciji. Dobivao je prilično velike negativne reakcije na putu do WrestleManije te možemo očekivati da će se te reakcije nastaviti i ovdje. Što se tiče same priče, mislim da su obavili dobar posao u globalu i napravili nekako najviše što su mogli u ovoj situaciji, no naravno da nisu promijenili situaciju s Reignsom jer je kasno. Ne očekujem od meča puno ako bude običan, ali ako bude No DQ kako i nalažu oni promotivni plakati u Dallasu, e onda bi to mogao biti čak i odličan meč. Volio bih vidjeti nekih uplitanja u meč koji bi mogli učiniti ovaj meč dosta zanimljivijim. Što se tiče rezultata, mislim da je to jasno i da Reigns uzima titulu, osim ako se ne dogodi neko čudo i odluče se ići drugom putanjom. Ali ako Reigns osvoji titulu, onda se nadam da će ići nekim drugim putem s njim, a to je naravno i heel turn.

S WWE titulom iz Dallasa izići će

View Results

Loading ... Loading ...

 

Be the first to comment on "WrestleMania preview – Triple H vs Roman Reigns"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*