WrestleMania preview – Total Divas vs Team B.A.D. & Blonde

WrestleMania je pred vratima i ove godine smo odlučili malo drugačije organizirati preview najvećeg događaja godine. Svaki će meč dobiti zaseban članak. Večeras krećemo s onim manje važnijim mečevima.

187_RAW_03282016dg_1947--07669de111c9c59dfa0d70246dd80247

Sve je započelo s Lanom koja se namjerila na Brie Bellu. Nakon nekoliko tjedana njihovih interakcija, umiješalo se još cura među kojima su i Emma i Eva Marie koje su napravile svoj povratak iz NXTa ponovno na glavni roster. Hoće li tim B.A.D. & Blonde uspjeti se riješiti tima Total Divas i pokazati im kako su one samo razmažene žene koje misle da su slavne ili će tim Total Divas pokazati ostalim curama gdje im je mjesto?

Alen Butumović: Zaista ne očekujem ništa od ovoga i mislim da je ovo toliko nepotreban meč tako da mi je drago da je završio na Kickoffu. Drago mi je da se Emma vratila, ali mislim da niti ona neće pomoći ovome meču. Nadam se da će ovo kratko trajati. Očekujem pobjedu Total Divasa jer one imaju svoj reality show i sve to. Nisam oduševljen povratkom Eve Marie, ali nadam se da je onda nećemo gledati u NXTu.

Vedran Karlić: Divas meč je potpuno nausmičan i jako me je malo briga za njega. Eva Marie je najgora u kompaniji. Točka. Sama činjenica da će ona biti u meču i kako se WWE vraški trudi na propalom projektu je porazna. No, nisam siguran kako će biti najgora u meču – Lana bi se trebala boriti i bojim se kako to neće biti pretjerano kvalitetna. Kada se sjetim kako je bila zabavna prije godine dana. Žalosti me kako WWE tretira žene, uz malo truda čak je i ovo moglo biti dobro. Ovako, možda će dobiti koju minutu više nego inače, ali bojim se osjećaja prolongiranog trominutnog meča samo s više ljudi u njemu. Kada bi ovo imalo stipulaciju o gašenju Total Divas odmah bih navijao za one koje nisu na tom realityu.

Emir Ahmethodžić: Match koji je tu iz dva jednostavna razloga:

  1. da promovira Total Divas
  2. da pruži i ostalim curama platu za WM

Šteta je jedino za Emmu i Paige što moraju sudjelovati u ovome, a pogotovo je šteta što je Paige zadovoljna takvim položajem. Nadam se da će se Emma barem preko ovoga pogurati ka title sceni, jer postoji dosta zanimljivih potencijala kao Sasha vs Emma, ili Becky vs Emma. Očekujem pobjedu face tima, tj Total Divas predovđene Evom Marie. Bajno.

 

Koja grupa uzima ovaj meč?

View Results

Loading ... Loading ...

Be the first to comment on "WrestleMania preview – Total Divas vs Team B.A.D. & Blonde"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*