WrestleMania preview – The Usos vs The Dudley Boyz

Nastavljamo s našim previewom WrestleMania mečeva, a idući na redu je Tag Team meč između Dudleya i Uso braće.

dudley

Još prije više od mjesec dana, D-Von i Bubba napali su Usose i bacili ih kroz stolove. Publika nije bila zadovoljna njihovim akcijama, no nisu niti oni bili zadovoljni publikom. Naime, oni misle kako fanove nije briga za Dudley Boyse nego sam žele stolove i to je D-Vonu i Bubbi dosadilo te su odlučili više ne slušati fanove. Usosi su izgubili svo poštovanje koje su imale za legendarni tim te sada još uvijek traže osvetu nad njima. Hoće li Dudley Boyzi pokazati da još uvijek nisu za baciti ili će ih Usosi naučiti lekciju?

Alen Butumović: Još jedan meč od kojeg zaista puno ne očekujem. Usosi su zabavan tim koji može pružiti solidan meč, ali Dudleyzi su danas prilično trom i dosadan tim, tako da ne vjerujem da će ovo biti baš kvalitetno. Bilo bi bolje da su im dali Tables stipulaciju, stvari bi bile malo zanimljivije. Mislim da će Usosi ovo dobiti.

Vedran Karlić: Niti u jednom trenutku nisam vidio Usos vs Dudleys kao meč koji bi mi mogao stvoriti interesa, u konačnici je na tome i ostalo. Bilo je nekih dobrih segmenata, ali puno više lošijih stvari. Meč je zasluženo stavljen na Kickoff, a nekako sam mišljenja kako će braća Uso ugrabiti pobjedu. Nekako sam mišljenja kako će htjeti dati pojedu koji izgledaju kao akcijski junaci, za onu publiku koja se još nije ni rodila kada su Bubba i D-Von radili ludorije. Kvaliteta meča će biti prosječna, slabije nego prošlogodišnji Kickoff tag tim meč.

Emir Ahmethodžić: Match može biti sasvim solidan, ali dobro je to će ovo biti na pre showu, jer nije potrebno da ovo oduzima od vremena za dosta interesantnije matcheve. Feud se mogao bolje izgraditi, ali mi se ipak sviđa ova heel direkcija Dudleysa. Vjerujem čak da bi ovo mogli dati Dudleysima, jer nisu imali niti jednu bitnu pobjedu od kada su došli.

Usosi ili Dudley dečki?

View Results

Loading ... Loading ...

Be the first to comment on "WrestleMania preview – The Usos vs The Dudley Boyz"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*