WrestleMania preview – The Club vs Enzo & Big Cass vs Sheamus & Cesaro

Preview nastavljamo s mečom za Raw tag team titule. Svoj komentar o ovome meču možete ostaviti na našem forumu.

The Club (c) vs Enzo & Big Cass vs Sheamus & Cesaro – Raw Tag Team titule

Gallows i Anderson su prvaci od Royal Rumblea gdje su pobijedili Sheamusa i Cesara. Na Fastlaneu su uspjeli zadržati titule protiv Enze i Cassa. Enzo i Cass te Sheamus i Cesaro borili su se sljedeći Raw za još jedno pravo borbe protiv prvaka, no taj meč nije imao pobjednika jer se Club upleo misleći kako time neće niti jedan tim dobiti priliku za titule. Ipak, WWE je odlučio dati svakom timu po još jednu priliku pa će Club na WrestleManiji za kaznu jer su pobijedili oba tima već nekoliko puta braniti titule u triple threat tag meču.

Alen Butumović: Nije me pretjerano briga za meč jer je grozno bookiran. Oba tima su već dobila svoje prilike i izgubili su i sada odjednom ih opet dobivaju. Meč može biti zanimljiv, ali me nije nimalo briga za njega. Ne vjerujem da će Sheamus i Cesaro opet osvojiti titule, nekako mislim da se bliži njihov raspad. Vrlo vjerojatno će staviti titule na Enzu i Cassa, iako su i oni postali vrlo dosadni te su izgubili sav onaj hype koji su imali kada su debitirali prije samo godinu dana. No, njihov booking je bio loš ili mediokritet u najboljem slučaju, tako da se dogodilo to što se dogodilo.

Vedran Karlić: Kako stvari sada stoje, čini mi se kako bi Enzo i Cass mogli dobiti svoje WM trenutak tako što će osvojiti titulu. I ako se to dogodi, bit ću prokleto razočaran. Bez imalo razmišljanja kazat ću kako mi nije jasno zašto su uopće zaslužili titulu, pogotovo što su bili jedan od najlošijih timova u ringu (pogotovo Enzo). Njihove šale prestale su biti zabavne brže nego od New Daya. Pogotovo kada su nasuprot njih dva bolja tima – u svakom slučaju miljama bolji u ringu, a Sheamus i Cesaro su u konačnici složili vrlo dobru kemiju i sjajno funkcioniraju zajedno. To je moje subjektivno mišljenje na koje imam pravo. Ono čemu se nadam je to da će sva tri tima cijelo vrijeme biti legalna (što vjerojatno znači da neće) i da ćemo imati kvalitetan meč, pošto imamo ljude koji su sposobni ga napraviti. Čak i Enzo… Enzo može primati udarce.

Emir Ahmethodžić: Od kada su New Day izgubili titule, WWE stvarno teško nalaze nekog posla za Tag team prvake. Prvo su Sheamus i Cesaro bili prvaci, onda su za mjesec dana izgubili titule. Trebaju biti barem malo ubjedljiviji prvaci, kkao bismo mogli da ih poštujemo i shvatimo ozbiljno kao prvake. SmackDown ima iste probleme sa svojom tag team titulom. Ovaj match može biti solidan ako Enzo i Cass ne budu radili mnogo toga u njemu. Mislim čak da bi oni mogli i pobijediti u ovom matchu, ali iskreno mislim da je ovo prerano. Dovoljno dugo su na roster da im primjećivati mane. Nadam se da ce Club retainati.

Filip Stanković: Užasno je koliko je loše bookirana tag team divizija na Rawu. Nisam baš nešto pretjerano zainteresiran za ovaj meč. Titula je izgubila dosta na značaju otkako ju je New Day ispustio. Ni jedan mi tim nema toliko kredibiliteta da bude prvak. Club je užasno bookiran od brand splita i u najgore moguće vrijeme su uzeli titule. U vrijeme kad nikoga nije bilo briga za njih. Cesaro i Sheamus su u ringu i najzabavniji od ova tri tima, ali nisu napravili ništa posebno u razdoblju otkad su tim. Osvojili su titule prerano. U jako lošem trenutku. Kad su pobijedili New Day više se raspravljalo o tome zašto je New Day izgubio titule par tjedana nakon što su oborili rekord nego što se pričalo o njima  dvojici. Enzo i Cass su bili zanimljivi do trenutka kad su ušli u feud sa Rusevom i Mahalom. To ih je načelo i sada u ovome feud sa Clubom isto nisu ništa posebno dobro bookirani. Najbolje bi bilo da ovdje Club čisto pobjedi. To bi mogao biti dobar novi početak za njih. Na zadnjim Rawovima su ih prikazivali dominantnim heelovima. Tako treba i nastaviti.

Koji tim uzima pobjedu?

View Results

Loading ... Loading ...

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "WrestleMania preview – The Club vs Enzo & Big Cass vs Sheamus & Cesaro"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*