WrestleMania preview – Shane McMahon vs Undertaker

Shane-McMahon-Undertaker-1000x563

Na Rawu nakon Fastlanea, Vince McMahon odlučio je predati svojoj kćeri priznanje pod nazivom Vincet J. McMahon. No, to baš nije išlo po planu jer je u tome trenutku Shane McMahon napravio svoj povratak u WWE! Shane je odmah stao na suprotnu stranu od ostatka njegove obitelji i rekao da želi voditi Raw. Vince mu je to dopustio, ali sam ako pobijedi jedan meč, a to je Hell in a Cell meč protiv Undertakera na WrestleManiji. No, Undertaker baš i nije bio oduševljen ovime i rekao je da će ovo biti Vinceova krivica ako razbije Shanea. Vince nije bio zadovoljan Undertakerovim ponašanjima, pa je rekao da ako Undertaker izgubi da će mu ovo biti zadnja WrestleManija na kojoj je nastupao što znači da će njegova karijera biti gotova. Hoće li Shane uspjeti pobijediti i dobiti kontrolu nad Rawom ili će Undertaker nastaviti svoju dominaciju na WrestleManiji?

Vedran Karlić: Velika nepoznanica pred ovaj meč je vezana uz to koliko njih dvojca mogu napraviti u ringu. Undertaker je imao sjajne mečeve čak i u ovim poznima godinama, ali nikome nije bilo drago čuti kako nakon skoro svakoga završi u bolnici. Shane pak sedam godina nije imao meč, svjesni smo kako može izvesti ludoriju, samo to nije isto kao imati meč koji će trajati barem 20 minuta. I bit će ludorija, bit će i puno događanja oko ringa, gotovo sam siguran da će se netko na ovaj ili onaj način umiješati. I dok ne mogu reći hoće li opravdati očekivanja po pitanju kvalitete meča, uvjeren sam kako će on biti itekako zabavan. I nekako mislim kako će Shane dobiti meč.

Emir Ahmethodžić: Shaneov povratak je baš ono što je bilo potrebno da se vrati zanimanje za ovaj match card. Svakako bi bio dobar, ali njegova pojava je dodala potrebnu zvučnost i nepredvidljivost. Hell in a Cell sa ovom dvojicom može biti sjajan, ako zamagle Takerovu starost i Shaneovo neiskustvo sa dobro pričom i logičnim i zanimljivim uletima, kao i naravno, velikim spotovima. Shane McMahon je i dalje lud kao što je prije bio, tako da očekujem nešto potpuno samoubilački od njega u ovom matchu. Mislio sam nešto u smislu Coast to Coast sa vrha kaveza na stolicu na Takerovoj glavi. Mislim da će ovaj match svakako stvoriti neki neponovljivi WrestleMania moment. Što se ishoda tiče, glupo bi bilo da Shane izgubi ovdje i da se sve nastavi kao prije. Prilično sam siguran da Shane uzima pobjedu ovdje, da preuzima Raw, da će Taker uništiti Vincea poslije matcha i da će time Triple H i Stephanie naslijediti SmackDown, te bismo opet imali brand split, što je mislim potrebno u ovom trenutku da se srežu aktivnosti rostera, koji imaju previše na svom tanjiru. To je očito serijom ozlijeda koje su pretrpili u zadnjih par godina.

Alen Butumović: Ovdje bi zaista moglo biti svega. Povratkom Shanea, stvorile su se mnoge predikcije i novi smjerovi u kojima bi WWE mogao krenuti, a ovaj meč je pridodao tome. Veoma dobra građena priča. Imamo dosta na liniji ovdje, hoće li Shane preuzeti kontrolu nad Rawom i hoće li Undertakerova karijera biti gotova. Hell in a Cell stipulacija odlično pristaje ovome meču, no sada se postavlja pitanje hoće li i koliko će ova dvojica biti spremni proizvesti kvalitetan meč. Vidjeli smo mnoge klipova kako obojica treniraju i pokušavaju se dovesti u što bolju formu, što je dobar znak. Svi znamo koliko je Shane lud i da će cijelog sebe žrtvovati ovdje, tako da možemo komotno očekivati nekakav sulud spot ovdje. Bit će uplitanja sasvim sigurno, što bi trebalo još više pridodati na napetosti i na dramatičnosti meča. Rezultat je dosta nepredvidljiv, zaista ne znam tko bi mogao pobijediti ovdje, no nekako mislim da će Undertaker uzeti pobjedu. Uglavnom, ovdje nas očekuje jedan prilično velik spektakl od meča.

Hell in a Cell meč uzet će

View Results

Loading ... Loading ...

Be the first to comment on "WrestleMania preview – Shane McMahon vs Undertaker"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*