WrestleMania preview – League of Nations vs New Day

111_RAW_03282016rf_1210--746e9a67ebbaf43f908f36f6da8e0249

Sve je krenulo konfrontacijom ove dvije frakcije na Fastlaneu tijekom Cutting Edge Peep Showa. New Day je nakon toga krenuo ismijavati članove Lige Nacija raznim videima na društvenim mrežama. Liga Nacija nije baš to odobrila stoga su stupili u ozbiljne poslove s prvacima i izazvali ih na meč za Tag Team titule. No, iako su dobili čak dvije prilike, niti jednu nisu iskoristili. Naravno, nisu se mogli pomiriti s tom činjenicom pa su na jednom Rawu pretukli New Day, a onda ih izazvali na 3 na 4 Handicap meč na WrestleManiji. New Day je nekoliko dana kasnije prihvatio izazov. Kako trenutno stoji, ovaj meč ne bi trebao biti za Tag Team titule. Koja će grupa pobijediti u ovome meču?

Alen Butumović: Moram priznati kako je ovo rivalstvo prilično zabavno. Vidjeli smo solidne interakcije i zabavne promoe od New Daya. Izgleda da titule nisu na liniji u meču, što je i u redu jer je Liga Nacija već dvaput izgubila od New Day i to čisto te više nemaju što tražiti što se tiče titula. Ovo bi trebao biti prilično zabavan meč, no čemu se najviše veselim je ulazak New Daya u ring zato što su u nekim intervjuima spominjali kako će napraviti nešto posebno. Nadam se da će biti super. Očekujem pobjedu New Daya ovdje. Ako pobjedi Liga Nacija, onda bismo gledali nastavak ove priče, a to ne bih volio. Nadam se da WWE ima u planu pozvati Enzu i Cassa uskoro.

Vedran Karlić: Glavno da nije za titulu, pošto tri na četiri hendikep meč za tag tim titulu zvuči gotovo morbidno stupidno. Liga nacija je jedan od najvećih promašaja koje je WWE imao unutar ove godine, nisu zanimljivi, ne dobivaju reakcije publike, nemaju karaktera i zbilja ne razumijem koja je ideja s njima. Uz sve to, dio mene se pribojava kako bi oni mogli dobiti najbolji tim kojeg WWE trenutno ima. A New Day to je, lani su oni mogli nositi titulu najvećeg promašaja, od tada su pušteni s lanca i meni su zbilja zanimljivi i zabavni, a u ringu su i više nego dobri da gotovo čitavu godinu drže titule. Nadam se kako će New Day dobiti i kako će ujahati na jednorozima u ring.

Emir Ahmethodžić: Nisam nešto posebno uzbuđen za ovaj match. Samo jedva čekam da vidim kakav će biti entrance od New Day. Uveliko se pričalo i da su čelnici WWEa prezadovoljni sa New Dayom i da su shodno tome isplanirali jedan veliki završetak ovome matchu, koji bi trebao da potakne neku veću priču. Da li da vjerujemo u to? Ne znam, ali svakako zvuči zanimljivo. Moguće je čak da Liga Nacija pobjeđuju ovdje, kako bi im digli kredibilitet, a time ni New Dayu ne bi naštetili jer match nije za titule. Ipak ću navijati za New Day!

Koji tim uzima pobjedu?

View Results

Loading ... Loading ...

Be the first to comment on "WrestleMania preview – League of Nations vs New Day"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*