WrestleMania preview – Kalisto vs Ryback

148_RAW_03282016rf_1374--b530f542c2c2576afd81cb5d0f8a03ee

Ryback, motiviran svojom veličinom, odlučio je izazvati Kalista, koji je dvostruko manji od njega, na meč za United States titulu na WrestleManiji. Kalisto kao borben prvak je naravno prihvatio taj izazov jer želi dokazati da veličina nije bitna. Ovaj meč je trenutno najavljen za Kickoff. Tko će pobijediti u ovom David vs Goliath meču, hoće li to biti Kalisto ili Ryback?

Alen Butumović: Zaista mi je žao što će ovo navjerojatnije završiti na Kickoffu. Iako priča iza ovoga meča nije sjajna i hypea nema toliko, prilično sam siguran kako će Kalisto i Ryback napraviti veoma zabavan meč ovoga tipa s dobrom pričom u njemu – borba Davida i Golijata. Ryback može imati dobar meč kada ima dobre protivnike a Kalisto je jedan od njih. Ne znam tko bi mogao pobijediti, ali se nadam da će Kalisto zadržati titulu i nakon WrestleManije dobiti nekog boljeg protivnika. Nemam ništa protiv Rybacka, ali ne bih ga htio gledati kao US prvaka. Kalisto treba ovo osvojiti i onda nakon WrestleManije napokon trebaju učiniti njegovu vladavinu zanimljivom jer ovo dosad i nije bilo baš.

Vedran Karlić: Moram reći kako sam potpuno razočaran što je meč za US titulu dio Kickoffa – prošle godine na WM imali smo ulazak na tenku, što je ujedno bilo i zadnji puta što je Rusev bio relevantan. Ove godine imamo Kalisto vs Ryback. Što bi mogao biti prilično solidan meč samo šteta što im WWE nije dao više vremena i bolju priču. Kalisto je zbilja zanimljiv u ringu, imao je zbilja dobre mečeve, samo mi je jako žao što uporno ga pokušavaju predstaviti kao nasljednika Guerrera i(li) Mysterija – dajte mu radije priliku da se razvije svojim putem i onda to možda i postane. S druge strane će biti Ryback, ne san snova, ali bi mogli imati itekako zanimljivu psihologiju unutar samog meča – veliki jaki protiv malog spretnog. Ryback može pružiti dobre mečeve kada ima dobrog protivnika i mislim da ćemo ovdje dobiti više od očekivanog. I nekako mi se čini kako će Ryback otići kao prvak doma, makar ću svim srcem navijati za Kalista.

Emir Ahmethodžić: Match koji stvarno može biti solidan ako mu se dadne prilika, i zato mi je žao što su ih prebacili na preshow. Kalisto je sjajan, i Ryback može biti dobar uz pravog protivnika koji ga može odvesti do dobrog matcha. Nadam se i očekujem da će Kalisto retainati titulu, i da će ga malo bolej tretirati kao US prvaka. Glupavo je da su dali US titulu Ceni da je digne na veći nivo, samo kako bi je pokopali momentalno nakon što ju je izgubio. Dajte priliku i drugim US prvacima da je dobro predstavljaju. Dajte im priču, dajte im prostor.

Kalisto ili Ryback?

View Results

Loading ... Loading ...

Be the first to comment on "WrestleMania preview – Kalisto vs Ryback"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*