WrestleMania preview – Intercontinental Championship Ladder Match

 

a5284fb07db4832511faec54ced9b8a4_crop_north

Kevin Owens cijelo vrijeme govori kako se najveći događaj godine više ne zove WrestleMania nego KOMania i zato je odlučio tražiti izazivača za svoju Intercontinental titulu. No, nije baš išlo kako je očekivao jer je naišao ne na jednog nego na više izazivača. Sami Zayn napravio je debi za glavni roster što je dodatno uzrokovalo probleme za njega. Miz i Ziggler također hoće svoj WrestleMania trenutak i žele taj meč. Owens je zatim na Rawu prije tjedan i pol dana najavio Triple Threat meč kako bismo dobili novog izazivača. No ta trojica učesnika nisu bili niti Dolph niti Sami niti Miz nego Zack Ryder, Sin Cara i Stardust pritom misleći kako će izbjeći onu trojicu. No, ovime se samo uvalio u još veće probleme jer nakon što je taj meč završio bez pobjednika, Stephanie McMahon je najavila kako će Owens braniti titulu protiv svih šest wrestlera i to u Ladder meču? Hoće li KOMania biti uspješna za Owensa ili ćemo vidjeti novoga IC prvaka?

Vedran Karlić: Potaknuti prošlogodišnjim uspjehom, WWE je odlučio ponoviti koncept IC meča na WM. Sedam ljudi, ljestve po kojima se morate popeti kako bi ugrabili pojas. Moj problem s ovim mečom je to što su samo dva izgleda pobjednika – trenutni prvak Kevin Owens i njegov zakleti suparnik Sami Zayn. Ostali momci su tu kako bi popunili broj, a nitko nije bolji primjer tome od Zack Rydera koji je iskopan iz naftalina za meč. Očekujem puno akcije, barem jedan suludi potez i Kevin Owensa koji zadržava titulu. Iako nekako više vjerujem kako će je Zayn ubiti pa ćemo ponovo gledati njihovu zavadu – koja je bila sjajna u RoH danima, koja je bila sjajna u NXT danima i koja ima sve predispozicije za biti sjajna u WWE danima.

Alen Butumović: Dobivamo istu stvar kao i prošle godine, samo s drugim hrvačima. Nemam ništa protiv toga, ovakvi mečevi su vrlo zabavni, sva sedmorica imat će priliku pokazati svoje vještine ispred 100 tisuća ljudi i vjerujem kako će ovo doseći kvalitetu prošlogodišnjeg Ladder meča. Očekujem i da ovaj dobije više vremena jer je onaj od prošle godine bio malo uskraćen što se tiče toga, tako da nije dosegao neku veću razinu, ali nadam se da će ovaj dobiti dosta vremena. Očekujem puno izvrsnih interakcija između Zayna i Owensa, ludih poteza i bumpova te napetih trenutaka. Mislim kako samo Owens i Zayn imaju šanse da pobjede u ovome meču. Meni je tako svejedno tko će uzeti od njih dvojice, ja samo želim vidjeti nastavak njihovog dugogodišnjeg rivalstva i ovdje u WWEu. To rivalstvo je novac i WWE ga mora iskoristiti.

Emir Ahmethodžić: Build up za match je znatno slabiji od prošle godine. Kao i overall kvaliteta učesnika. Ali ipak, ovaj match može i dalje biti prilično dobar. Ryder je dobio neočekivano dobar build za ovaj match, ali mislim da su mu šanse ravni nuli. Sin Cari i Mizu isto tako. Stardust ima možda 1% šanse, a Ziggler oko 4%. Znači, jedini jasni favoriti su Kevin Owens i Sami Zayn. Mislim ipak da će Owens rtainati titulu, i opravdati KO Mania. Nakon toga bi trebao uslijediti zabavan nastavak rivaliteta sa Sami Zaynom.

Na ljestve će se popeti i skinuti titulu

View Results

Loading ... Loading ...

Be the first to comment on "WrestleMania preview – Intercontinental Championship Ladder Match"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*