WrestleMania preview – Dean Ambrose vs Brock Lesnar

db3f9dc9ad66084d539093d02c425e53_crop_north

Ovo je sve krenulo nakon Royal Rumble kada je najavljeno da će se na Fastlaneu boriti Roman Reigns, Brock Lesnar i Dean Ambrose za pravo borbe za WWE titulu na WrestleManiji. Roman Reigns se do toga trenutka već bio susreo s Lensarom, no Ambrose nije, ali Ambrose nije imao straha od Lesnara nego mu je pristupao kao i svakom drugom wrestleru. Tako smo došli do Fastlanea gdje je Brock pokazao svoju dominaciju, no ipak nije uspio pobijediti u tome meču jer ga je Dean Ambrose više puta udario stolicom što ga je izbacilo iz utrke. No na kraju niti jedan nisu uspjeli uzeti taj meč nego je Reigns uzeo. Idući dan na Rawu, Brock Lesnar nije htio ostati dužan pokojeg udarca pa je u parkiralištu pretukao Ambrosea i poslao ga u bolnicu. No, Ambrose nije ostao dugo u bolnici nego su vratio u kolima hitne pomoći na Raw i izazvao Lesnara na No Holds Barred što je ovaj prihvatio. Ambrose je u međuvremenu dobio još jednu priliku za WWE titulu protiv Triple Ha na Roadblocku, ali je nije iskoristio te je ovaj meč ostao služben. Mick Foley i Terry Funk su se pojavili na Rawu i dali Ambroseu pokoji savjet, ali i oružja (barbed wire i motornu pilu) kako bi Ambrose uspio pobijediti Lesnara. Hoće li Ambrose dokazati svoje tvrdnje i pobijediti zvijer ili će on za Lesnara biti samo još jedan mali zalogaj?

Vedran Karlić: Dean Ambrose do sada nije ništa napravio Lesnaru, izuzev ona tri udarca kendo štapom na FastLaneu. Tada sam se bunio kako su ga gradili nasuprot zvijeri, nastavak je bio doslovno nijansu bolji, što u mojim očima i dalje znači loš. Jednom su bili zajedno u ringu, Ambrose je zadao par udaraca štapom prije nego je pobrao F5. I baš kao što Paul Heyman kaže, ako Dean može koristiti oružja, može i Lesnar – i tu je moj glavni problem meča. Osjećam kako bi ovo od prve do zadnje sekunde moglo biti mlačenje čovjeka koji ima potencijal i po mom mišljenju bi trebao biti glavni pozitivac kompanije. Volio bih vjerovati kako Dean ima šanse, jedino u što su me uvjerili je u to da je dovoljno lud te se stalno vraća po nove batine. Ako on ovdje dobije, ja ću slaviti, ali teško mi je vjerovati u to.

Alen Butumović: Neću tajiti, uzbuđen sam za ovaj meč kao nitko. Svi već znate kako je Ambrose moj najdraži hrvač današnjice i zaista sam sretan što će stupiti u ring s Brock Lesnarom i to još s ovakvom stipulacijom. Očekujem veoma brutalan meč ove dvojice. Neki su vjerojatno upoznati s Ambroseovim radom u CZW-u što znači da će se on u ovakvim okolnostima odlično snaći. Što se tiče samog rivalstva, po meni je ovo odlično izgrađeno. Možda je Ambrose trebao dobiti pokoji brawl i dati malo više otpora Lesnaru, ali sve u svemu, veoma sam zadovoljan ovime. Samo, kako stvari stoje, Wyatti bi se mogli uplesti u meč, a to ne bih volio vidjeti. Želio bih da meč ima čist završetak, pa makar i Lesnar pobijedio, samo da se Wyatti ne upletu. Nemam ništa protiv ako dođu nakon meča i postave tu zavadu s Lesnarom, to bi bilo u redu. Zaista bih volio vidjeti pobjedu Ambrosea ovdje. Ova pobjeda bi ga stvarno digla u nebesa i dobio bi ogromnu količinu momentuma. No sve mi se nekako čini da će Lesnar ovdje uzeti pobjedu. Kako god, ovo bi trebalo biti izvanredno, možda i najbolji meč na cijelome showu.

Emir Ahmethodžić: Svidio mi se build up. Ambrose nije imao neku jasnu ofanzivu na Lesnaru, ali je ustajao svaki put kada bi ga Lesnar spustio. Pitanje za ovaj match sigurno nije da li Lesnar može prebiti Ambrosea, već je  da li Lesnar može držati Ambrosea na leđima za pinfall? Nadam se da je odgovor – ne. Ovdje je odlična prilika da naprave novu underdog megazvijezdu, i mislim da je taj cilj u konačnici veći i bitniji od zaštite Lesnarovog lika. Mislim da je Ambrose spreman i da WWE treba konačno da pravi zvijezde za budućnost. Sam match bi trebao biti sjajan. Zaista jedva čekam da vidim šta Ambrose planira da uradi sa onom motornom pilom koju je dobio od Terrya Funka. Match može biti fantastičan ukoliko ga ne bookiraju kao 90% Lesnarova dominacija. To je nepotrebno ovdje. Pogotovo ako će na kraju opet Ambrose izgubiti. Ionako je to već otrcan fazon, i ovakav Lesnar match je prestao biti zabavan već dugo.

Tko će pobijediti u uličnoj borbi?

View Results

Loading ... Loading ...

Be the first to comment on "WrestleMania preview – Dean Ambrose vs Brock Lesnar"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*