WrestleMania preview – Andre The Giant Memorial Battle Royal

Treći meč kojeg ćemo pregledati je Battle Royal.

082_RAW_03282016rf_0841--4f8a1e46a3c332d23e01746eceee5b9c

Po treću godinu zaredom održat će se Battle Royal u čast Andreu The Giantu. I ove godine jer taj meč prebačen na Kickoff, jedina razlika što će ovdje sudjelovati 20 učesnika umjesto 30 zbog velikog broja ozljeda. Neki od učesnika su Big Show, Kane, Social Outcasti, Tyler Breze i Goldust. Hoće li Big Show drugi puta zaredom uzeti ovaj trofej ili će netko drugi osvojiti ovaj Battle Royal koji nije baš od nekog značaja?

Alen Butumović: Ove godine će Battle Royal biti nezanimljiv. Prošle godine smo imali Miza i Mizdowa i bilo je više zanimljivih učesnika, no ovdje nema baš nitko koga obožavam, osim ako Wyatti neće biti u njemu, a to još najavljeno nije. Navijat ću za Tylera Breezea onda. Samo se nadam da Big Show ili Kane neće osvojiti ovo.

Vedran Karlić: Najveći problem kojeg imam s ovim mečom je u njegovom nepostojećem značaju. Pobjednici prva dva izdanja ovog meča nisu imali baš nikakvu ulogu, niti im je to pomogli u karijeri. Zbog toga ne vidim zašto bi me trebalo biti briga za pobjednika ovog meča, koji je samo prilika svima da nastupe na WM. To je lijepa gesta, no ništa više od toga. Čak i ne vjerujem da će biti neke velike zanimljivosti, možda moment ili dva. Nekako sve ide na to da Braun Strowman osvoji, što mi i nije neka dobra odluka.

Emir Ahmethodžić: Bit će zabavan match za zagrijavanje, sigurno. Nema baš neko ko bi ovo trebao uzeti, takoreći. Navijat ću i ja za Breezea, ali očekujem pobjedu Brauna Strowmana. Razočaravajuće, da, ali mislim da nije džabe maineventao dva Rawa do sada. Usput bi trebali dodati neku nagradu, uz trofej, kao npr title shot na neku midcard titulu, ili nešto… Ali ok, semantike, kako god. Očekujem takođe da bude NXT battle royal za učešće u ovaj match, kao što je bilo ranijih godina. U toj sekciji bih navijao za Crewsa.

Treći po redu Battle Royal uzet će?

View Results

Loading ... Loading ...

Be the first to comment on "WrestleMania preview – Andre The Giant Memorial Battle Royal"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*