WrestleMania preview – AJ Styles vs Chris Jericho

058_SD_02162016ej_0813--53c838bd2afceee45c0be6e544b8b35d.0.0

Nakon već tri međusobna meča ove dvojice, dobit ćemo i četvrti na WrestleManiji. Na svom prvom Rawu u WWEu, AJ Styles je pobijedio Chris Jericha što je pokrenulo ovu priču. Jericho je uzvratio poraz na SmackDownu, no na Fastlaneu AJ Styles je poveo 2-1. Styles je tom pobjedom zaradio poštovanje od Jericha koji mu je ponudio da budu tim. AJ Styles je prihvatio i njih su se dvojica namjerili na New Day te dobili priliku za Tag Team titule, no nisu uspjeli osvojiti ih. Nakon meča, Chris Jericho je udario Codebreaker i to je označilo kraj njihovog tima. Razlog Jerichovog napada je taj što je publika voljela i navijala samo za Stylesa, a ne za njega, pa Jericho nije htio biti zasjenjen te je odlučio napustiti tim. Styles je zatim izazvao Jericha na još jedan meč na WrestleManiji. Jericho isprva to nije prihvatio, no na zadnjem Rawu prije WrestleManije, Styles ga je uspio natjerati i Jericho nije imao izbora nego prihvatiti. Tko će pobijediti u njihovom četvrtom meču, hoće li to još jednom biti AJ Styles ili će Chris Jericho izjednačiti rezultat?

Vedran Karlić: Moram priznati kako je ovo meč kojeg najviše očekujem. Gradili su ga od kad je AJ imao svoj debi pa do danas, bio je to najbolje građen meč za Fastlane, a meni je to bio i meč večeri. Jeste da im je već tada to bio treći meč i kako mnogo nisu htjeli vidjeti četvrti, taj dio i mene malo kopka, ali se neću puno buniti pošto su ga jednako dobro nastavili graditi za WM. Mogu li opet ukrasti show? Ako im daju dovoljno vremena, apsolutno. AJ je imao fantastične mečeve diljem svijeta, sada je vrijeme da to napravi na najvećoj pozornici na svijetu. I pobijedi.

Alen Butumović: Pošto smo već vidjeli tri meča ove dvojice u zadnja dva mjeseca, nisam baš skroz oduševljen što ćemo ovaj meč vidjeti još jednom i mislim kako se Stylesa moglo bolje iskoristiti, ali ovaj meč barem ima jako čvrstu priču iza sebe i stvoren je dosta velik hype oko njega. Heel Jericho je najbolji Jericho i to je ono što smo vidjeli u zadnjih par dana. Nadam se kako će Jericho i Styles pružiti još jedan odličan meč kao i na Fastlaneu. Styles je i sam rekao kako će dati sve od sebe ovdje jer mu je ovo prva WrestleMania. Što se tiče pobjednika, mislim da je prilično evidentno da će Styles uzeti. Pobjeda Jericha baš i ne bi imala smisla.

Emir Ahmethodžić: Iako im je ovo već četvrti match, i dalje sam jako uzbuđen. Heel turn Jericha je nešto što mu je bilo prijeko potrebno već nekoliko godina. Uspio je da mi ponovno vrati interes u cijeli ovaj feud i da navijam za facea Stylesa. Kvalitet matcha će biti neupitan, sigurno će napraviti nešto i bolje od onoga sa Fastlanea. Booking do sada je bio odličan, i vjerujem da će obojica izaći iz ovoga izgledajući mnogo bolje nego kada su ušli. Čuo sam i da će Jericho ostati još neko vrijeme nakon Manije, što me uistinu obradovalo. Što se pobijednika tiče, siguran sam da Styles ponovno uzima.

Četvrti okršaj ove dvojice uzet će

View Results

Loading ... Loading ...

Be the first to comment on "WrestleMania preview – AJ Styles vs Chris Jericho"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*