WrestleMania 33 preview – Andre The Giant Memorial Battle Royal

ProHrvanje vam i ove godine donosi preview i naša predviđanja svakog WrestleMania meča posebno kako bismo što više prvenstveno vas, ali onda i sami sebe zainteresirali za ovogodišnju WrestleManiju. Mnogo je mečeva na cardu, što znači da će biti i mnogo pisanja za nas, ali i mnogo čitanja za vas. Postavit ćemo vam i ankete na koje ćete moći glasati, ali svakako bi nam bilo drago da nas posjetite na forumu i ostavite pokoji komentar na show. WrestleMania tema nalazi se ovdje. Pa, krenimo s prvim mečom!

Andre The Giant Memorial Battle Royal

I ove godine će se održati Battle Royal u spomen Andreu The Giantu. Kao i prošlih godina, pobjednik ne dobiva ništa konkretno osim statue Andrea The Gianta koju će nositi nekoliko tjedana i onda će sve biti vjerojatno zaboravljeno. U ovom trenutku poznata su tek četiri natjecatelja najavljena – Apollo Crews, Big Show, Mojo Rawley i Curt Hawkins. No, očekuje se i da u meč stave ljude koji u ovom trenutku nemaju najavljen meč za WrestleManiju – Sami Zayn, Samoa Joe, Braun Strowman, Dolph Ziggler, Kalisto i ostali.

Alen Butumović: I ove godine će to izgleda biti meč u kojem pobjednik ne dobiva ništa osim kipa. Što je zapravo žalosno, ovo je jedan odličan način da recimo dobijemo novog izazivača za IC ili US titulu ako ništa drugo. Bilo bi mnogo zanimljivije ako bi dodali neku stipulaciju ili bilo što. Činjenica da su tek četiri čovjeka najavljena za ovaj meč govori koliko ih je briga za ovaj meč. Trebalo ih je već biti barem polovica najavljeno za show. Sam meč bi trebao biti zabavan, no ne očekujem mnogo toga kada ništa nije na liniji.

Vedran Karlić: Realnost je prilično jasna – ovaj meč je osmišljen kako bi svi dobili svojih 5 minuta na WM. I dok nemam ništa protiv te odluke, imam protiv činjenice kako ni nakon tri godine nisu uspjeli taj meč pokazati važnim i prestižnim. Pobjednicima meča karijera nije krenula uzlazno nakon toga, štoviše, nekad bi nakon mjesec dana zaboravili da je osoba uopće i osvojila taj meč. Ima načina da se on napravi važnim, tipa da pobjednik može izabrati meč za bilo koju titulu, na bilo kojem brandu. Tada bi imalo smisla osvajanje, bila bi prilika za započinjanje programa ili pak prebacivanje na drugi brand. Ovako – jedno veliko ništa. I kada sve to kažem, potpuno mi je svejedno tko će biti u meču. Potpuno mi je svejedno tko će ga osvojiti. Možda će biti jedan ili dva dobra trenutka, no u globalu, meč će biti loš, ili u najboljem slučaju osrednji.

Emi Ahmethodžić: Ovo je možda i najgori build za Andre Battle Royal ikada. Najavljeno je tek četiri lica, tako da ima još dosta tu da se otkrije. Očekujem da se Strowman prijavi večeras na Rawu, i najvjerovatnije će on biti taj koji će pobijediti i da će dominantno izgledati dok to radi.

Filip Stanković: Ovo godine kao i prijašnjih godina, ovaj meč neće imati nekakvu važnost. Vrlo vjerojatno će završiti na kickoffu. Što će biti i dobra odluka jer takvi battle royali mogu zabaviti publiku. Također će i kickoff emisiju koja će trajati dva duga sata učiniti  zabavnijom. Za ovaj meč su najviše izgradili Big Showa. Nadam se da neće on pobijediti. Vrijeme je za mlađe. Što se tiče pobjednika volio bi da to bude neka zvijezda iz NXT-a. Kao što je prošle godine bio Corbin. I neka ga predstave na ulasku u meč. Za Corbina praktički nismo ni znali da je u meču dok nije pobijedio. Bilo bi cool da i Apolo Crews pobjedi jer mu treba to da dobije malo momentuma. Nije baš nešto bookiran otkad je na main rosteru. Ja sam da se ovaj meč dogodi samo zbog toga da svako nastupi na ovome velikom događaju i da se ljudi prisjete velikog Andre The Gianta.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "WrestleMania 33 preview – Andre The Giant Memorial Battle Royal"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*