WrestleMania preview 33 – Alexa Bliss vs SmackDown Women’s roster

Alexa Bliss je na Elimination Chamberu izgubila titulu od Naomi, ali je Naomi zbog ozljede morala predati titulu tjedan dana kasnije i Alexa je te iste večeri vratila titulu u svoj posjed. No, Bryan je tada najavio kako će Alexa Bliss na WrestleManiji braniti titulu protiv svih dostupnih žena na rosteru. U ovom trenutku su najavljene Mickie James, s kojom je Alexa bila udružena neko vrijeme i zbog koje je zadržala titulu, no prije nekoliko tjedana joj je okrenula leđa, Becky, Natalya i Carmella kao protivnice, no u meču ćemo sigurno vidjeti još cura i još uvijek ne znamo kakav će tip meča ovo biti. Na zadnjem SmackDownu prije WM 33 Naomi je napravila svoj povratak i najavila da će učestvovati u meču. Prema glasinama, mogli bismo očekivati nekoliko povrataka, poput Eve Marie, pa čak onih koji nisu bili u kompaniji već duže vrijeme, poput Kelly Kelly.

Alen Butumović: Još uvijek nije određeno kakav će tip meča ovo biti. Ja vjerujem kako će dodati još i neke bivše hrvačice poput Kelly Kelly o kojima je bilo dosta govora u zadnje vrijeme. Pretpostavljam da će ovo biti nekakav Battle Royal. Gauntlet meč ne bi bio dobar izbor jer bi tada mečevi bili veoma kratki. Mislim kako je vrlo mala šansa da će Alexa ovdje zadržati titulu. Iako ne znam tko bi je mogao osvojiti. Možda Mickie James. Sada je i Naomi najavljena pa je moguće da i ona vrati titulu natrag. Ili netko od bivših hrvačica. Bit će zanimljivo u svakom slučaju, čak mi se i sviđa ova neizvjesnost oko stipulacije, no neizmjerno mi je žao što je ovaj meč završio na Kickoffu, mislim da nije to zaslužio.

Filip Stanković: Ovdje mi je puno bolje ispričana priča nego li  na Rawu oko ženske titule. Žao mi je jako što je ovo prebačeno na Kickoff. Ispada da će Kickoff biti zabavniji od glavnog showa. Najviše mi se ovdje sviđa što ne znamo kako će meč izgledati. Trenutno je najavljeno 6 učesnica, a može se pojaviti još njih. Tako da je moguće da ovo bude nekakav battle royal. Moram pohvaliti Naomin povratak. Jako dobro odrađeno, ali ne dajem joj prevelike šanse za pobjedom. Također jedna jako dobra stvar u ovome rivalstvu je ta što je Becky jako dobro građena. Čisto je pobjeđivala Mickie James, Natalyu itd. Prikazana je kao ravnopravna hrvačica, a ne kao nekakav underdog. Ovdje bi trebala Alexa odnesti pobjedu. Dobila bi puno momentuma i mogla bi se hvaliti cijelu karijeru da je pobijedili cijeli ženski SmackDown  roster.

Emir Ahmethodžić: Ovo mi je malo previše nasumično. Radije bih gledao Lynch vs James sa nekom stipulacijom, tipa Falls Count Anywhere, ili triple threat sa Alexom Bliss. Ovako je dosta djevojaka strpano u taj jedan match, a niti jedna najvjerovatnije neće imati vremena da pokaže sve što ima. Bit će ovo dosta zbrzano, i to mi smeta. Mislim da bi Naomi ovo trebala uzeti. Svidjela bi mi se čak kad bi samo malo promijenila ofanzivu, i onaj užasni finisher. Ako ne Naomi, onda neka retaina Alexa. Becky bi trebala preći na Raw, jer ne vidim šta bi još mogla raditi na SmackDown rosteru, feudala je skoro sa svima.

Vedran Karlić: Smackdown ženska titula ima puno potencijala biti veoma zabavan meč, ono što ne pomaže je odluka da ide na Kickoff. To mi je malo smanjilo interes za mečom. Nije mi jasno zašto je Naomi najavljena, to jest, zašto nije bila iznenađenje. Čini mi se kako neće dobiti minutažu, kako neće imati priliku pokazati dovoljno, a po pitanju prvaka, može biti bilo tko.

Be the first to comment on "WrestleMania preview 33 – Alexa Bliss vs SmackDown Women’s roster"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*