WrestleMania 38 predviđanja (drugi dan)

Predviđanja za drugi dan ovogodišnje WrestleManije su pred vama, pročitati ih možete u nastavku. Predviđanja za prvi dan nalaze se na ovom linku. Raspravi za WrestleManiju priključiti se možete na našem forumu.

Bobby Lashley vs. Omos

Vedran Karlić: Omos je užasan. Jedina njegova kvaliteta je to što je visok. Mene ne zanima to što je veliki i jaki. To mi je tako malo važno. Možda jednog dana bude dobar, trenutno nije. Dok s druge strane Volim Bobbya. Prilično je jasno za koga ću navijati.

Alen Butumović: Meč koji je vjerojatno u zadnji tren sklepan samo kako bi i Omos i Lashley nešto imali na WM. Iako je vjerojatno u WWE-ovim očima brutalan matchup pošto imamo dva visoka i mišićava momka koji će ići jedan na drugog. Da je sve kako treba, Lashley bi se na WM trebao boriti za WWE titulu koju nikada nije ni izgubio na adekvatan način. Ovako je stavljen na vjerojatno najnebitniji meč na showu. Trebali su im bar dati neku No DQ stipulaciju i 15 minuta pa da vidimo neku makljažu. Ovako će biti loše. Sve osim pobjede Lasheyja je grijeh, no nekako mi se čini da je WWE dovoljno lud da Omosu dadnu pobjedu ovdje.

Pat McAfee vs. Austin Theory

Vedran Karlić: Jedan je prvenstveno komentator, drugi nije. Tako da je ovo jedini Austin koji treba dobiti na ovoj WrestleManiji.

Alen Butumović: Ne znam što bih rekao ovdje. Ne vjerujem da će biti dobar meč. Uopće nisam fan Theoryja, a bome niti načina na koji smo došli do ovog meča. Uopće ne znam koja je poanta njihove borbe i što točno pobjednik dobiva? Austinov storyline s Vinceov je nula bodova. Ne sumnjam u atletičnost McAfeaa, ali jedno je imati meč na NXT-u protiv Colea, a drugo je ovo. Neće ovo biti dobar meč. Ali Austin treba dobiti jer McAfee nema ništa od pobjede pošto se vraća na komentatorsku poziciju (bar se nadam).

Queen Zelina & Carmella (c) vs. Sasha Banks & Naomi vs. Rhea Ripley & Liv Morgan vs. Natalya & Shayna Baszler – Women’s Tag Team titule

Vedran Karlić: Meč za daleko najgore prezentiranu titulu koju kompanija ima. To što US i IC titula nemaju WrestleMania slot je neka druga, jednako sramotna, priča. Koliko minutaže će dobiti ovaj meč? Vjerojatno ne puno. Što je šteta jer ima kvalitetnih cura koje neće imati priliku pokazati koliko vrijede. A kada smo kod kvalitetnih cura, Sasha Banks i Naomi su u toj kategoriji. I trebaju osvojiti titulu.

Alen Butumović: Uh, ovaj meč savršeno prezentira sve što je loše s ovom titulom i sa ženskom divizijom u globalu. Mislim da ni oni sami nemaju pojma kako su došli do toga da ovo bude 4-way meč. Rekao bih da su ovo najnekredibilnije titule u kompaniji u dugo vremena. Ono što je sigurno je to da titule trebaju nove vlasnike. A ono što bi bilo ispravno je pobjeda Ripley i Morgan, što bi bio i moj osobni izbor. Mislim da je njihov duo čak ispao i prilično dobar i vidi se da obje uživaju u tome što su zajedno u timu. Meč će vjerojatno biti loš.

Johnny Knoxville vs. Sami Zayn – Anything Goes meč

Vedran Karlić: Sami Zayn je fantastičan talent koji može pružati sjajne mečeve. Ali idemo ga staviti u meč koji je tu za promociju filma, koji će vjerojatno imati puno komedije. Koji će isto tako biti bolji nego što treba biti zato što je Knoxville lud. I dalje mislim kako Zayn zaslužuje puno više od ovoga.

Alen Butumović: S obzirom na sve što ima na ovom cardu, ovo treba tretirati kao nešto dobro. Jer čak je i feud bio koliko toliko zanimljiv i sadržajan. Da, Zayn zaslužuje bolje od meča s non-wrestling figurom na WM, ali to je tako, i 95% ostatka rostera zaslužuje bolje, tako da ovdje to i nije neka utjeha i treba ovaj meč uzeti zdravo za gotovo. A kao takav vjerujem da će biti zabavan s obzirom na stipulaciju. Zayn bi definitivno ovo, ali već smo naučili iz bogatog WWE iskustva kako to nije kako oni operiraju. Tako da očekujem pobjedu Knoxvillea ovdje.

RK-Bro (c) vs. The Street Profits vs. Alpha Academy – Raw Tag Team titule

Vedran Karlić: Ovisno o strukturi meča će varirati kvaliteta. Ako bih morao predviđati, a to mi je posao u ovom tekstu, mislim da RK-Bro neće doma s titulom. Mislim da neće doma niti kao tim nego da će se raspasti. Što znači da ću navijati za to da Alpha Academy postanu prvaci. Gable je fantastičan hrvač, dok je Otis po meni trebao biti prvak kompanije nakon što je uzeo Money in the Bank. Prvak za svakodnevnog čovjeka, u Dusty Rhodes maniri. Dvije velike propuštene prilike spojene u privremeni tim. Nije glavna nagrada, ali bi barem bila sporedna.

Alen Butumović: Jedan od najzanimljivijih mečeva na cardu. Da, SmackDown tag divizija ima Usose i New Day koji su vjerojatno bolji od svih ovih timova, ali ovi timovi izgledaju toliko svježe i Raw tag divizija je jedna od rijetkih stvari koje funkcioniraju dobro u kompaniji. I zato mislim da će ovaj meč biti dobar, a uz to je i nepredvidljiv. Vidim kako Orton i Riddle zadržavaju titule, ali vidim i kako ih gube i raspadaju se, što bi mogao biti jedan od glavnih Raw post-WM storylineova. Ako ih već planiraju razdvojiti, onda bolje da to naprave sad i da netko drugi osvoji titule odmah, a ne da odugovlače s tim.

Edge vs. AJ Styles

Vedran Karlić: Edge vs AJ Styles je jedini WrestleMania meč kojem se baš veselim. Sve do sada (u oba dana) mi spadalo u kategoriju ‘dogodit će se, ali me ne zanima pretjerano’. Ovaj je potpuno drugačiji. Meč koji dolazi deset godina prekasno, pošto im se putevi nisu sreli. Čak i sada, kada su prošli svoje najbolje godine, u njima i više nego dovoljno da naprave sjajan meč. Ne očekujem toliko eksplozivnosti koliko da pokažu što su naučili tijekom svojih dugačkih karijera. Kao pobjednika ću odabrati AJa, iako bi u ovom slučaju bio zadovoljan s oba rezultata.

Alen Butumović: Vjerojatno najbolji meč na oba carda ovogodišnje WrestleManije. Čak mislim da je i najbolje izgrađen meč, iako sam očekivao da će biti i bolje po tom pitanju. Ali s obzirom da će se ovaj feud sigurno nastaviti i nakon WrestleManije, to ne uzimam kao manu jer treba nešto ostaviti i za poslije. Vjerujem kako su u stanju pružiti sjajan meč i nadam se da će ovo biti taj meč kojeg Styles na WrestleManiji još nije imao u smislu kvalitete. S obzirom da će se rivalstvo vjerojatno nastaviti, odabir pobjednika je ispravan koga god da odaberu. Samo neka ne naprave glupost i stave neku diskvalifikaciju dobri smo si.

Brock Lesnar vs. Roman Reigns – Winner Take All Unification meč za WWE i Universal titulu)

Vedran Karlić: Po koji puta ovo gledamo? Meni je ovoga dosta. Imamo samo varijacije na temu od WrestleMaina 31. Najgore je to što smo mogli dobiti zaista sjajan meč. A nismo. Ne očekujem ni sada, volio bih da se varam. I naravno, Roman kao pobjednik. Daleko bolja opcija nego Lesnar s titulom kojeg češće nema nego ima.

Alen Butumović: WM trilogija koja uopće ne zaslužuje taj prestižni naziv. S obzirom na to koliko su njih dvojica u zadnjih par godina imali smećarskih mečeva, ne čudi me što je interes za ovaj meč jako mal i što se nitko ne veseli gledati ih opet u ringu. Jer kako bi kad opet vjerojatno nećemo dobiti meč dostojan main eventa nego 10-minutni finisher fest. Iznenadio bih se ako bude obratno. Meč koji bi trebao biti jedan od važnijih mečeva u povijesti WrestleManije budući da se radi o unifikaciji titula, ispada kao još sam jedan njihov međusobni meč u nizu. Šteta. Reigns naravno ovo mora dobiti, tu nema priče.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "WrestleMania 38 predviđanja (drugi dan)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*