WrestleMania 36 – predviđanja čitatelja

Kao i što smo rekli, dali smo vam priliku da napišete svoja predviđanja vezana za WrestleManiju. Stiglo je nekoliko predviđanja, pa evo svi redom.

Prije toga, samo da kažemo kako imate osiguran stream na ProHrvanje Networku.

Također se još jednom želimo zahvaliti svima koji su odvojili vremena da pošalju svoja predviđanja. A sada na njih…

Maki s foruma potrudio se napisati jedno vrlo opširno predviđanje svakog meča:

Goldberg – Braun
Eto, WWE je žrtvovao Fienda da bi Roman dobio još jedan WM moment, a na kraju ništa od toga. Sudbina je shootala na vas. Meni je neshvatljivo da u 2020. world champion bude Goldberg. Lik je bio loš u ringu 1998, a kamoli sad, 22 godine poslije. I eto sad ima na Strowmana. Naravno WWE nije ni objasnio zašto Roman nije u meču, jednostavno su rekli da je tu sada Braun. Grozno. Stvarno grozno. Ovo će biti DUD od meča. Goldberg je jedva pokretan, a Braun je loš u ringu. Vjerujem da neće ići preko 3-4 minute jer Goldberg ne može duže izdržati. Nadam se Strowmanovoj pobjedi. Valjda WWE nije toliko lud da Goldbergu još ostavi pojas. Valjda.

Rhea Ripley vs Charlotte Flair
Moram reći da mi se nimalo ne sviđa ovaj feud. Jednostavno opet imamo Charlotte Flair koja je gurnuta u priči oko nekog pojasa u kojoj ne bi trebala biti. NXT ima zaista jaku žensku diviziju, a sve je to moralo stati zbog Charlotte Flair. Shvatam da žele podići NXT da bude bliži AEW, ali ovo nije način. Ripley je mogla imati feudove sa Io Shirai, Biancom Belair, Dakotom Kai i drugima, no mora ići protiv Charlotte Flair. Očekujem Charlotteinu pobjedu jer mislim da WWE, kao što sam rekao, želi da NXT bude na nivou AEW pa će gurnuti Charlotte koja je izgrađena zvijezda na NXT. Meč će vjerovatno biti dobar, ali dosta će zavisiti od rezultata.

Brock – Drew
Eto nas, treća WM zaredom sa Lesnarom kao šampionom, a 4. zaredom gdje se Lesnar bori za pojas. Grozno. Meč će biti grozan jer je svaki Brockov meč isti i ne traje duže od 6-7 minuta. Da je ostalo sve normalno, očekivao bih McIntyreovu pobjedu, no ovako mislim da Lesnar brani jer WWE neće htjeti da se njegov reign prekine pred praznom arenom. Naravno, to znači da će razvući ovaj reign do SummerSlama ako ga uopšte i bude. Čak i da Drew uzme, titula će se opet vratiti do Brocka.

Becky – Shayna
Ja stvarno ne znam zašto su ovo bookali. Na Survivor Seriesu smo vidjeli da ove dvije ne klikću, a tada su imale i Bayley koja je poznata kao neko ko može izvući i najlošiji meč da bude makar prihvatljiv. I Becky i Shayna hrvaju relativno dosadnim stilom i kao protivnik im treba neko ko je eksplozivniji, brži. Shayna je najbolje feudove imala sa Kairi i Io koje su obje i brze i eksplozivne. Ne sviđa mi se booking Raw žena nikako. Godinu dana imamo Becky Lynch na vrhu, ali je njen reign odavno “jump the shark”. Svi su izgubili od Becky i jednostavno nema niko da feuda poslije WM sa pobjednicom, osim ako ne dobijemo neke NXT call-upe. Neki govore da će se Ronda vratiti, no to samo znači da će se opet sve vrtiti isključivo oko nje i Becky što će ostatak divizije opet učiniti nebitnim. Naginjem ka Lynchinom retainu ipak.

Cena – Fiend
Iskreno, 0 hypea. Fiend je uništen porazom od djedice u Saudijskoj Arabiji i ne može više vratiti onu auru koju je imao. Idu na tu priču da se Fiend hoće osvetiti za Brayov poraz na WM 30 što ima smisla, ali ne znači da to čini priču dobrom ili mene zainteresovanim. Ne mogu ja više vidjeti Fienda kao opasnu prijetnju kad ga je u 3 minuta zgazio Oldberg. Meč ima i taj neki gimmick stipulation, ali ako ćemo gledati Wyattovu prošlost sa gimmick mečevima ne ulijeva povjerenje. Očekujem nešto na nivou House of Horrors meča. Fiend uzima, ali to neće umanjiti sramotu iz Arabije.

SD žene
Ovo vam je kad Vincea boli briga za nekom divizijom pa onda nabaca sve u jedan meč. Nikakav hype. Većina previđa da će uzeti Sasha Banks, ali ja ne vjerujem. Jednostavno previše puta je trebao biti njen trenutak pa nije bio te sumnjam da će išta biti drugačije i ovaj put. Prognoziram pobjedu Tamine. Ima legacy iza sebe, fokusiraju se dosta na nju u “buildu” meča, a WWE s vremena na vrijeme dadne taj “thank you” reign. Tipa Natalya 2017.

Taker – AJ
Prvo moram reći da su njih dvojica previše različiti da bi feud mogao kliknuti. Jednostavno Taker je relikt neke davno prošle ere kad je wrestling bio daleko više cartoony i gdje su mogli proći likovi kao nemrtvi zombi. U današnjoj, realističnoj eri to ne prolazi. Vidjeli smo koliko se Wyatt mučio dok nije postao Fiend. AJ Styles je baš onaj primjer wrestlera te realistične ere i jednostavno ja njega ne mogu zamisliti u borbi protiv Undertakera. Takođe imamo nekakav gimmick meč, ali Taker je jedva pokretan i sumnjam da Styles, koji takođe nije više na vrhuncu, može šta izvući. Undertaker ipak uzima. Ne vidi WWE Stylesa toliko visoko da mu daju win nad Takerom na Maniji.

KO – Rollins
Šta ja znam, Rollinsov heel karakter je okej, no nisam puno pratio ovo rivalstvo te ne mogu ništa puno reći. Očekujem da Rollins uzme i nekako mi se čini da je ovo bookano samo zato da bi se ova dvojica našla na cardu.

SD tag meč
Ladder meč je lijepa stipulacija i mislim da će ovo biti vrlo dobro. Svi timovi su jako dobri i mogu dosta toga prikazati. Predviđam win za Usose jer dugo nisu bili prvaci.

Raw tag
Ubacivanje Austin Theorya je tako random. WWE boli briga za tag diviziju pa sam se tako i ja postavio. Profitsi će odbraniti.

Black – Lashley
Isto mislim da je bookano samo da budu na cardu. Šta ja znam, nek bude da Lashley dobija.

Edge – Orton
Ovo je jedan od iščekivanijih meča i feud je stvarno bio dobar. Međutim, moramo uzeti u obzir da Edge deceniju nije hrvao, a da Orton nikad nije bio wow u ringu. Stipulacija ovdje dosta pomaže jer mogu koristiti i oružja. Mislim da će biti solidno, ali ništa više od toga. Što se tiče pobjednika, ipak naginjem ka Ortonovoj pobjedi. Ne znamo da li će Edge ostati full-time tako da mislim da će ovdje WWE izabrati Ortona koji je ipak stalno tu.

Zayn – Bryan
MOTN sigurno. Obojica su sjajni u ringu i ako im daju vremena i slobode da to i pokažu, ovo će sigurno biti 4* meč. Drago mi je vidjeti Zayna sa singles pojasom konačno. Bryanov arc mi je isto stvarno dobar i mislim da je imao jedan od boljih face turnova u zadnje vrijeme. Nadam se da neće biti upadanje od strane Nakamure i Cesara, ali nažalost predviđam da hoće. Bojim se da bi ta upadanja mogla umanjiti kvalitetu meča. Bryan ovdje uzima i mislim da tu nema dileme.

Kabuki – Cross Bliss
Ljudi moji, šta su napravili od Asuke? Od žene koja je 500+ dana bila NXT šampionka, sad gubi od Alexe Bliss u 5 minuta na random SmackDownu. Kabukiji dugo imaju ove titule, ali jedino vrijedno pomena je ona pobjeda nad Becky i Charlotte, no i to je napravljeno da bi na kraju Becky dobila Asuku. Tako da, očito je da WWE ne smatra Kabukije pretjerano značajnim. Jasna pobjeda za Bliss i Cross. Zaboga, dugo je Alexa Bliss bez pojasa.

Otis – Ziggler
Bokte, ovo kao da je iz high school komedije ispalo. Debeli lik i plavokosi Chad (još fali da bude kvoterbek) se bore za naklonost zgodne prom queen plavuše. Lagao bih kad bih rekao da ova priča nije donijela neke dobre momente. Bilo mi je žao Otisa kad je vidio Dolpha sa Mandy. Haha. Logično bi bilo da Otis dobije, ali ovo je WWE pa kažem da Ziggler dobija.

Isto je napravio i TheViper:

Brock Lesnar vs Drew McIntyre – WWE titula

Drew je osvojio ovogodišnji Royal Rumble, pritom je izbacio Lesnara iz meča i time stekao pravo da suoči protiv njega na WM. Feud je solidan, u pojedinim brawlovima Drew je izašao kao pobednik i pokazao se kao dostojan protivnik. Tipujem na njegovu pobedu jer mu je potrebnija, a i sam Lesnar uvek gubi titulu na nekom velikom showu.

Goldberg vs Braun Strowman – Universal titula

Meč koji je dodan u poslednji čas zbog situacije sa Romanom i kao takav me ne zanima previše. Imamo Goldberga koji ne može da ima dobar meč i Brauna koji isto dugo nije imao dobar meč, još je posao pravi luzer kada su World title mečevi u pitanju. Baš zato mislim da bi Goldberg mogao da retaina, pa da mu Reigns na nekom budućem PPV-u uzme pojas.

Randy Orton vs Edge – Last Man Standing meč

Meč za koji imam najveći hype i ubedljivo najbolje buildan feud za ovu WM, obojica su bili genijalni tokom ovog feuda, pogotovo Orton koji je imao dobre segmente sa Beth i Mattom. Od meča ne znam šta da očekujem, ali njih dvojica su u prošlosti imali sjajne mečeve, mada su sada 10-tak godina stariji, ali stipulacija će im pomoći. Pobednika je teško predvideti jer je ovo Edgeom prvi pravi meč od kako se vratio, a sa druge strane Randy nije pobedio na poslednje 2 Manije. Malo više naginjem na strani Edgea.

John Cena vs “The Fiend” Bray Wyatt – Firefly Fun House meč

Ostaje žal što ovaj meč nije za Universal titulu, jer je najbolji feud na SD-u i drugi najbolji za Maniju. Build-up je jako dobar i drago mi je što su se pozvali na njihov Mania meč od pre 6 godina. Ovu stipulaciju prvi put vidimo tako da ne znam šta da očekujem od samog meča, ali što se pobednika tiče mislim da će to biti Wyatt jer nema WM pobedu, a i treba da povrati momentum nakon što ga je Goldberg squashao.

AJ Styles vs Undertaker – Boneyard meč

The Phenom vs The Phenomenal. Ostaje žal što ovo nismo imali pre 3 godine kada je Taker još mogao da se kreće, ovako je pitanje da li jedan AJ Styles može da izvuče dobar meč iz Takera. Stipulacija bi mogla da znači kraj Takerove karijere, ali u to ću poverovati tek kada vidm, jer se do sada 3 puta penzionisao. Nadam se Stylesovoj pobedi jer mu je potrebnija.

Becky Lynch vs Shayna Baszler – Raw Women’s titula

Nadam se da grešim, ali mislim da ovo neće imati hemiju i da se neće poklopiti stilovi. Feud je solidan, a što se pobednika tiče jako je teško predvideti. Sa jedne strane imamo Becky koja je šampion već godinu dana, a sa druge Shaynu koja je pre toga godinu dana bila NXT šampionka. ovde vrlo lako može da se dogodi povratak Ronde, pa da feuda sa jednom od ove dve. Naginjem ka Beckynom retainu.

Bayley vs Sasha Banks vs Tamina vs Naomi vs Lacey Evans – SmackDown Women’s titula

Čim su pola divizije stavili u jedan meč ja sam izgubio interes, očekujem da će ovo biti totalni clusterfuck, jer u meču ima samo 2 performerke koje nešto vrede. Ne znam ko će pobediti, ali voleo bih da to budu Bayley ili Sasha.

Rhea Ripley vs Charlotte Flair – NXT Women’s titula

Mnoge je iznenadila odluka da pobednica ženskog RR odabere NXT tituu za Maniju, pa tako i mene. Koliko god da mi je ovo u startu malo glupo, misim da ovo može da digne kredibilitet NXT tituli, jer se neko poput Chalotte bori za nju. Smatram kako će ovo biti najbolji ženski meč na showu, takođe se nadam retainu Rhee jer joj pobeda više treba.

Kabuki Warriors vs Alexa Bliss & Nikki Cross – WWE Women’s Tag Team titule

Repriza Heel in a Cella kada su Kairi i Asuka heel turnale i uzele titule. Od meča ništa ne očekujem i smatram kako Alexa i Nikki vraćaju titule koje su im Japanke oduzele.

Seth Rollins vs Kevin Owens – singes meč

Feud koji najduže traje, još od završetka Survivor Seriesa. U normalnim okolnostima ovo bi bio sjajan meč, ali ovo je WWE. Još smo tokom 2016. godine videli dosta njihovih mečeva, ali u obnutim ulogama. Smatra kako KO treba da pobedi, jer Seth već ima dosta velikih WM pobeda.

Aleister Black vs Bobby Lashley – singles meč

Priče skoro da nema, ovo je showcase meč koji je stavljen kako bi Black ostvario prvu WM pobedu i smatram kako pobednik ne treba da se dovede u pitanje, čak mi ovo smrdi da će se Rusev nekako umešati.

Sami Zayn vs Daniel Bryan – IC titula

U normalnim okolnostima i normalnoj kompaniji garantovani MOTY. Mada, Bryanovi mečevi retko kada razočaraju i mislim kako će u najgorem slučaju biti vrlo dobar, samo da ne bude previše uplitanja Nakamure, Cesara i Gulaka. Nemam predstavu ko će uzeti pobedu, sa jedne strane Sami je tek uzeo titulu, a sa druge strane smatram kako bi Bryan bio odličan IC prvak, još ako bi mu u budućnosti Gulak uzeo. Jedan od retkih mečeva gde mi svejedno ko će pobediti, ali tipujem na Bryana.

Miz & Morrison vs New Day vs Usos – Ladder meč za SmackDown Tag Team titule

Zašto ovu stipulaciju nismo imali pre 3 godine kada smo opet imali 3 sjajna tima u meču? Šteta što ovde neće biti publike, jer smatram kako će ovo biti genijalan meč s obzirom da imamo sjajne performere u njemu i stipulaciju koja će sve ovo da začini. Postoji mogućnost da se zbog prehlade Miz ne bori, pa da će iz svakog tima biti po jedan wrestler. U svakom slučaju očekujem dobar meč i mislim da će doći do promene pojasa. Mogao bi da se dogodi povratak Woodsa, pa da New Day vrati titule. Mada, pre bih da Usosi uzmu jer dugo nisu bili prvaci.

Street Profits vs Angel Garza & Austin Theory – Raw Tag Team titule

Tužno je što već neko vreme Raw tag team titule imaju random meč na WM, ali ovde barem imaju opravdanje jer su zbog coronavirusa morali da naprave nekoliko promena. Od meča ništa ne očekujem, smatram kako Profisti treba da pobede, jer ne bi imalo smisla da izgube od tima koji se juče sklopio.

Otis vs Dolph Ziggler – singles meč

Priča je bolja nego moj interes. Razlog zbog toga što je Ziggler odavno izgubio kredibilitet, tako da se nadam da Otis uzima pobedu.

King Corbin vs Elias – singes meč

Meč koji me najmanje zanima i meč koji ima potencijal da bude najlošiji na WM. Smatram kako su ovo stavili jer nisu želeli da ispale Eliasa jer je originalno on trebao da ide na Cenu. Čak me ni pobednik ne zanima, ali neka bude Elias jer je manje dosadniji.

HunterDX kaže:

Rhea Ripley (c) vs. Charlotte Flair Singles match for the NXT Women’s Championship
Da Flairova izgubi od NXT šampionke, bilo bi lepo, ipak mislim da će Flair uzeti.

Brock Lesnar (c) vs. Drew McIntyre Singles match for the WWE Championship
Nadam se da će biti fer, te da će dati šansu wrestleru kao što je Drew, tako da se nadam da će dobiti.

Goldberg (c) vs. Braun Strowman Singles match for the WWE Universal Championship
Ovde je pitanje koliko oni veruju u Strowmana, bilo bi lepo da ovo dobije, ali mislim da će pre Goldbergu dati pobedu. Neki kratak i brz meč, ako je moguće.

Becky Lynch (c) vs. Shayna Baszler Singles match for the WWE Raw Women’s Championship
Nemam osećaj da će se ovaj meč pamtiti po kvalitetu, nekako mislim da Becky brani titulu ovde, čak i da izgubi, biće zaštićena.

John Cena vs. “The Fiend” Bray Wyatt Firefly Fun House match
Dosta slabiji feud od onog pre 6 god, ako je tada dobio Cena, neka sada dobije Wyatt(Fiend)

Bayley (c) vs. Lacey Evans vs. Naomi vs. Sasha Banks vs. Tamina Fatal 5-Way Elimination match for the WWE SmackDown Women’s Championship
Najgori scenario kada je u pitanju SD ženska titula, mislim da će Tamina uzeti, sa nadom da neće.

The Undertaker vs. AJ Styles Boneyard match
Ovde ne znam šta da očekujem, mislim da ovo Taker dobija.

Kevin Owens vs. Seth Rollins Singles match
Od ovog meča se može očekivati i mnogo i malo, što se bookinga tiče, mislim da bi KO ovo trebao dobiti.

The Miz and John Morrison (c) vs. The New Day (Big E and Kofi Kingston) (with Xavier Woods) vs. The Usos (Jey Uso and Jimmy Uso) Triple Threat Ladder match for the WWE SmackDown Tag Team Championship
Ovo bi tek mogao da bude jak meč, tri iskusna tima, vrhunska stipulacija, Miz i Morrison su mi favoriti.

The Street Profits (Angelo Dawkins and Montez Ford) (c) vs. Austin Theory and Angel Garza (with Zelina Vega) Tag team match for the WWE Raw Tag Team Championship
Ovo može biti dobar meč, nadam se da će im dati više od 10 min, ili bar 15, nadam se da će ostati isti šampioni.

Aleister Black vs. Bobby Lashley (with Lana) Singles match
Očekujem laganu pobedu Blacka.

Elias vs. King Corbin Singles match
Ne znam šta da očekujem, mislim da će izabrati lošiju opciju, pa će Corbinu dati pobedu

Edge vs. Randy Orton Last Man Standing match
Ubedljivo najveći meč na ovoj WM, takodje i najbolji feud, voleo bih da Orton dobije, ne znam što, pa neka bude Orton, očekujem dobar meč, najviše zbog stipulacije.

Sami Zayn (c) (with Cesaro and Shinsuke Nakamura) vs. Daniel Bryan (with Drew Gulak) Singles match for the WWE Intercontinental Championship
Bryan, nemam neko mišljenje o ovom feudu

The Kabuki Warriors (Asuka and Kairi Sane) (c) vs. Alexa Bliss and Nikki Cross Tag team match for the WWE Women’s Tag Team Championship
Mislim da će ovaj meč dobiti Bliss/Cross, na veliku žalost, Kabuki ima dva strašna potencijala za 1v1 i za tag.

Otis vs. Dolph Ziggler (with Mandy Rose)
Priča koja će biti bez kraja, Mandy će odlučiti pobednika, neka bude Otis.

Thecorporatebeast s foruma nam je napisao sljedeće:

Mislim da ova Wrestlemania može biti jedna od boljih. I mnogo mi je drago da će se desiti jer nam je potrebna, e sad što nema publike nema veze.. Mislim da nije ni toliko teško odraditi predviđanja za nju, ali opet ćemo dobiti kvalitetan i neizvestan show. Najbolja odluka je da Wrestlemania bude održane dve noći a ne jednu, jer sedam sati Wrestlemanie je baš puno..
Moje predikcije: Drew osvaja WWE titulu, Goldberg gubi Universal titulu, Owens dobiva Rollinsa, Baszler dobiva Lynch, Sasha osvaja Women’s titulu, Street Profits osvajaju, Fiend dobiva Cenu, Bryan osvaja IC Title, Edge dobiva Ortona, Otis dobiva Dolpha, King Corbin(All hail the king) dobiva Eliasa, The Kabuki Warriors(najgluplje ime na svetu) zadržavaju titule, Charlotte dobiva NXT Women’s titulu…

The A-Lister je poslao sljedeća predviđanja:

Brock Lesnar(c) vs Drew McIntyre (WWE Title) – Brock Lesnar
Oldberg(c) vs Braun Strowman (Universal Title) – Braun Strowman
Rhea Ripley(c) vs Charlotte Flair (NXT Womens Title) – Rhea Ripley
Becky Lynch(c) vs Shayna Baszler (Raw Womens Title) – Shayna Baszler
John Cena vs The Fiend Bray Wyatt (Firefly Fun House) – The Fiend Bray Wyatt
The Undertaker vs AJ Styles (Boneyard) – The Undertaker
Edge vs Randy Orton (Last Man Standing) – Edge
Kevin Owens vs Seth Rollins – Kevin Owens
Miz & Morrison vs The Usos vs The New Day (SD Tag Title) – Miz & Morrison
Bayley(c) vs Sasha Banks vs Tamina vs Lacey Evans vs Naomi (SD Womens Title) – Bayley
Sami Zayn(c) vs Daniel Bryan (IC Title) – Sami Zayn
Street Profits(c) vs Angel Garza & Austin Theory (Raw Tag Title) – Street Profits
Aleister Black vs Bobby Lashley – Aleister Black
Otis vs Dolph Ziggler(w/Mandy Rose) – Otis
Elias vs King Corbin – King Corbin
Kabuki Warriors(c) vs Alexa Bliss & Nikki Cross (Womens Tag Title) – Alexa Bliss & Nikki Cross

Uvijek rječit Eumaus The Swineherd kazao je sljedeće:

Predviđam da neće bit dobro.

A dobili smo jedna predviđanja od jednog našeg čitatelja i na Facebooku:

Očekujem solidne mečeve, mečevi kojima se najviše radujem su Seth Rollins vs Kevin Owens, Brock Lesnar vs Drew McIntyre, Goldberg vs Braun Strowman i John Cena vs Fiend.

Najatraktivniji meč večeri će po mom mišljenju biti Owens vs Rollins. Očekujem pobjedu Kevina, s obzirom da je Rollins heel i da je već nakupio dosta pobjeda na Greatest Stage of them All.

Mislim da će Brock pobijediti Drewa, s obzirom da će Drew, ako pobijedi, slaviti sam sa sobom. Mislim da će WWE dati titulu Drewu nešto kasnije, možda na Summerslamu.

Meč Strowman i Goldberg mi se i ne gleda toliko, ali srdačno navijam za Brauna jer zaslužuje biti konačno prvak. Još jedan njegov neuspjeh za Universal titulu bi bio poguban, treba da uzme tu titulu. Uz dužno poštovanje prema Goldbergu, ali ja ga ne mogu gledati kao prvaka. Još je i part timer, nije full performer što daje veliku prednost Strowmanu.

Ne znam šta da očekujem od meča Undertaker vs Styles, mislim da će Undertaker pobijediti. Ono što ne bi bilo dobro, je uplitanje Karla Andersona i Luka Gallowsa. Ali poznavajući WWE, njihovo uplitanje je neizbježno. Navijam za Takera i mislim da on uzima.

Očekujem pobjedu The Fienda nad John Cenom. Ako Cena pobijedi, to je definitivno kraj za Bray Wyatta.

Meč Elias vs Baron Corbin me uopšte ne zanima, jer ne volim ni jednog. Nadam se pobjedi Eliasa. Njih dvojica su meni nevjerojatno dosadni likovi.

Oni Tag Team mečevi meni nisu toliko u interesovanju, Usosi će pobijediti Ladder meč. Ne vjerujem da će John Morrison i Miz ostati šampioni.

Shayna Bayzler vs Becky Lynch je meč koji bi mogao biti jako dobar. Ali s obzirom da je Becky već svima dosadila, dok je Shayna novo svježe lice na rosteru i s obzirom na njen performans na Eliminiration Chamberu, mislim da će ona uzeti ovo. Navijam za Shaynu i mislim da ona uzima.

Sami Zayn vs Daniel Bryan će biti s**nje po mojoj prognozi. Cesaro i Shinsuke Nakamura će se stalno miješati i usporavati meč. Tu je i Drew Gulak. Ovdje ne očekujem ništa kvalitetno i zanimljivo. Biće dosadno i živčano za gledati. Ali nadam se i da griješim. S Danielom Bryanom je opet sve moguće. Navijam za Daniela Bryana, ali nešto mislim da će Sami Zayn pobijediti uz pomoć svoja dva klovna.

Edge vs Randy Orton je meč za kojeg sam zainteresiran. Ovo bi moglo biti odlično, ali i jako loše. Ja volim Last Man Standing mečeve i sviđa mi se ta stipulacija. Samo što će ovo vjerovatno trajati pola sata i biće puno praznog hoda, ali opet očekujem kvalitetnih stvari u meču, u nekim dijelovima će biti dramatično dok sudija bude brojao. Meni je ovdje svejedno ko god da pobijedi. Navijam za Edgea i mislim da on ovo uzima, s obzirom na to šta je Randy Orton sve radio na Rawu proteklih sedmica kad je publika bila tu.

Sve u svemu, mislim da će se WWE potruditi da iz ove Manie izvuče neki maksimum, jer će biti jako čudno gledati Wrestlemeniu u WWE Perfomance Centru bez navijača, biće dobrih stvari, pozitivnih rezultata, ali i negativnih posljedica.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "WrestleMania 36 – predviđanja čitatelja"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*