WrestleMania 35 preview – Ženski Battle Royal

Prošle godine WWE je pokrenuo novi meč za WrestleManiju, a riječ je bila o ženskom Battle Royalu, odnosno ženskoj verziji Andre The Giant Memorial Battle Royala. Ove godine su to odlučili pretvoriti u tradiciju te ćemo još jednom vidjeti taj meč. Za sada su najavljeni Asuka, Carmella, Naomi, Lana, Mandy Rose, Soya Deville, Nikki Cross, Dana Brooke, Ruby Riott, Liv Morgan, Sarah Logan, Mickie James i Zelina Vega.

Alen Butumović: Očekujem još jedan apsolutno nebitan meč iz kojeg pobjednik neće izvući apsolutno ništa dobroga. Možda se tu i tamo zadesi neki dobar potez u meču, ali to će biti rijetko. Meni je jedino žao vidjeti da je Asuka dio ovoga, a mogla je imati mnogo važniju ulogu na WrestleManiji.

Filip Stanković: Ista situacija kao i sa muškim Battle Royalom, dogodit će se i to je to. Pobjednici ta pobjeda neće ništa značiti u daljnoj karijeri.

Vedran Karlić: Pogled na ovaj meč ispunit će me tugom zato što govori koliko je divizija jadna. Za razliku od muških kolega ovdje neće biti ni minutaže s kojom bi mogli nešto napraviti. Tko dobiva? Nemam pojma. Ovo je potpuno nasumično, no dio mene bi volio da to bude Naomi, samo da još jednom ta pobjeda postane beznačajna.

Emir Ahmethodžić: Ovo bi valjda trebao biti dio gdje ću reći da se nadam kako će ove godine bolje iskoristiti pobijednika ovog Battle Royala, ali nešto ne vjerujem u to. Imalo bi smisla da Lacey Evans uzme, pogotovo ako je planiraju gurnuti u lov na titulu poslije Manije, ali imam osjećaj da će dobiti neko skroz treći.

Be the first to comment on "WrestleMania 35 preview – Ženski Battle Royal"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*