WrestleMania 35 preview – Triple H vs Batista

Još u desetom mjesecu prošle godine kada se Evolution ponovno okupio na SmackDownu krenule su tenzije između Triple H-a i Batiste. No, o tome nije bilo ni riječi sve do drugog mjeseca ove godine kada je Ric Flair trebao proslaviti svoj rođendan, ali ga je u backstageu napao upravo Batista koji je tim činom pokušao dobiti pozornost Triple H-a kada je tada stajao u ringu. Triple H je odlučio izazvati Batistu na meč, ali je rekao da će to biti pod njegovim uvjetima, što bi značilo da želi No Holds Barred meč. Batista je to prihvatio uz uvjet da karijera Triple H-a bude na liniji. Na kraju je pao dogovor i meč je službeno najavljen.

Alen Butumović: Što kraće, to manje bolno će biti. Dobro je što su stavili stipulaciju, ali ovo svejedno ne bi trebalo dobiti više od 10 minuta jer ako bude trajalo duplo toliko, gledat ćemo još jedan dosadan šahovski meč. Ovako bi u 10 minuta s ovom stipulacijom mogli čak i napraviti nešto više od prosječnog meča. Što se tiče pobjednika, stvarno ne znam tko bi mogao dobiti, ali me ni ne zanima. Nije ni bitno. Neću se rastužiti ako slučajno Triple H završi karijeru (mada mislim da ćemo mi njega još gledati po WrestleManijama). Isto tako se neću rastužiti ako Batista izgubi i ode. Svejedno mi je.

Vedran Karlić: Ja sam HHH i ja moram imati meč na WM. Dobro, jel njemu netko može kazati kako će ove godine proslaviti 50, kako godinama nije imao dobar meč i kako me ne zanima još jedan ‘end of the era’ tip meča protiv čovjeka koji još dulje nije imao dobar meč, ponajprije zato što uopće nije imao meč? Hvala lijepo, no mene ovo ne zanima. Imali su dobre mečeve prije deset godina, no to vrijeme je prošlo. Meni ovo nije zanimljivo, neovisno o stipulaciji.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "WrestleMania 35 preview – Triple H vs Batista"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*