WrestleMania 35 preview – The Usos vs Black & Ricochet vs Rusev & Nakamura vs The Bar

Kao i obično, na WrestleManiji ćemo dobiti jedan meč od više ljudi, a ovdje se pak radi o 4-Way meču za SmackDown Tag Team titule. Sve su ovo timovi koji su u zadnje vrijeme bili negdje tu oko titula ili su već bivši prvaci. Black i Ricochet još uvijek službeno nisu dio niti jednog branda, tako da nakon što u izgubili u meču za Raw Tag titule, poslani su na SmackDown kako bi ondje dobili priliku. Sheamus i Cesaro su pak bivši prvaci, dok su Rusev i Nakamura bivši rivali koji su oformili tim. Razlog zašto će Usosi morati braniti titule protiv čak tri tima je taj što su se predali New Dayu u gauntlet meču kako bi pomogli Kofiju da dođu do meča na WrestleManiji.

Alen Butumović: Naravno da ovo ima potencijala biti odličan meč, ali ne mora značiti da će biti takav. Svjedoci smo kako zadnjih godina mečevi za tag titule dobivaju premalo vremena i time budu zakinuti u više segmenata. A drugo, to je i ono što molim za svaki višetimski meč je to da ne budu samo dva hrvača u ringu odjednom nego od svakog tima po jedan. Timovi su zaista dobri i to me veseli, a stvarno bih volio da ovdje dobijemo neke prvake koji nisu Usosi ili Bar. Bilo bi idealno da Black i Ricochet ovdje dobiju svoj moment, osvoje titule i time postanu i službeno članovi SmackDowna.

Vedran Karlić: Glavna stvar oko ovoga meča će biti ta hoće li imati minutažu. Pošto je ovdje puno ljudi koji su sposobni i koji su kroz povijest pokazali kako mogu odarditi dobar meč. To znali da će ima trebati barem 15, po mogućnosti 20 minuta, no bojim se kako neće dobiti toliko. Tako da bi mogli imati meč kojeg gledamo na x2. Sve ovisi za što će se odlučiti. Kao pobjednik? Black i Ricochet bi bili zanimljiv izbor.

Filip Stanković: Ovo može ispasti loše samo ako bude trajalo kratko. Timovi bi morali krenuti onda odmah u sprint. Treba smisleno izgraditi meč i dodati na kraju dramatičnu završnicu. Prilično sam siguran da će Riccochet i Black osvojiti titule kako bi službeno postali članovi Smackdowna.

Be the first to comment on "WrestleMania 35 preview – The Usos vs Black & Ricochet vs Rusev & Nakamura vs The Bar"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*