WrestleMania 35 preview – The Revival vs Zack Ryder & Curt Hawkins

Ovdje se radi o zapravo nasumično postavljenom meču u zadnji tren budući da WWE nije imao koga gurnuti na Revival. Nakon što su na Rawu obranili titulu protiv Blacka i Ricocheta, prvaci su u backstageu izazvani od strane Hawkinsa i Rydera, a jučer je meč učinjen službenim. Glavno pitanje ovog meča je to može li Curt Hawkins prekinuti svoj crni niz od tko zna koliko poraza i uz to još pokupiti WrestleMania moment.

Alen Butumović: Strah me ovog meča, odnosno strah me da će Hawkins i Ryder uzeti titule Revivalu. Jer prilično je izvjesno da će se to dogoditi pošto je WWE sklon raditi glupe stvari. Mislio sam da će ova vladavina Revivala biti ipak nešto više od loše vladavine, ali izgleda da će upravo to biti. A stavljanje titule na ove jobbere bit će još jedan potez koji će degradirati titule do kraja.

Vedran Karlić: Zanemarite moje predviđanje kako će Hawkins uzeti ATGBR, ali tko bi rekao da će WWE u četvrtak doddati meč za WM. Toliko o tome koliko je meč važan, a mislio sam da RAW tag titule ne mogu niže pasti nakon prošlogodišnje WM. Tko će dobiti? Zar je uopće važno? Bit će kratko i bit će apsurdno.

Emir Ahmethodžić: Bezveze kasno javljanje ovog matcha. Već vidim u kojem smjeru ide, Hawkins prekida svoj niz poraza osvajanjem tag team titula na WrestleManiji. Mislim i da bi ovo mogao/trebao biti posljednja stanica Revivala u WWEu. Jedan od najjačih, meni lično i najjači tag team kojeg imaju na rosteru, a očajno su ih koristili do sada. Pa i kad su uzeli titule, umjesto da to iskoriste kao platformu za oživljavanje Raw Tag Team divizije, protratili su i to, a zauzvrat im dali da prave 30ominutne spektakle na house showovima koje niko ne vidi osim prisutne publike.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "WrestleMania 35 preview – The Revival vs Zack Ryder & Curt Hawkins"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*