WrestleMania 35 preview – Shane McMahon vs The Miz

Na Crown Jewel PPV-u Shane McMahon zamijenio je ozlijeđenog Miza u turniru i osvojio Best in the world turnir. Miz je zatim cijelo vrijeme ganjao McMahona i predlagao mu da oforme tim jer bi tada bili najbolji. To se i dogodilo te su čak njih dvojica osvojili titule zajedno. Međutim, to nije dugo trajalo jer su ih ubrzo izgubili, a nedugo zatim je Shane napao Miza i to pred Mizovim ocem jer nije htio da bude iskorištavan za gluposti. Zatim se stavio u meč s Mizom na WrestleManiji, a Miz je odlučio staviti 2/3 falls stipulaciju na taj meč.

Alen Butumović: S ovom stipulacijom meč čak i ne bi trebao biti loš. Ako vidimo koji Shaneov stunt i koji polomljen stol, moglo bi to biti okej. Samo da ne traje predugo i bit će to solidno. U svako slučaju više čekam ovo nego HHH/Batista ili Angle/Corbin.

Vedran Karlić: Bit će ovo zanimljiv meč iz jednog akademskog razloga. Shane i Miz slove kao oni koji mogu imati odlične mečeve s onima koji će ih nositi kroz meč. Pitanje je mogu li napraviti nešto kada sami moraju odraditi posao. Mene sam meč ne zanima, premda mislim kako Miz vo dobiva.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "WrestleMania 35 preview – Shane McMahon vs The Miz"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*