WrestleMania 35 preview – Samoa Joe vs Rey Mysterio

Na Fastlaneu Samoa Joe zadržao je svoju novoosvojenu US titulu u 4-Way meču uspavavši upravo Reya Mysterija svojim Coquina Clutchom. No, već sljedeći tjedan Rey Mysterio ostvario je pin nad Joeom u tag team meču i tako si zaradio još jedan meč za US titulu i to na WrestleManiji.

Alen Butumović: Radujem se ovom meču budući da se radi o zaista dva kvalitetna performera koja su zadnje vrijeme držala SmackDown na visokoj razini po pitanju dobrih i kvalitetnih mečeva. Tako da ne vidim razloga zašto ovo ne bi trebao biti još jedan od takvih dobrih mečeva, osim naravno ako ne dobiju vremena, a toplo se nadam da će dobiti bar 12-13 minuta. Nadam se Joeovom zadržavanju titule jer ne bi bilo dobro uništiti vladavinu kojom ova jadna US titula ima barem nekog prestiža i nakon dugo vremena legitimnog prvaka.

Vedran Karlić: Tipična priča veliki protiv maloga, za koju se nadam da će je dobro ispričati. Joe i Rey su legende insdustrije i mislim da nam mogu dostaviti dobar meč. Nadam se kako Joe zadržava titulu.

Emir Ahmethodžić: Match ima potencijala. Mogao bi biti jako kvalitetan, ali je jedina stvar koja me ovdje brine je to što Samoa Joe trenutno nema baš momentum. Tako da mu ni reign ne djeluje ozbiljno još, a pobjeda nad Mysteriom bi mu možda pomogla da se vrati na pravu stazu. Ali ja kontam da će umjesto toga pokušati da iskoriste priliku da Mysteriu dadnu posljednji title run. Vidjet ćemo kako će se stvari još razviti, ali ne bih spavao na ovom matchu, ima razloga za optimizam.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "WrestleMania 35 preview – Samoa Joe vs Rey Mysterio"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*